left my senses down below

Pretty damn trevlig gårdag får man ta och säga. Drogs nåra bärs och kastades lite pil hemma hos markus på kvällen. Jag borde ha vunnit då jag kastade mest graciöst av oss alla, men silpoäng är tydligen inget man tar till vara på i pilkastningsvärlden. Carl drog till med en seger, kan det vara för att han var alldeles för dålig på at sänka bira? Skulle tro det ja.
Efter pilkastningen drog vi vidare till Bulten & Emelie, där var det tjejparty. Var ett jäkla liv.
Det vart en trevlig vistelse i skogen, med bolltrixande, drickande och en del bloggskrivande eller vad man nu ska kalla det om folk sitter och skriver i ett block. haha. Kul var det iaf och för övrigt så tror jag att jag var rätt så bäst på det oxå.

Idag har jag bara legat/setat och stekt i solen, det är så jäkla underbart med värme. I´m lovin it!
Blivit räkröd på kuppen, men hej vad gör det? Nej just det ingenting, det bara svider arslet. Brun är ju iaf stadiet efter röd så det är lugnt.
Var en stund till min kära mor här på kvällningen oxå och grattade henne på mors egen lilla dag, trevligt det med.

Ganska trött man som sitter och skriver nu, funderar på om sängen är ett alternativ att föredra.

Ses imorrn dagboken!

please don´t go away

Ni kan ju bara gissa vem som vann bowlingen igår, jo MIKE MIKE SUPER MIKE som carl skulle ha sagt.
Blev tre serier, jag vann alla. Den sista och viktigaste som vi kallade finalen mellan mig, Tom och Stekarn slutade med en knapp men rättvis vinst. Stekarn klantade till det riktigt då han bara behövde ha ner 7 st för att vinna, men han hade ner 1 . hahaha.
Efter bowlingen drog jag och Jerka till Centro och satte oss och snackade lite skit med folk, det var trevligt.

Idag har jag mest vart bakis, eller ja inte så farligt egentligen.
har hunnit med att vara och coacha Div laget till ännu en seger, 7-3 mot IFK Nyköping.
Efter matchen har jag bara steeeeeekt ute i solen och fått lite färg på kroppen, dock inte ryggen för den glömdes bort.

Ikväll blir det att åka till Markus och dricka några kalla och sen se vad kvällen bjuder på.

Solen skiner och ingen är gladare än jag!




fuck off and die

VILKEN JÄVLA DAG!
De flesta vet redan varför, och jag har inte lust att sitta här och skriva om det om jag ska vara ärlig, så om man vill veta så får man snällt fråga.
Vill iaf tacka alla för att ni brytt er om och vart snälla, så tack alla!

Det är iaf helg nu, vilket är otroligt skönt. Fint väder är det ute oxå, underbart.
Har tagit två promenader ner till stan idag, den senaste slutade med ett fixande av ny mobil.

Ikväll blir det bowling med en massa dude´s och bruds. Ska bli riktigt trevligt.
Se till att vinna ska jag iaf göra.

Peace out!


over and out

Torsdag var den är dagen namn, och det vart en ganska bra torsdag. Kunde blivit bättre.
Jobbade till en halv 4, sen drog jag till Melle och betalade honom för att han hjälpte mig med bilen för en månad sen, så vart några kr fattigare. Drog direkt till matchsamlingen, det var grym stämning innan match och det känndes som det hängde en seger i luften. Tyvärr så blev det ju inte så, vart bara 3-3 trots att vi dominerade stora delar av matchen.
Det som ändå var ruggit skönt med matchen var att min måltorka äntligen släppte, och den gjorde det med stormsteg oxå, pyttsade alla 3 målen ( ett på straff ), så jag är nöjd och glad för det.

Nu sitter jag och tar igen mig lite och småkollar på fotbollen från tidigare ikväll, Brajen-Råtta.
Sleten som fan känner jag mig, blir nog sova rätt snart skulle jag tro.

vad händer i helgen btw? Förslag???


simple man

Hey hey, halloooooo.
Idag var jag lite duktigare och kom iväg till jobbet i tid. Rätt skön dag, tiden for iväg och det var nästan dags att gå hem innan man kom dit och som om inte det vore nog, så var Sherlock Brothers i banditstudion imorse och lira live. Sånna dagar älskar man.
Hade vart en kanondag om det inte blåste storm ute, fram och tillbaka som en alkis på vägen.
Besöket på trebutiken gick inte lika bra som jag trodde att det skulle göra, men jag får ta mig en funderare på ur jag ska göra, men förhoppningsvis blir det en ny mobil snart.

Snart är det sån där Champions Leauge final. Barca-Man U. Jag hoppas för allt i denna värld att Barca tar hem det och att Messi dominerar sönder Ronaldo äcklet.

Imorrn är det match igen, mot Ekängen hemma. Det ska bli ruggigt kul, och jag hoppas som vanligt på vinst och att det ska bli ett mål nån gång. Var ju ett framsteg att assa 3 förra matchen, men nu ska fan bolljäveln in. En repris från förra året skulle sitta fint.

Nej nu får det vara nog!


I break up my chains

Vilken dag detta vart då, eftersom jag kom hem sent igår och dessutom hade jobbat så visste jag att jag var för mycke uppe i varv för att kunna somna, och så rätt jag hade. Låg vaken till halv 5 minst, det var iaf sist jag kollade på klockan. Och jag skulle börja jobba kl 7 igen, vart försenad till halv 9 för jag var helt död. Aldrig mer jobba så!!
vart iaf jobb till 5 ungefär, sen drog jag hem till far ch käkade lite innan träningen.
Skönt med träning igen efter en veckas uppehåll, vann min andra straffturnering på kort tid. Mohaha!

Nyligen hemkommen sitter jag och lyssnar på den totalgrymmaste låten just nu, den frå bli hela denna veckas, kanske årets musiktips. 

Sherlock Brothers - Sleeping Silence
Lyssna och njuuuuuut!

Imorrn ska jag fan se till att komma i tid till jobbet iaf, sen efter ska jag nog försöka dra ner till Trebutiken och se om jag kan få ta slutfaktura på min fuckade mobil och fixa en ny.


gives you hell

Måndag är en värdelös dag, jag verkligen hatar måndagar. Allt är så jäkla segt och tråkigt.
Ändå har det vart kanonväder, men som alltid när det är fint väder så ska man jobba och till råga på allt jobbade jag kväll oxå, så missade all sol.
Måste gå och lägga mig snart oxå, för imorrn jobbar jag dag, och då måste jag vara på jobbet kl 7.
Ska tydligen bli bra väder imorrn, så jag hoppas komma från jobbet tidigt och lägga mig på gräset hos far och schteeeeeeeka!
Träning imorrn oxå, skoj skoj skoj.

Dagens låt : Boomtown Rats - I don´t like monday´s

Tell me why?
I don't like Mondays.
Tell me why?
I don't like Mondays.
Tell me why?
I don't like Mondays.
I want to shoot
The whole day down.


Btw, orka att Prison Break slutar som de gör. Jag ville ju ha ett lyckliga för alltid slut. Men men, en helt sjukt bra serie som jag helt klart kommer att kolla igenom en gång till.

Ciao

fuck this shit I´m sick of it

Nu var det ett tag sedan jag skrev nått här, så nu är det dags igen. Så jag tar och berättar lite om vad jag gjort i helgen.
I fredags skulle man ju egentligen vart ledig, men det vart jobb för min del. Skönt att jobba när det inte är så mycke folk på jobbet, det blir så mycket lugnare. Började vell vid en 8 och körde till 17. FINA PENGAR!
Direkt efter jag slutat drog jag ner till klubbstugan där alla grabbar som skulle vara med och basta på kvällen befann sig.
Vi började med att käka mat som vi hade tagit med från jobbet ( det vart massa över ) sen när vi tagit några bärs och smält maten var det dag för straffturnering. Ni kan ju bara gissa vem som fan? Mohahaha.
Blev bastu efter det och vid en 23 ungefär drog vi allihop in mot krogen, Harrisch vart de.
Och det vart ju kaaaaanoners kanon ! Nothing more to say about that ;D

Lördagen började med en stärkande promenad från Ekeby och hem, var dyng dyng bakis. Tog det lugnt i några timmar, sen kom Matte och hämta mig så jag kunde komma ut till sundby och ta min bil.
Styrde kärran mot Hallsta för att umgås med Nils, Lillis, Zara. Det vart lugnt och trevligt, massa wii spelande för mig och Nils, så nu äger vi på golf.

Idag skulle jag ha åkt hem till Sunby och hjälpt till lite hemma, men vad händer? Jo min bil som för övrigt har blivit TOKCP startade inte. Höll på och försökte ett tag men nej den ville inte, så jag gick upp till lägenheten igen för att ringa till far och säga att jag inte kom nån stans. Och som om det inte vore nog med bilen, så funkar inte mobilen :S Kan inte ringa, eller nått. Det kommer upp på mobilen att det ringer, men det går inte svara. fan så trött jag blir! Lämna in skiten på 3, dom gjorde nått så fick jag tillbaka den nyligen och den funkar knappt iaf. SKITMOBIL JÄVEL!!!

men men allt kan inte gå bra jämnt. Annars gick matchen för Div grabbarna asbra, vinst med 4-0.

So long suckers

grab a stick and fight me

Då var denna ledig torsdag snart slut. Har hunnit med ganska mycket idag känner jag.
Gick upp vid en elva och gav mig ut på en liten löptur vilket var grymt skönt, fattar inte att jag gör det oftare. Man blir sjukt pigg och fräsch hela dagen.
När jag kom hem så duchade jag och städade lite här hemma.
Vid en kl 3 kom kusin Sara och hälsade på lite, hon skulle hämta lite flyttlådor som jag hade till övers.
Drog ut till Sundby vid halv 5 för jag skulle ha träning med Div grabbarna, riktigt nice väder var det oxå. Like it a fucking lot!

När träningen var slut var det match för damlaget så jag stannade och kollade på den, det gick vell sådär för dom. Vart stryk med 2-1 trots att Gropptorp som dom mötte hade halv ålderdomshemmet med på plan. Hahaha.
Vart trevligt där iaf, massa grabbar som satt och snacka skit.

Nu är jag precis hemkommen och sitter och gör typ ingenting, snart dags och sova kanske om jag ska orka jobba och dricka massa bärs imorrn.

Pazza

Bilder från kvällen.









I could be in a rock n roll dream

Fy fan va jag är bra!
Nej jag ska inte ta studenten, även om jag gärna upplever den händelsen igen, nej jag kom precis hem från ett 13 timmar lång jobbpass. Känner mig riktigt duktig som orkade hålla ut.
Nu är det helg som fan, nästan iaf. Ska jobba lite på fredag men det är bara ren övertid så då behöver man inte känna någon stress och press. SKÖNT!

Eftersom det nästan är helg så får man ju dricka öl och det är ju aldrig fel. Slurk så var den slut.
Gud bevare dig för denna underbara dryck du skapat!

Dagens låt får bli ifrån mig själv med Dundertåget.

You say Soulja Boy - I say Judas Priest
You say Miley Cyrus - I say Megadeth
You say T-Pain - I say Kiss
You say Flowers - I say Metallica
You say Pink - I say Iron Maiden
You say Hip Hop - I say shut the fuck up
You say Pop - I scream Heavy Metal!!
You say Hannah Montana - I hit you in the face


Peace out motherfuckers


Eraser

Work work money made
You keep it up, you get it made
Work work money made

Usch det är många timmar kvar på jobbet om jag ska vara här till kl 12. Just nu har jag lunch, det var välbehövligt efter ett jäkla slit sen jag kom till jobbet vid 13.30. Det är tur man är själv här så man kan DUNKA musik det högsta som går utan att det låter illa och skrålar. Aa jag vet att ni undrar vad jag lyssnar på, ni kan ju försöka gissa, det är inte så svårt kanske.

Inte vart det här sista dagen heller, ska jobba på fredag oxå. Tjäna lite kosing är inte dumt, dessutom så skulle jag ändå ut till Sundby för på kvällen blir det Straffduell mellan Tom & Linus, Bastu och en hel del ööööl!

Nej nu slog kl 19 så nu är lunchen slut, WORK WORK!
Jag klagar inte om jag får lite sms eller nått heller ska ni veta.

Ciaaao Maria

It´s a long way to the top if you wanna rock n roll

Nyligen slutat eller ja för en timme sen, men det är nyss för mig.
Sitter hemma hos Fader Fara och dummsurfar lite på Mattes dator som är nått extremt seg, fan har grabben gjort med den kan man ju undra.
Det är btw 33 respektive 37 dagar kvar bara till AC/DC och Mötley Crüe vilket man blir extremt glad av att veta.
Kickstart my heart

Oj va klockan går fort. Snart dags att åka tillbaka till jobbet och hämta Calle ponken för att sen dra ner och ha träning med Div pojkarna. Måte tänka ut vad vi ska göra på träningen, eller det vet jag. AVSLUT FFS!!
Sen är det träning för egen del efter det, hemma runt 21-22 som vanligt på tisdagar och torsdagar, men fotboll är livet så det gör mig inget.,

Dagens låt : System med IN FLAMES!

Nej dags att stänga ner det här sega helvetet!

Ingen annan än vi vet hur man festar

Fading

Fortfarande inte riktigt förstått att jag ska på AC/DC, ska bli helt sjukt jävla roligt.
Det sätter vell sig snart. Har iaf börjat ladda rejält, lyssnat hela dagen idag på jobbet.

Annars har den här dagen inte varit någon större hit måste jag säga, det som var bra var vell att jag fick sova länge. Började inte fören 13.30, men å andra sidan att börja då och jobba till kl 22 är inge roligt alls, särskilt inte med tanke på att jag ska vara tillbaka på jobbet till kl 07 imorrn bitti. USCH!
Precis kommit hem iaf och nu sitter jag och kollar på, jadu vad fan är det för nått. Kulturnyheterna kanske? haha jag vet inte vad det är, nån kärring som sitter och tjatar om nån "Dekadent överklass". Inte så insatt skulle vell kunna vara en bra förklaring också.

Dagens musiktips : Smash into pieces - Fading

Nu får det vara nog för idag .

you shook me all night long

jag tror fan knappt att det är sant, det är nypa sig i armen feeling just nu.
Satt och tjatade lite med Rasse på den extremt häftiga facebook-chaten och vi avhandlade lite fotboll, jobb och sånt. Och så kläcker han ur sig att han har en lats över till AC/ DC i sommar på ullevi.
Tror ni jag vart glad eller, jag det vart jag ju, jag vart så jääääävla glad.

Så nu är det bara börja ladda inför en grym konsert!

OOOOH YEEEEAAAH!

Yes, yes, yeeees.

Derbyt mot Gillberga i fredags gick kanoooooooners. Det var soligt och fint väder, plus en säkert 150 pers som var där och kollade, så allt var upplagt för en riktig fajt. Det blev kanske inte större fajt, vi spelade riktigt bra och var egentligen aldrig hotade nån gång under matchen. Det slutade med en 4-1 vinst och jag utsågs visst oxå till matchens lirare efter mina 3 assister. Fick en ny väska som det står Stora Sundby Bygg på. YEAH!
Efter matchen var det grym stämning i omklädningsrummet och man hade ingen bråska därifrån, tog en öl och bara njöt av segern.
När vi väl var klara drog jag, linus, jonas och elin till Julita hem till Denise nån kompis och drack några bärs innan vi for in till stan och moffa kebab.

Lördagen var det match med Div grabbarna, vart tråkigt nog förlust trots att vi hade spelet hela matchen och egenligen borde ha avgjort i första. Men så är det ibland.
På kvällen åktes det till Tom och klunkades bira, satt där nån timme eller två sen åkte vi alla till Klas och fortsatte där ist.
Körde lite ölspel, eller ganska mycket och kollade melodifestivalen.
Runt 12 kom Jocke och Jansson och hämtade oss för att vi skulle in till stan och Centro, satt där nån timme sen drog vi och käka på Corner. Sen var det dags att gå hem i kylan.

Söndagen har jag inte gjort så jättemycket förutom att hjälpt till hemma hos far med djuren, usch va det är tråkigt.
Och nu sitter jag hemma och bara tar det väldigt lugnt.

Dagens musiktips : Green Day - 21 Guns.

Peeeace out


vi är på gång

Kan vell ta och berätta lite om gårdagens resa till sthlm.
Gick upp runt kl halv 11, käkade frukost och ringde och väckte Lillis som naturligtvis låg och sov som en stock.
Skickade upp henne för att äta frukost och fixa i ordning sig. Runt en 12 så hämade jag en henne hos Nils och vi kunde börja åka.
Hade lånat Mattes GPS så jag skulle hitta dit vi skulle, och det gick kanonbra sånär som på att den vid varje avfart efter södertälje ville åka av motorvägen och sen upp på den direkt igen, det var en aning störande, men vi hade så god tid på oss så det gjorde inget med lite sittesarre.
Väl framme och parkerade skulle jag gå och betala parkeringen tänkte jag, men då kom en gubbe springandes och gapandes på Lillis och jag trodde att man inte fick parkera där eller nått, men det visade sig att han skulle åka därifrån och hade en biljett som var giltig till 16, så vi fick den av honom snäll som han var.
Kl var då halv 2, en timme kvar tills jag skulle vara inne på intervjun, vi bestämde oss fär att gå en promenad och vilken bra promenad det vart, vi gick till gamla stan och hittade Ben & Jerry glass butiken, köpte varsin glass där. SÅÅÅ JÄVLA GOD GLASS!!!
Promenerade tillbaka och gick in på intervjun.
Fick ett frågeformulär på säkert 20 sidor med massa frågor om allt från himmel och jord, tog ca 40 min att fylla i den.
När jag var klar med den, så fick jag gå in på en intervju vilken varade i ungefär 10 min. Det gick bra tycker jag, så nu är det bara att vänta tills Juni när dom ska välja ut vilka som ska få vara med, chansen att komma med är liten, men ändå.

Åkte hem från Sthlm och direkt till träningen, som var en skön lugn träning. Jag, Robin, Fredda och Jocke stannade kvar säkert en timme exra efter träningen och köre närmast krysset, träffa ribban och sånt och slog vad om saker. Det slutade med att jag och Robin som körde i lag blev skyldiga dom andra 1 powerade, 1 kexchocklad och en dricka efter matchen idag. DYRT att ligga på topp.

Matchen idag ja, den är mot Gillberga dvs DERBY!
Förlust finns inte på världskartan och jag är tokladdad, kan knappt sitta still. Vill bara åka och spela.

Peace ouuuut!

My world of sin

Då var den dagen slut och ett år äldre är man.
Allt började med att som jag berättade tidigare Farmor, Farfar och Pappa kom och det var väl runt halv 4 dom kom. Det öppnades lite paketer som jag fått :D En kvart senare kom oxå kusin Martin och då kunde vi äntligen hugga in på den underbart goda smörgåstårtan som farmor gjort, hon kan verkligen det där med smörgåstårtor.

När vi hade ätit upp kom Matte och hälsade på oxå, lite smårgåstårta till honom, sen var det dax för kaffe och kakor.

Det var trevligt, mycket roligt att prata om fanns de.

Efter ca 2 timmar åkte dom hem så Matte, jag och Martin satte oss och spelade lite fifa som jag så klart storvann på, mohaha.

Matte åkte hem efter ett tag. Då direkt efter kom kära syster Lillis och Nils, dom hade med sig tårta gulliga som dom är.
Plus en present som visade sig vara två grymt snygga tavlor, lägger upp bilder på dom så fort jag kan.
Sen så kom även Mamma, Sten och nyss tonårsfyllda Emil.
Det vart att återigen hugga in på smörgåstårtan som alla verkade gilla ( särskilt emil ) hahaha.
Fikade lite efter det med tårta och Kaffe, satt och pratade och kollade på simpson gjorde vi oxå.
Sen åkte även dom hem och jag, Lillis och Martin spelade lite fifa som jag ägde för stort på, så Lillis och Martin fick möta varandra ist. haha

Dom åkte vell hem runt 9 och nästan direkt efter kom Ida hit, vi kollade först på greys, vilket jag inte tyckte var sådär jättebra. Efter det så kollade vi på Into the wild, en kanonbra film. Undra varför jag inte sett den tidigare? 

Nu har även hon gått hem, så nu sitter jag här och dricker lite kall och god cola. Borde snart gå och lägga mig, men jag ska nog stanna uppe och kolla på lite hockey ja.

Summa utan kardemumma, en KANONDAG 5 av 5 toasters.

Imorrn är det dagen med stort R eller nått i den stilen, upp till mitt älskade Sthlm för Robinsson intrevju. LYCKA TILL!

Slutligen tar jag och slänger iväg en tankenöt, som jag och Linus många ggr har funderat över och även ägnat fyllekvällar åt att disskutera. Men aldrig kommer fram till nått.  Har Michael Jacksson en vit eller svart pick?
Gick han hela vägen ut och gjorde om allt till vitt eller finns det saker han lämnade orört? Tänk på den ni.


Happy birthday to me

Då var man 22 år GAMMAL, jag betonar verkligen gammal för det är precis vad jag bärjar känna mig. Tiden sen man blev 18 har bara fluuuuuuuuuuugit iväg. Skoltiden känndes som en evighet men nu när man jobbar så går åren fortare och fortare för varje år.
Men men, jag fyller iaf år och det är aldrig fel, man kanske får nån kul present om man har tur.

Just nu sitter jag och väntar på att Pappa, Farmor och kanske Farfar ska komma och hälsa på mig. Farmor hon är bra snäll, hon hade bakat kakor åt mig som jag skulle få, sen skulle hon ta med sig smörgåstårta, mumsmums.

Dagens musiktips: MARILYN MANSON - ARMA-GOD DAMN-MOTHERFUCKIN'-GEDDON


Robinsson

Vilken dag, vilken dag, vilken jäkla dag.
Var trött som fan imorse när klockan ringde, men jag klarade iaf att gå upp som tur var.
Dagen gick och så när kl var halv två, ringde det på telefonen (dolt nummer ), undrade vem fan det kunde vara.
Svarade och en kille säger, "Hej, jag heter Martin och ringer från TV4" jag fattade ingenting först, sen frågade han om jag hade sökt till Robinsson 2010 och då började det gå upp för mig var det var det handlade om så jag svarade att jag hade det.
Så berättade han att jag hade blivit antagen till att åka på en intervju i Stockholm till Robinsson.
Jag vart helt sprallig och bara svarade ja, ja ja typ på allt. :D
haha, så på torsdag ska upp till El Stockholmo och förhoppningsvis göra det grymt intryck och bli antagen till Robinsson. Yeeeeeeehaaaaaa!

Så nu har jag gått och varit dunderglad hela dagen lång.

Inte nog med det, jobbade sista dagen idag för den här veckan. Ledig tills måndag.
OCH JAG FYLLER IMORRN =)

Peace Out

Hipp Huraj

Ännu en seg jobbardag, tiden går ruskigt segt på jobbet vissa dagar. Skönt som fan att åka hem, var de.
Tur att det bara är en jobbardag kvar på denna vecka, sen är jag ledig. JAAAAAAA!!!!!

Idag fyller min lilla bror Emil hela 13 år :O Är helt sjukt va stor han har blivit.
Grattis på honom!
Och när han fyller betyder det att de bara är 2 dagar kvar tills jag själv fyller.
Vet inte om jag vill fylla, börjar känna mig gammal och grå vafan, snart är jag ju gubbe. USCH!

Dagens musiktips: Engel - Sense The Fire

En helgrym låt. Hörde Engel första gången när dom lira som förband åt In Flames på grönan och kan ju säga att jag inte tyckte att dom var nå jättebra band just då, kan ha och göra med att man bara ville att In Flames skulle komma ut och lira, men iaf. Den här låten är verkligen kanon (Y)


allways look on the bright side of life

Gårdagen var riktigt lyckad, men det var vell inte helt oväntat med tanke på vilka jag spenderade den med.
Lillis och Nils, ni är verkligen GULD båda två. Det är alltid, verkligen alltid, trevligt och mycket skratt när man är med er.
Dagen började med att jag vakna runt 12 och så kom Linus och hämtade mig, för vi skulle till gröna skylten och inhandla lite bärs och för att hämta min bil i Ekeby.
När jag kom hem så satte jag tänderna i lite mat och tog en kall svalkande och dundergod öl.
Vart några till innan Nils och Lillis kom förbi och vi skulle kolla på handollen.
Den gick ju som den gick så den behöver vi inte prata om.

För att bli på lite bättre humör så bestämde vi oss för att lite lite bowling, och ska man tala om den?
Nja jag vet inte, det gick uruselt för både mig och Nils så Lillis vann. Även om jag var ruggit nära att ta henne på slutet.
Men men så är det ibland, det kan inte alltid gå bra.
Efter de så åkte jag hem och la mig, för jag skulle jobba idag.

Upp tidigt (kl 8) för att vara lördag. Iväg och hämtade Andreas och for till jobbet.
Jobbade 6 timmar ungefär och sen var det hemfärd och nu har jag bara legat och segat hela dagen i princip.
Kollat på fotboll och setat vid datorn.

Nu kollar jag på en av de grymmaste filmerna jag vet " No country for old men". RUGGGGGIG !

Over and out.
Lillis och jag i bowlinghallen

FINAL!

Match igår gick inge vidare som vanligt, fick stryk med 3-2. Att det alltid ska bli jävla massa uddamålsförluster, och att vi alltid gör en värdelös första halvlek.
Aja, nya tag till nästa helg, för då blir det vinst i DERBYT mot Gillberga. Förlust finns inte på världskartan.

Idag är dagen då GUIF kan vinna Sm-Guld i handboll!
Jag hoppas hoppas hoppas hoppas verkligen att det blir så.

SKÅL!

Äntligen helg, sug och svälj

Har vart lite dålig på att skriva här, men det har sin lilla förklaring i att jag typ inte har nått liv förutom jobb och fotbollsträningar. Det tar upp hela mina dagar, från 06-23 antingen jobbar jag, tränar Division killarna och tränar själv.
Det är nu alla ska tycka väldig synd om mig för jag har det så stressigt, och oxå tycka jag är extremt duktig som orkar.

Har iaf precis kommit hem från jobbet, efter en ganska seg vecka. Men den här dagen har gått undan i rask takt och nu är det äntligen helg.

Ikväll är det match igen, 3:e i ordningen mot Standard borta, kan bli en svår match. Men jag tror och hoppas som vanligt på 3 poäng och att det nån gång ska lossna med målskyttet för min del. Bara jag fick pilla in en bolljävel nån gång så släpper det ju, men det vägrar ju nästan.
Taggad till tusen iaf och det ska bli ruggigt skoj!

Nej mat får det bli som vanligt när jag skriver här.

Gissa citatet " Jag är törstig, jag vill ha ÖL"


Alltid, oavsett!

Seger mot Gais idag med 2-1, ruggigt skönt. Nu kanske det äntligen vänder och blir lite vinster, för början på serien har ju vart hel bedrövlig.

Alltid oavsett för evigt Djurgården! 



My sweet shadow

Ledig dag, som har spenderats med att fixa nya sulor till bilen, vilket vart ganska dyrt, en sisådär 8000. Men fan va fina däck det vart på bilen.
Sen var jag en sväng till Arver och snackade lite med Markus och han fixade bort en varningslampa som lös eller lyste.
Så nu är jag nyss hemkommen och tänka laga nått att äta, är vrålhungrig.

På tal om ingenting, fan va jag längtar till Fred & Kärlek. Det kommer bli så sjukt jäkla grymt särskilt festivalens höjdpunkt MÖTLEY CRÜE!

Sen måste jag få in en In Flames konsert nån gång i år oxå, det är verkligen ett måste.

BTW! Så har jag sökt till nästa säsongs Robinson!

Tänt vare här.


FINAL!

Matchen gick inge vidare, vi fick stryk med 1-0 trots ganska bra spel. Det var riktigt surt. Men det är bara ta nya tag och få igång målskörden, särskilt för mig. Måste fan släppa snart.

Det var som sagt surt med förlust, men vad gjorde det när GUUUUUIF gått till final i globen, efter en riktigt gastkramande sista semi. Det är så sjukt underbart.
Synd bara att det inte finns några biljetter kvar till globen.
Men det bli soff kollande och säkerligen några bärs med grabbarna.

Nej nu är jag grymt hungrig. MAAAAT!!!!

Summer

Beachvolleyn vart riktigt lyckad, solen sken som värsta sommardagen och ölen gled ner lika fint som vanligt.

Började med att vi spelade lite inom gänget, men det vart aldrig nått rikgit spel kan man säga, serv och ingen som tog emot. Så jag, Maletic, Nisse och Kenny spelade mot några andra och det var riktigt skoj, tror vi spelade typ 8-9 maycher och vann en av dom, haha.

Men fan så kul vi hade så det gjorde inget, en grymt lyckad dag i solen.

Och ja det börjar bli lite brunt på kroppen, härligt.


På kvällen drack vi några kalla till och korkade upp våran skumpa som vi egentliegn skulle ha haft i torsdags på valborg. Bättre sent än aldrig som man brukar säga.


Nu sitter jag och väntar på att det ska bli frukost här hemma hos Mor och Björta och jag tror att det börjar bli klart.

MUMS FILLIBABA!


Idag kl 15.00 är det dags för årets andra seriematch tillika hemmapremiären. Det ska bli jävla roligt att spela, heltaggad.

Allt för mig hej


Kickstart my heart

Efter jag äntligen fått gå hem från jobbet, så drog jag iväg och hämta Lillis och Zara vid kyrkan för att dom var en ANING slöa och inte orkade gå hem.
Vi åkte till kungsör för att köpa litte gottedricka och grillat till kvällen. Tog lång tid som fan, var toklång kö på bolaget varav minst 80% var alkisar, men det är ju alltid lite småtrevligt med sånna prickar för dom har ju inga hämningar de där grabbarna. En av dom i kön totaldiggade min Guns n roses t-shirt så han stod och snacka massa med mig hela tiden typ, jag var inte så intresserad för han lukta inte den godaste av odörer man kan tänka sig.
Kom iaf hem till sundby till slut och därifrån är det dimma tror jag iaf, vi spelade kubb och åkte till Tom senare på kvällen och höll vell på till småtimmarna nån gång.

Idag vaknade man upp dyngbakis och död, men det var ju underbart väder ute så jag, Lillis och Nils gick ut och la oss i solen, vilket slutade med att vi låg där ute i typ 7 timmar, HEJ SOLBRÄNNA!
Just nu svider det och bränner ganska hårt på hela kroppen, men vad gör de snart blir jag brunare än dom trevliga som afrikanpojkarna.

Imorrn ska det krökas igen, blir beachvolly i Kolbäck med gänget. Ännu mer solbränna vill säga. 5 av 5 toasters!

So long suckers


RSS 2.0