and away we go

Det var fan ages ago jag bloggade, för att vara exakt så var det julafton jag senast plintade ner några ord. Men det har hänt mycket annat som inte innebär att sitta vid datorn. Juldagsutgång som var riktigt rolig, en hel massa drällande på stan för att hitta grejer på rean och varit och kollat på den coolaste filmen jag nånsin har sett, Avatar . Jag trodde att den skulle vara bra, men inte så bra som den var! Helt stört.

Igår var det en häktisk dag dessutom, allt det sista inför vemdalenresan skulle fixas och handlas in. Det vart en LÅNG dag. Allt är packat och klart sånär som på lite krimskrams som så fort jag skrivit klart ska ner i väskorna. För just de, det är idag vi åker. Om ett tag så försvinner det funny part of Eskilstuna!

Åh nu lyckades min lilla icke morgonpigga Michaela ta sig upp ur sängen oxå, så nu är det dags att göra klart för avgång!

Ha ett bra nyår allihoppa, för det kommer jag ha! Och kom ihåg FULLAST VINNER!


I wanna rock the night

Jaha då har det gått så långt så det är den 24 december idag, eller som det sägs i folkmun Julafton. Jag kan dock inte påstå att jag varken längtat eller känner nått speciellt för den här dagen. Nej det är som vilken dag som helst, Throw me a BIG PARTY instead!
Ska la ändå försöka att vara lite positiv idag, nått kanse man får som man faktiskt önskat sig eller lyckas ge bort nått som gör nån lite gladare än vanligt. Svårt att tro men kanske, kanske!

Nej nu har jag nog inte tid att blogga mer, här ska kläs på och vakna till liv innan Nils-Robin och Lillis kommer och hämtar mig!

Och GOD JUL då!


rock paper scissor

Har nyss spöat skiten ur Michaela och Oliver på betapet. Vi kan ju säga som så att dom inte hade en chans i världen att klå mig och dom var aldrig i ens i närheten. Fan va jag är ödmjuk ibland!
Läste dessutom en så jävla kul grej på sportbladet nyss, helt stört jävla kul grej faktiskt. Eurosport ska under julhelgen vissa en massa udda sporter så som Hundlängdhopp och Creative Breaking. Men det som verkligen stod ut var Amerikanska mästerskapen i Sten, sax, påse! Hahaha seriöst jag kommer sitta som klistrad framför Tv:n och följa de.


all the way down

Snart ska jag få besök här av Jesper my friend, han ska komma och kolla på lägenheten sen ska vi tydligen åka och spela tennis i västerås. Det kan bli riktigt roligt faktiskt, länge sen jag spelade tennis.
Sen ska jag nog hinna med lite seriös julklapps-shopping oxå, även om det inte lockar speciellt mycke. Men det är bara att göra!

a warrior´s call

Jag hade nästan glömt bort det, men det var ju så att Volbeat skulle släppa en ny låt som dom spelat in tsm med någon boxare. Såg det iaf precis nyss, när jag kollade deras hemsida. Måste säga att den här låten är nått så fruktansvärt bra! Bra musik samtidigt som jag sitter och spelar Betapet med min kära syster för att fördriva tid tills man somnar.

Volbeat - A Warrior´s Call




it´s a perfect song to me

Igår kom ett nytt band till min upptäckt, det var när jag och Michaela satt och kollade på Bam Margera - Where the fuck is santa? Som The Moxy dök upp! Jävla bra band det där!



i´m shot down in flames

Halv ligga i soffan, lyssna på sjukt bra musik, spela Bubble Shooter och msna är vad jag har för mig för tillfället och jag har inga planer på att sluta göra det. Iaf inte musiken och msn!
Vill helst av allt bara att den här dagen ska försvinna iväg som ett skott, orkar inte med den här dagen!

Den här låten är den som går varmast av alla låtar just nu i min spotifylista, den är så fruktansvärt jävla bra!

Sturm Und Drang - Indian


oh yes the sweet taste och victory

Handboll vare ja, och den var en riktigt riktigt trevlig, rolig och grymt spännande tillställning man bjöds på. Det slutade till slut med vinst, 30-29 men fy fan va nervös jag kan bli av sånt här alltså. Helt stört!
har precis kommit hem och jag svettas fan fortfarande trots att det är så sjukt jävla kallt ute, måste duscha bort det här innan jag känner mig riktigt äcklig.

Ge mig fredag tack!


long time ago

Ännu en dag har gått, även om det för tillfället går riktigt segt med dagarna. Det kan kanske vara för jag bara vill ha fredag och helg nu nu nu nu!
Men får vänta snällt i två dagar till tydligen eftersom ingen lyckas ändra på dagarna på nå skumraskt sätt.

Ikväll ska jag iaf på handboll med Linus, det ska bli stört kul. var fan länge sen jag var på en match. Sävehof ikväll och det kan bli en riktigt bra match dessutom, vinst är det enda som räknas!
Väntar bara på att fettolinus ska sluta nån gång!





wierd ass country

Det har gått så långt nu att jag måste göra en lista över dom 10 fulaste orden och uttrycken i det svenska språket. Ord som om man säger dom några ggr, låter så fruktansvärt flummiga och man undrar hur fan den tänkte som kom på ordet?

1. Kavel (ohotad etta)
2. Rulltårta
3. Brunsås
4. Framstjärt
5. Kalasbyxa
6. Pickalurven
7. Rattmuff
8. Vårtgård
9. Lortig
10. Klumpeduns


in you´r face motherf*****

Fuckin snö all over the place, det är ju som en enda stor vit sörja som ligger på marken. Jag tycker inte om snön i vanliga fall, men nu har den iaf lyst upp dagen lite och så har man fått kasta snöbollar på folk vilket alltid är så sjukt jävla roligt.
Men den kan försvinna direkt efter jul och börja på att ställa om till sommar igen om jag får bestämma, vilket jag inte får men iaf.

Nej lite musik på det här så ska jag nog kunna njuta lite av den här dagen.


give it all

Känns möcke konsitigt att sitta hemma en söndag, lite smått bakis och inte ha Michaela bredvid mig. Vet inte när det senast hände, om jag ska gissa så skulle jag tro ungefär 3 månader sen. Känns inte vidare alls!
Men men, så är det och ja kan ta och berätta lite om helgen ist ör att sitta och sura över de.

Fredagen började med att Michaela kom hit och väckte mig ur min skönhetssömn,vi tog det lugnt ett tag i väntan på Lillis och Nils , kvällen bestod sedan av gott käk som GF:sen hade lagat, en sjukt bra idolfinal med en värdig vinnare och dagens One Tree Hill avsnitt.
Lördagen bestod av jobbande, hem och ta några bärs och snacka skit med Markus för att sedan gå ut på krogen och vara King on the dancefloor ett tag. Så idag mår jag som jag förtjänar!

I love when it happens

Detta har varit en underbar musikdag och det trots att jag knappt lyssnat på någon musik idag. Men det som gjort den så underbar är två saker. Det första att det släpptes nya band till P&L idag och KENT ska komma, så jävla nice, jag skaaa se!
Men det som slog absolut allting var att Sonisphere kommer till Stockholm nästa år och ni kan ju läsa och förstå själva hur jävla mycke man bara måste dit! FUCKING AWSOME!


be awake, cause you´ll never know

Lite halvt vänt på dygnet här känns det som. Låg upp hela natten och kollade på Prison Break avsnitt fast jag redan sett dom. Sen kollade jag dessutom på två filmer, Whatever Works med en av mina favoriter Larry David i spetsen, som var riktigt rolig. Sen efter den så tittade jag på Saw 6, den var riktigt bra. Kan inte bara annat än älska alla saw filmer, dom är sjukt bra!

Just nu sitter jag och väntar på att fotbollen ska börja på TV och jag gör det medans jag lyssnar på ett nytt band som Michaela tipsade mig om idag, Craxy arm! Riktigt jävla bra!



heavens on fire

Jag verkligen älskar min nya mössa, som köptes igår. Jag kanske inte passar i mössa, den kanske ser ut att vara från Polarn & Pyret och kanske inte är världens snyggaste. Men I don´t give a shit!


this is war

Imorgon släpps det album som man längtat efter sen en jävla lång tid tillbaka, albumet är This is war som är 30 Seconds To Mars nya. Men jag kan som vanligt aldrig riktigt hålla mig och vänta tills det kommer in på spotify utan jag fick helt sonika fixa det på annat sätt och här sitter jag nu och lyssnar igenom det. Har just i detta nu 3 låtar kvar och jag måste säga att jag tycker albumet var nått så otroligt jävla bra!


sleep and live

Min lediga vecka har börjat riktigt skönt måste jag säga. Igår så var Michaela kvar hos mig till kl 18 och jag tog bara en allmänt lugnt och soft dag framför datorn och TV. Och idag har jag sovit ut skulle man kunna säga, sovit ut efter helgens jobbande. Nu ska jag bara dra igång spotify, och lyssna på lite ny musik som jag har kommit över!

heartkiller

Så jävla underbaaaaaaart, HIM ska släppa ett nytt album nästa år! Ännu mer att se fram emot som fan!
Sitter just nu och lyssnar på deras singel, som går under namnet Heartkiller. Den är fan braaaa!!

HIM - Heartkiller



we are insane

Nu har jag snart jobbat i 12 timmar, ca 15 min kvar tills det är 12 på riktigt. Men iaf! Känns som tiden har gått rätt så snabbt ändå. Men det är nu det jobbiga börjar!
Skruva upp musiken liiiite till så man håller igång här, just nu spelas det åp en ganska hög nivå. Dock inte så rutorna skallrar än.

Var ju sista deltävlingen idag i idol och det kunde inte ha blivit bättre finalister än va det blev. Calle & Erik är två rocksnubbar, som sjunger sjukt jävla bra. Rocknroll is taking over, face it motherfuckers!


keep it up you´ll get it paid

Jobba, jobba, jooooobbba!
Det är inte så mycket annat jag gör nu för tiden. Men men, det är bara en lång jävla dag kvar innan jag är ledig en lååååång och skön vecka så det får la gå för sig.
Hade tänkt göra ett sånt där monsterpass på jobbet igen,. började kl 15 så får se hur länge jag orkar hålla ut den här gången. Rätt många timmar till skulle jag tro!

no christmas here

Julpynt? HELL NO!
Julstämning? FOCK NO!
Ta julen och stoppa upp den nån stans, jag vill inte se en massa jävla julpyntade balkonger, fönster, bilar och dyl. Vad är det för fel på att ha de som vanligt. Nej just de, inget fel alls!
Och fuck tomten!

living the dream

Skäms på sig! Ja så är det faktiskt, har ju inte skrivit här på flera flera flera flera flera dagar. Det är iaf uppe i 5 dagar nu om jag räknar helt rätt och det gör jag förstås. Har haft väldigt mycke annat för mig än att sitta vid datorn de senaste dagarna. I helgen var ju Michaela hos mig och då blir det ingen dator, eller jo facebook blir det. Men inte bloggning iaf.
Sen jobbar jag dessutom kväll den här veckan och när man kommer hem en sådär halv 12 så är man inte jättepigg på att skriva nått.
Ska skärpa mig lite nu!


RSS 2.0