wild boys will be wild

FY FAN jag säger bara FY FAN va kul vi hade igår. Blev några öl hemma hos Linus innan vi åkte typ halv 7.
Några till vart det i bilen på väg till första stoppet i Katrineholm, togs ut pengar och Jonas körde "100 m piss" om ni undrar vad han håller på med på bilden nedanför. Dessutom inhanlades det 10 st cheeseburgare på McDonalds och fulla & glada i hågen som vi va kom vi på den briljanta idén att vi skulle kasta dom på folk vi åkte förbi. Kan la säga som så att jag har aldrig skrattat så jävla hårt nån gång i hela mitt liv, Jonas träffa en gubbe rakt i ryggen, jag träffa en tjej i magen, och folk överlag fick sig en dusch.
Sen tog det inte lång tid innan vi var framme i Rejmyre (Vilken jävla håla det var, haha).
Gick och tog ut festivalbanden, som var riktigt snygga. Sen raka vägen till öltältet för att köpa nått att lent till strupen, där vart jag dock lite besviken dom jävlarna sålde Sofiero? Det är ju inte jätt egott med öl som har en eftersmak av knäckebröd.

21.00 var det dags för Hardcore Superstar, det hela började med att dom spela så hårt så ljudet la av. Så det blev lite väntan. Men en 10 min senare drog dom igång med Beg for it, fan va bra den var live. Helt sjukt bra. Det bästa var som vanligt Wild boysBag on your head & We Don´t celebrate sundays. Så jävla grymt liveband det är. Ett litet tråkigt scenario var dock att mina nya vita fin skor inte var så vita och fina längre, dom ser fan förjävliga ut, helt bruna. Ser ut som nån har lagt en kabel rakt över och sen smort in dom!

Det vart lite mer öl efter dom slutat spela och en ganska lång väntat tills nästa band vi skulle se Lillasyster. Jag hade hört att dom skulle vara bra live och jag kan ju inte säga emot det direkt, det var fan helt ruggigt bra. Nu har jag fått nog av dig var tokbra! Hårdrock drog dom av med Hardcore Superstar, Heat & Crucified Barbara med på scen och det vart ett långt jävla röj!
Sista låten blev Umbrella och då vart det om möjligt ännu mer röj, satan!

Sen vart det hemgång och somna som en stock!
Skogsröjet får 5 av 5 toasters, kanonkul!




dreamin in a casket

Blev en riktigt lyckad och trevlig kväll igår måste jag säga. Markus kom och hämta mig en kort stund efter jag skrev mitt senaste inlägg. Så vi drog och handlade lite, sen hem till honom och började dricka igång på riktigt. Blev lite lugnt till en början, men snack, musik och öldrickande. Sen vid 19.30 kom Michaela med tåget, så jag gick och mötte henne vid tågstastion och sen tillbaka till Markus igen. Det vart ölspel, som jag bara hade otur på och fick dricka hela tiden, trumsolon och brakedance. Full vart ja. Kl 23 ungefär bar det av ner mot stan för att se kvällens höjdpunkt Dead By April, det var riktigt riktigt bra, precis så bra som jag hade förväntat mig att det skulle vara. Mycke folk var det oxå.
Efter det bar det av hemåt för att bums hoppa ner i sängen, var två riktigt trötta själar som ville sova.

Gick upp ur sängen nån gång vid 13 i morse, upp och kollade tågtider för Michaela. Sen vart det att klä på sig och gå med henne till tåget. Så nu sitter hon och har roligt på tåget antar ja, eller bussen kanske?
Själv sitter jag och väntar på att min kusin ska ringa och säga att han kommer och hämtar mig. Han ska skjutsa mig till Linus i sundby. Sen ikväll blir det Skogsröjet i Rejmyre. Ska se HARCORE SUPERSTAR!
SÅ JÄVLA KUL!
Nej nus ka jag dra. later duuuudes!

what have you done to me

ÄNTLIGEN! Nu är det fanimej helg, fy fan va skönt!
Slutade kl 2 idag, det var oxå ruggigt skönt, även om man måste upp tidigt som fan för att få göra det så är det att föredra en fredag faktiskt. Direkt efter jag slutade drog jag till bolaget för att handla lite öl till mig själv och sprit till Markus.
Sen bar det av hemåt för en snabb dusch och lite småplock i hemmet mitt. Precis färdig med allt och jag har slagit mig ner i soffan och slängt i mig en iskall och jävligt god första öl.
Nu sitter jag bara och väntar på att Markus ska sluta så jag kan ta och bege mig dit och börja förkröka på riktigt, sen senare ikväll nån gång kommer Michaela. Bra skit!

Kl 23.45 smäller det av, DEAD BY APRIL entrar scenen på strömsholmen och jag kommer att stå och bara njuta av deras sköna musik, eller nej föresten jag kommer fan hoppa och hetsa sönder!
Nej nu ska jag inte fördriva mer tid här vid datorn, en öl till sen till Markus.

See you tonight FUCKERS!

in your arms

Ett innan jag somnar av utmattning får det ta och bli! Men vad fan ska jag skriva är ju frågan, den här dagen har varit en dag då det inte har hänt speciellt mycke alls, en massa jobb, träning och nyss hemkommen ska jag gå och lägga mig. Fan mitt liv har mycket fritid känner jag. BRA SKIT!
Ska börja kl 5 imorrn oxå, det är inte alltid så roligt på fredagar, för man brukar bli så jävla trött när småtimmarna sakta rullar in. Även om jag har en känsla av att det inte kommer bli några problems med att hålla sig vaken imorrn!
Ska fan se Dead By April, det kommer ju blir så sjukt jävla grymt! Taggad till max redan!

Nej jag skriver ju bara en massa rubbish, jag tar mitt pick och pack och går och lägger mig ist, så det blir fredag nån gång!
Hörs och ses imorrn allesammans!

in the same old room

Ännu en dag till ända, det bara flyger iväg dagar här. Jag som trodde denna vecka skulle vara en riktig segvecka, men det har visat sig bli en vecka som man inte ens vet ilken dag det är så fort som det går. Det är ju underbart när det är så, särskilt till denna helg!
Men va är det för väder vi har i den här stan? Regn, sol, regn, blåst, sol, regn, sol, blåst, mulet. Snacka om svängningar.

Helt sjukt va jag kände mig nyttig när jag kom hem och ställde mig för att skära ihop en sallad. Tomater, gurka, paprika, morot, isbergssallad. Bara kände hur nyttigheterna skulle få smekas ner i magen, men som så många ggr förr så gör man det till nått onyttigt genom att vräka på massa dressing. Haha. Att man alrig lyckas fullt ut.

Är dock lite smått värd att bara softa ner mig och inte göra ett skvatt av denna dag, eller jo. Betala räkningarna kanske.
Very good my little pig!
Tjaråå!

don´t want you to be alone

Ja så var man hemma igen då, alltid lika sent på tisdagar och torsdagar. Men sånt är livet som fotbollsproffs, inte alltid man har tid över för annat. Blev en rätt så hård träning med mycke jobbiga övningar, och det tog på kroppen efter mycket spel på senaste tiden.
För övrigt är ju så extremt jävla avunsjuk på min kära syster som åker till Turkiet imorrn bitti, fy fan för dig!
Jag vill oxå ha stekande hetta, en massa partande och jävla roligt.

Iofs så skulle jag inte vilja åka just nu, eftersom det är sucken i helgen. Dead By April och Sparzanza kommer bli så otroligt jävla grymt!

Nu ska jag knarka massa musik ett tag, sen blir det det gamla vanliga. Borsta tänder, gå in till sängen, lägga mig och sjunga "All by my seeeeeelf, wanna be, all by my seeeelf" gjort en liten egen twist på den. Kanonbra!

the things we owe

Takidas senaste låtsläpp från nya skivan hittade jag. Det är ganska mycka Curly Sue vibbar över den skulle jag vilja påstå. Den är inte alls lika bra som As You Die, men den var fan skön!

it´s in your mind

Den 25:e smäller det... osv. Orkar inte dra hela låten.
Iaf, idag är det den 25:e Augusti, vilket betyder löning, och vad kan vara bättre än att få lite kulor som rullar in på ett ödsligt konto? Precis exakt, inte mycke!
Var en riktigt suknig dag på jobbet, vaknade upp och var astrött och hela dagen vart en enda lång pina. Det har sina förklaringar oxå att det just nu är helvetes mycke att göra, en massa fel, ändringar som jag fullkomligen HATAR! Skit skulle jag kunna sammanfatta det med.

Men för att få sig på lite gladare humör så åkte jag raka vägen från jobbet till stan och inhandlade ett par converse. Så nu är jag en stolt ägare av ett på vita converse i strl 41 :O fan mina fötter måste ha minskat på senare dar.
Inga konstigheter!

Ikväll är det träning, skoj skoj.


sweet child of mine

Fan va arg jag blir, jag vill åka tidsmaskin tillbaka till slutet på 80-talet och se Guns N Roses. Vafan ska man vara född så man missade all bra musik som gjordes då?
Det är fan inte rättvist för 5 jävla öre!!!!!
Jag skulle lätt kunna byta bort allt jag nånsin gjort, äger och har mot att få se dom live när dom var som bäst!
Nån som har en mojäng som tar mig till typ...... 1987, då jag en gång föddes. ??


bring you back to the top

Måndag = avklarad. Eller ja, iaf jobbdelen är avklarad och det är ju den som är jobbig.
Som jag skrev var jag upp innan tuppen imorse, lyckades ta mig till jobbet till kl 5, trodde jag aldrig när jag kollade kl sista gången inatt och den visade sig vara 00.52. Men att sova så låta tar ju ut sin rätt den här tiden på dagen då man kommit hem och slängt ner sig i soffan. Lite smått trött sådär, men nej det blir inget sova för min del inte.
Kvart i 18, hahaha det lät fan kul, eller så är det bara jag som har dålig humor. Men iaf, det är tiden då Markus kommer och hämtar mig och det bär av ut till Hållsta för att spelas en B-Gädda match mot Standard. Kan bli skoj!

Nu ska jag bara sitta jävligt stilla, lyssna på musik och försöka välja villen färg jag ska ha på mina converse jag ska inhandla imorrn! Det ni!



rule the world

Blev en riktigt trevlig och lugn lördagskväll. Som jag skrev så tog jag mitt pick och pack och gick till Markus & Jane för att dricka lite öl. Men vi började med att laga lite käk, som var riktigt gott. Sen satte vi oss och drack en massa öl, lyssna på musik, fick besök av Mor, Björn & Emil, kollade bilder och sen lite TV på de. Riktigt bra kväll!
Inte ofta man lyckas med bedriften att ta det lite lugnt en helg. Men fan så skönt var de!

Idag har jag vart på match i Mariefred med Div-laget, vart vinst med 3-1 ( Coachseger som vanligt ).
Nyligen hemkommen och nu blir det lugna gatan några timmar innan jag går och lägger mig. Ska börja redan kl 5 imorrn, så det blir tidig säng!

the fixer

Denna dag började trevligt. Vart väckt av att Markus ringde runt 12 och sa att vi kommer och dricker kaffe hos dig snart. Så det vart att snabbt gå upp, städa undan lite skit och sen sätta på kaffe. Med sig hade som dessutom daimtårta, hur jävla gott är inte de ? Så jävla gott!
Satt och snackade massa skit i nån timme och nu har dom precis dragit sin kos, för att markus skulle hinna till bolaget och inhandla maltdränkta drycker.
Ikväll blir det att gå över till dom och dricka saft? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! ÖL ska det va!

Nu ska jag bara ta det lugnt och lyssna på en massa underbart bra musik.
LATER DUDES!


blood on my hands

Nu ska vi se igen. The Used nya låt är inte så tokig den.

sweet taste of victory

Nothing will ever be sweeeeeeter than a victory!
Äntligen lossnade det för oss, vinst med 6-1. Fy fan va skönt det känns!
Nu är det bara fortsätta på den inslagna och ta hem resterande 15 poäng så kanske det här kan bli en bra säsong iaf.
Fick det dessutom att lossna lite i målskyttet, 2 st idag vart det. Ett på nick dessutom, hur ofta händer de? Typ aldrig.

Blir en lugn fredag för min del, känner att jag behöver ta det lite easy med festandet denna helg. Har vart mycket den senaste tiden och nästa helg lär bli en festande helg med tanke på att det är Sucken och det komer helt sagolikt grymma band hit!

Be my guest!

take em all out

Då var det dags för helg. SKÖNT!
En jobbvecka som vart allt annat än rolig, slutade precis lika tråkigt som den började. Det går verkligen inte bra just nu.
Men vad bryr jag mig om det, jag har ju helg!

Ikväll är det dags igen, match mot Eskilstuna Kurdiska, det är en måstematch på alla sätt och vis. Bara seger som räknas! Så ikväll ser vi till att spela skiten ur dom!

Stagedive Dayout? Hmmmm! Riktigt sugen nu när det blev en ledig dag imorrn.
Tål att tänkas på!


story of my life

Timmar, dagar, veckor, månader, år. Ve och fasa va snabbt tiden går undan. Det känns riktigt tråkigt faktiskt, skulle lätt kunna stanna i denna ålder resten av mitt liv. Usch för att behöva bli äldre!
Har börjat kvickna till lite nu efter förkylningen jag plågats av sen i söndags, bra där.
Sitter hemma hos far i Sundby för tillfället, knarkar musik och väntar på att träningen med pojklaget ska börja. Fint väder uouside vilket betyder enormt roligt med fotboll, tänkte dra ner lite tidigare till plan och skjuta lite.
Träna frisparkar osv.

Imorrn är det fredag och helg, bättre blir det inte gott folk!


go go hunters

Sådärja, då har man sovit bort en hel dag i princip. Det känns alltid lika jävla tråkigt när man har gjort det, även om det den här gången var riktigt nödvändigt. Känner mig fortarande inte riktigt bra, krasslig som fan.
Har darför inte så mycket att berätta idag mer än att när jag vaknade upp fick panik . Kl var 21.22 och matchen Liverpool - Stoke hade pågått en stund. Jag som när jag somnade hade satt larm för att inte missa de hade ändå missat lite, vilket gjorde mig sur. Så jag slängde på TV:n och nu sitter jag här och kollar för fullt. 2-0 i paus, grymt!
Sen gör ju Zlatan debut ikväll oxå, måste man ju ha lite kolla på.

nej jag ska ta och kolla vidare nu, dags för andra !

closure

Det är helt stört va glad man kan bli av att hitta musik man aldrig tidigare hört! Nyligen slumpade sig detta fram!

time is running out

En dag som denna är en dag då inga andra dagar är som denna dag en gång varit.
Så förklarar jag min dag idag, snabbt, smidigt och väldigt enkelt!

Kan dra den om rödluvan och vargen oxå.
Jobbig dag, upp tidigt och jobba lite småsjuk (förkyld) är ingen rolig kombination alls. Vart att jobba till halv 3 ungefär, sen pallade jag inte mer. Pkte hem till far och la mig i soffan och jäste några timmar innan jag tog rälsbussen, dvs den gröna faran till Gillberga för att ha träning med pojklaget.
Fy fan va kallt det var, regnade och blåste som fan. Men vad gör man inte för dom små liven.

Kom hem runt halv 8, tog en jävligt varm dusch för att sedan sätta mig i soffan och dra till mig datorn med Yoda-krafterna jag besitter.
Just nu är det lite ny bra musik som strålar ut ur min högtalare. Eller ja en av dom iaf.

Imorrn är en ny jobbdag och då jävlar!

can´t stop me

Känns som dagarna bara flyger förbi just nu, massor som händer. Jag klagar dock inte på att det är saker och ting som händer i mitt liv, det är verkligen underbart när man är inne i ett sånt flow. Men ibland kan jag känna att jag skulle vilja bara ta det lugnt oxå. Men hej man lever bara en gång.
Idag är det match igen, mot Hällby i Hällby, kan bli en svår match då dom är serieledare och vi har 4 avstängda och en skadad som vanligtis alla 5 spelar i startelvan. Men det är bara att göra det bästa av situationen och förhoppningsvis kamma hem 3 pinnar.
Sjuk är jag oxå, eller ja, smått förkyld är jag la egentligen. Men det är inget som hindrar mig just nu, det försvinner om några dagar. OM det inte är svininfluensen kanske?

Jag kan inte sluta längta nog till att få se In Flames igen, jag ska fan vara den första som beställer biljett till de. Kommer bli helt awsome!

Time for som seriuos packing av väskan!

no hands, no hands

Fest igår!
Tycker jag klarade mig rätt bra!
Startade kvällen hemma hos mig med att ta några öl, sen kallade grannen ner mig på lite förfest, så jag gick ner och drog ett par Absinth-shotar, vilket gjorde min kväll ganska hårt. Var där ett tag innan jag gick upp till mig igen och tog en öl till. Var vid det laget ganska ostabil, så jag tog det lite lugnt innan folket kom hit. Var riktigt trevligt, med lite snack och musik.
Sen bar det iväg ut på Harrisch, där var det helt ruggigt kul. Yellow Mike lirade, så vi stod och sjöng med i alla låtar och drack en massa gottedricka!

Höll la på tills det stängde, gick jag hem och somnade som en stock!
Vaknade kl 13 lite småbakis, Onlinepizza?
DET KAN NI SKRIVA UPP ATT DET VART!

Nu sitter jag och glor på fotboll, Premier Leauge har äntligen börjat! Setat som klistrad framför matcherna som visats. Just nu är det Blackburn- Man City.
Precis knäckt upp en öl oxå, som smakade riktigt gott faktiskt!

Over and out!

never get this

Kompenserar mitt dåliga bloggande på senaste tiden med att skriva lite till !
Det som händer ikväll är Å-festen på stan, och där spelar Dia Psalma, ska bli ruggigt kul att se dom. Missade dom på Peace & Love, eller ja. orkade inte gå den gången rättare sagt!

Har precis kommit ur duschen, så nu är det kallingsittande öldrickning som gäller för fulla muggar!
Dom här Mariestadarna jag köpte av Bert är fanimej riktigt jävla goda!

På tal om Bert föresten, han är en hyvensk kille han. Förra helgen när vi var på cup och satt ute och drack några kalla på en uteservering, så snackade vi lite bilar. Jag sa att jag ville byta min och köpa en Audi A6:a. Då sa han att han kände nån där som han skulle kunna fixa ett riktigt bra pris med, vilket jag inte var sen att nappa på. Så igår på träningen kom han med en lapp där det stod två förslag på vilar. Lycklig!
Så nu ska jag ta mig en funderare och se vad jag vill ha och sen förhoppningsvis byta up mig lite !

DÄÄÄÄRJA!!

weeeeekend

Kl är 13.55.
Plats Westermo Teleindustri.
Jocke hälsar alla trevlig helg och fredagsmötet är slut. Linus utbrister ÄNLIGEN kan vi gå på flaskan!
Smart kille det där, fan det kunde man inte tro om honom.
Så jag fikade, jobbade en stund till och drog hem kl 15.00.
Kom hem för ett ganska bra tag sen, ikväll ska det supas in i dimman, det ska glömmas bort en hel jobbvecka. Allt ska ställas till rätta!
Nu startar vi en upphämtning som är av sällan skådad art!

Dusch och bärs here I come!

Long way to the top

Nej nu är det verkligen dags att ta tag i bloggkragen. Iofs har jag vell saker och ting att skylla på för att det inte blivit något bloggskrivande men iaf.
Lite som hänt den senaste tiden är iaf att Shinedown som jag var tokpeppad för att gå på har ställt in :S så det var bara att ringa och fixa pengarna tillbaka. Sen har jag fått reda på att mitt absoluta favorit band In Flames kommer att spela i Sthlm den 11 dec. FY ÅT FAN va lycklig jag  vart när jag fick höra det imorse.
Så det blir till att använda pengarna jag fick tillbaka till det ist!
Annars har jag mest sovit, som igår när jag somna kl 18 och vaknade kl 6 imorse. Haha. trött människa!

Men men, nu har jag nyligen kommit hem från en regnig men jävligt rolig träning. Sitter och snackar med folk och tar det lugn. Snart dags för sängen!

Cya!

give me the sweet taste of you´r lips

Som sagt, jag har vart på cup i Örebro sen i torsdags kväll så att det inte blivit några inlägg har sina små förklaringar.
Vistelsen i Örebro har iaf vart helt kanon, solen har stekt från morgon till kväll, god mat och en härlig & rolig stämning i laget.
Nå allt har kanske inte vart kanon på cupen, missnöjd med inställningen i vissa matcher och att det inte vart en enda vinst, inte ens ett fjuttigt mål lyckades vi peta in. Tråkigt att det blev så, men vi har mött riktigt bra motstånd ska sägas.
Orkar inte dra upp allt vi har gjort och vad som hänt så är man intresserad kan man gå in på våran lagsida och läsa.

Hade dessutom match med A-laget i fredags, det var ruggigt taggat och alla kämpade verkligen till sista blodsdroppen. Synd då bara att det vart en totalt spårad match med 6 gula och 2 röda kort för våran del. Känns förbannat surt att det ska bli sådär, ja mena div 4 domare ska fan kunna vara bättre än det där!

Kom iaf hem idag runt lunch till E-town. var tänkt att jag skulle iväg och umgås lite ikväll men nej det satte mitt trasiga bankomatkort stopp för :S FUCK!

Trött like a gnu!


get out of here

Lite rast då, medans maskinerna på jobbet håller på att driva mig till vansinne!
Förstör hela min "fredagsstämning". För jag är ju ledig imorrn vilket är helt underbart.
Ikväll är det dags att ta sig till Örebro för att åka på cup med Div-grabbarna. Coacha hem en cup-seger vore inte helf fel.
Halv 5 är det iaf sagt att vi ska åka och bli borta hela helgen, sånär som på några timmar på fredag när jag ska hem och spela match själv. Torsharg hemma, kan bli riktigt skoj. Fotbollssuger är enormt och jag känner på mig att det kan bli en rejäl urladdning efter en dålig vårsäsong.
Seee ya om ett tagrå.

Hejdå dagboken!

you´re going down

Ännu mera musik har kommit till mig på olika sätt. Finns inge bättre än att höra nya helt grymma låtar!




night is the new day

Nån dag sen jag skrev blogg igen, men det har isn förklaringar. Igår jobbade jag från 05-18, ett riktigt monsterpass måste jag säga. Men det var välbehövligt, mycke som ska planeras och fixas för att vi ska hinna med allt på jobbet. Kul men samtidigt ruggigt jobbigt. Efter det åkte jag direkt ner på träningen, som vart en skön träning med nästan bara spel. Det är sånt som är så jäkla kul!
Kom från Sundby nån gång vid 22 och direkt när jag kom hem stupade jag ner i sängen som en död svan, tror aldrig jag vart så trött i hela mitt liv.

Idag har jag bara jobbat och nyss kommit hem i princip. Linus kommer om ett tag och då blir det han som får råpisk i Fifa av El Maestro!
Var ett tag sen vi spela så man är vell lite ringrostig, men det släpper och jag vinner i stor stil som vanligt.

Cya


this calling

Jag kanske skulle ta och blogga lite igen, det var ju en hel helg sedan jag skrev någonting här.
Kan la smart nog börja med att berätta lite om helgen som varit.
I fredags hade jag en riktigt trevlig och mysig kväll här hemma med någon :O det kollades iaf TV, snackades, en massa skratt och bara hade det bra. Sen lite sömn på de oxå. Summering : EN RIKTIGT RIKTIGT TREVLIGT OCH BRA FREDAG!
Var tvungen att gå upp tidigt som fan, för att jag hade Cup redan kl 10. Så det vart att ta en macka på statoil på vägen och sen börja tagga igång för fotboll.
Var riktigt kul att spela och vi som lag gjorde rätt bra ifrån oss även om vi förlorade två och bara vann en. Men å andra sidan så vann vi den viktigaste matchen, dvs derbyt mot Gillberga. 2 mål vart det för min del, borde vart nått mer men en snygg straff i krysset och en kylig avslutning fick tydligen räcka ;)

Efter cupen så var det bara byta om till finkläderna och åka på lagfest. En lagfest som oxå den var riktigt trevlig och rolig. Lite lagtävlingar som mitt lag såklart var helt överlägset på. Iaf på musikquizen, ojoj där hade dom andra inte mycke att säga till om. Tävlingen avgjordes dock aldrig tror jag? Men vi säger att mitt lag vann det låter bra!
Berth hade tagit med sig guran till festen så senare på kvällen vart det allsång utav bara helvete. Jag tror nästan vi drog igenom alla gamla godingar. Allt från Cornelis Vreeswjik ( felstavat I guess, men det skiter jag i) till AC/DC.

Gårdagen var en bakisdag utan dess like, förutom när jag och Carl var iväg på match med Div laget (förlust 4-0). Ingen coachseger denna gång, men inte heller någon coachförlus! Annars var det Pizza och sömn.

Och idag har jag bara jobbat, nyss kommit hem. Jobbat sen 5 i morse!

RSS 2.0