thank you for coming along

I brist på annat så tar jag och ritar ner nått här, som rent tidsfördriv. Tiden går ju så extremt jävla sakta, kan den inte bara bli 4 nån gång så jag kan få hämta upp Michaela och sen åka till Tuna Park och shoppa lite.
Senare ikväll ska vi och se Luftslottet som sprängdes. Jag hoppas att den är grym, eller ja det kommer den vara det vet jag!
Ska lyssna på den bästa låten från i år, tokgrym är den!

Dope - My Funeral


what a day

Idag var det dagen med stort K, det var nämligen dagen då jag skulle fightas om att få biljetter till Kiss spelning i sommar. Jag satte mig vid datorn på jobbet 09.45 och bara satt och väntade på att kl skulle slå 10. Till slut gjorde den det och jag uppdaterade snabbt som attan och kom i kö för biljetter, tror ni jag fick några? MEN JAAAAAAAAAAA!

Den 12 Juni 2010 på Stockholm Stadion står jag och sjunger mig hes till klassiker som Lick it up, Heavens on fire, Rock and roll all nite, Detroit rock city och en massa massa andra grymma låtar!

ROCK AND FUCKIN ROLL ALL NITE LONG


killing machine

Sitter och lyssnar på Aiden och deras nya album Knives. Har nästan tagit mig igenom hela sånär som på två låtar just nu faktiskt. Och det var ett ruggigt jävla bra album. Det bara fortsätter att strömma in bra album i år.
Dessutom har jag fått mina jävla pengar nu, fick rätt till slut och pengarna ska komma in när som helst!
Och imorrn är det fredag igen, underbaaaart!!!

Nej nu är det dags att kolla lite på Hockey, Dif-Brynäs ikväll på plussen och det får man inte missa!

listen close

När jobbet gjort att allting kännts så jävla skitpiss arsel. Så finns det två saker som alltid lyckas få mig glad igen, eller det ena är inte en sak utan en person, Michaela gör verkligen mitt liv helt underbart. Jag älskar dig, and you know it!
Det andra är min älskade musik, den kan få en på så fruktansvärt jävla bra humör. Har setat och lyssnat igen Alexisonfire, Project 86 och The Chariot ikväll och alla var riktigt bra. Men det som gjorde hela kvällen var det jag nu sitter och lyssnar på Maylene and the sons of disaster, dom är så fruktansvärt tokgrymma. STÖRT BRA!


I will fuckin kill you all

ÅÅÅÅH, jag blir fan skogstokig snart. Det är stört för fan att man inte bara kan få sina jävla pengar. Ska det vara så förbannat svårt att stå för att man gjort fel och ge dem berörda sina pengar? NEJ DET ÄR SÅ JÄLVA ENKELT!
Ge mig mina pengar och ruttna i helvetet!

slaves of time

Hittat ännu ett riktigt jävla bra band och ett album som jag verkligen diggar. Nu är det en sån där musikdag igen, det är underbart med sånna dagar. Bandet som har fått ännu mer glädje på ett redan glädjesprängt ansikte är Concrete Society och deras album Diesel And Bones.


screaming our sins

Den här dagen har jag fått fram min värsta sida och den bästa sidan skulle man kunna säga. Började jobba redan kl 5 så var lite trött i morse, inget över det vanliga hände på jobbet. Det som hände efter var dock det som lockade fram en arg djävul i mig, jag åkte hem till min far för att kolla löne-specen. Jag kollar igenom allt som jag brukar göra och ser att det fattas betaning för 15 jävla dagar, hur i helvete kan man inte betala ut allt? Det är ju sinnesjukt för fan! Ska iaf ta ta i det imorrn med jobbet, för jag ska fan ha varenda liten krona!!!

Men men, till det som gjorde mig sjukt jävla glad. Jag vet att ni redan vet att det är musik jag ska skriva om här så ni som inte intresserar er om de kan sluta läsa nu. John Mayer, Glasvegas, Hollywood Undead och Avatar hade alla släppt nya album och blivit inlagda på spottan. Har lyssnat på hälften av de, och det är så jävla bra!

Men nu till det absolut bästa och anledningen till att jag bara lyssnat hälften av albumen!
Plan Three ska släppa sitt debutalbum imorrn och jag har setat som på nålar för att få lyssna på det och vad är det som händer? JAG HITTAR EN SIDA DÄR MAN KAN LYSSNA PÅ HELA FUCKING ALBMET!
Så jäääääääävla glad jag är just nu, det är stöd jävla lycka! Och fy satan helvetes jävla as va bra det är!



we salute you

Nu är jag tillbaka och bloggar igen, har haft Michaela här hela helgen och då är det inte högsta prio på bloggen.
Helgen har vart kanon! I fredags va Nils & Lillis här och hade myskväll med oss. Det blev Kebab, Idol och Cirkus Möller. En riktigt skönt kväll!
I lördags var det full rulle från att vi vaknade tills det var dags för sängen, fest hos Erik var på schemat och det var en riktigt riktig trevlig tillställning med en massa musik och snack!

Just nu sitter jag och förösker bli av med en jävla huvudverk som inte är av denna värld. Det finns dock saker som får den att bli bättre och det är när man får ett mms av Michaela med en bild på ett par AC/DC converse som jag bara måste ha. Eller rättare sagt, JAG SKA HA! och det blir mitt nästa inköp!




tell me who are you

Jävlar i havet, nu är det bara dryga timmen kvar sen tar jag en fet jävla helg! FYYY SAAAATAN va skönt det ska bli.
Kl 3 kommer Michaela dessutom så då är allt perfekt. Love it!


I´ve never felt this before

Sitter hemma hos far min i Sundby och väntar på att träningen ska börja, det är lite mer än en timme kvar tills jag ska åka ner och byta om. En timme jag ska spendera på lite musik och prat med Michaela.
Imorrn är det fredag och det känns helt jävla underbart, Michaela komma hit direkt efter jag slutat och sen blir det myskväll med Idol och Flashforward. Galet underbart!

there will be rain

Äntligen hemma efter en ganska lång dag, alltid lika skönt att åka från jobbet och inse att man slipper göra mer för dagen. Och det är precis ingenting jag ska göra med dagen, jag ska bara sitta och ta det så jävla lugnt och senare kolla på fotbollen. Musik, musik, musik, msn och sen fotboll så ser min kväll ut!

something better

haha, det var inte nog med det tydligen. För jag hittade nått annat som gjorde mig minst lika jävla glad. Sonic Syndicate´s förra sångare Roland har ett nytt projekt på g. Han är numera sångare i bandet Dodge och dom låter riktigt jävla bra!

Dodge - Something better

Rebellion in Nightmareland

Nån ny musik skrev jag för några minuter sen och SOM jag hittade ny musik oxå. Sonic Syndicate har släppt en ny singel från den kommande EP:n. Så jävla glad jag är just nu, nu jävlar ska det dunkas musik!

Sonic Syndicate - Rebellion in Nightmareland

the bottom of my heart

Hemkommen efter ännu en dags jobbande, känner mig lite piggare idag jämnfört med igår vid den här tiden. Inatt har jag ju faktiskt sovit, eller ja igår kväll/inatt. Så nu ska jag nog kunna hålla mig vaken. Tänkte jag skulle ta och lyssna lite ny musik igen, det var ett tag sedan, några dagar sedan kanske är mer lämlpligt ordval.
Så får det faktiskt bli!

Sen kan jag ju ta helg oxå, det vore inte helt fel. Ge mig den nu så skulle jag bli glad!

my dream is my reality

Det var fan 4 dagar sen jag skrev något här, så längt tid vet jag inte om det har tagit nån gång fakttiskt, det skulle vara när det va P&L då men inte annars. Jag har iaf haft en riktigt lung och skön helg tsm med Michaela och vi kan la säga att det var väldigt välbehövligt efter den senaste tidens festande. Levern fick ta igen sig lite.
Men efter den underbara helgen och en veckas jälvigt skön ledighet är man tillbaka i vardagen igen, det är så träkigt så det finns inte. Men det är la bara att kämpa på så blir det snart helg igen.
Om ni kollar på tiden och undrar varför jag är uppe nu så är det bara för att jag somnade kl 17 igår och vaknade för en halvtimme sen ungefär. Man kan vell säga som så att... jag ar sjukt jävla trött.

Jag funderar faktiskt på att åka till jobbet, eller ja jag ska ju vara där kl 5 och det gör ju inget om jag kommer lite tidigare. Så jobbet here I come!

remember me

Idag har jag lyckats gjort något faktiskt, jag var på jobbet redan kl 9 och hjälpte till lite inför inventeringen och dessutom gjorde jag lite inventering oxå innan det bjöds på finmat. Det var ruskigt jävla gott, like it a lot!
Direkt efter käkat drog jag ner till hallen i Sundby och bytte om för att lira innebandy. Jag tänkte innan att det skulle vara kul och se hur mycke man har lagt av sig nu när man inte tränat på länge och jag måste säga att svaret jag fick inte va roligt. Jag är så jävla trött i benen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Helt sickt!

Nu sitter jag i soffan och bara deeegar, jag tänker inte flytta på mig. Aldrig i livet!


rock out

Nu har jag lyssnat igenom två nya album och jag förvånas verkligen över hur mycket bra musik det är som görs, eller låt mig tilllägg ROCKMUSIK. Det är bara helt jävla underbart.
Har tagit mig igenom Kutless och Nasty Idols album nu och båda två var helt stört jävla bra. Musiken har återigen gett mig en sån där underbar öronorgasm.




throw me a ball

Fy åt fanders va jag har vart duktig idag, det är helt sjukt. Jag är nästan jävligt stolt över mig själv faktiskt.
Jag har städat som en tok här hemma och det ser helt plötsligt lite rent ut, bra gjort. Det är lite kvar dock, men det orkar jag inte med just nu. Det får bli imorrn ist!
Nu ska jag bara njuta av lite ny musik jag hittat och vänta på att Linus ska sluta så vi kan ka och käka på pastahuset. Efter det blir det kanske lite fifa innan vi ska iväg och träna med Hällby på Tunavallen. Det ska bli riktigt jävla roligt att prova spela med ett annat lite bättre lag. Har ju spelat i Stora Sundby sedan jag var 6 år, så det kan vara kul och testa!
Jag kan inte tänka mig att jag har världens bästa flås dock, men det är la därför man tränar för att få upp det!


the blood is on my shoulders

Jag har ledig vecka och den kunde verkligen inte komma mer lägligt faktiskt. Jag har sen i söndags mått ganska kasst om jag får säga det själv, har knappt kunnat äta nånting överhuvud taget. Men nu nu nu nu börjar det äntligen kännas lite bättre och magen känns plötsligt normal.
Helt underbart, för jag tål inte att vara sjuk!

Har inte gjort så mkt med den här dagen egentligen, mer än att småsurfa, kollat på sällskapsresan, snackat med Carl och setat ännu mer vid datorn. Jag tänker inte heller gör så mycket mer av dagen! Tänker sitta kvar här tills det är dags att gå och lägga sig!

Djurgården

Jag glömde ju en sak, och det är ju inte vilken sak som helst!
DJURGÅRDEN ÄR KVAR I ALLSVENSKAN!
Det var den jobbigaste matchen jag sett någonsin, mitt hjärta bultade fan i 400 och jag kunde knappt sitta still. Men fan så lyckligt den slutade! Nu tar vi nya tag nästa år!

Kebabsås: Vem vare som fucking kasta?


the child in you

Sådärja, det var ett bra jävla tag sen jag skrev nått här. Tänkte jag skulle försöka ta och sammanfatta lite helg här ja. Får la se hur det går, det är ju oftas nått med öl som är inblandat och det har en tendens att medföra lite svarta hål i kom-ihågandet. Men jag ger det ett försök.

Fredagen är la egentligen inget att sammanfatta då jag jobbade hela fredagen och inte fick ut ett jutta av den.
Så vi hoppar direkt till den fullspäckade lördagen ist.

Kl 10.00 smällde det av ett högljutt och skrikande alarm från min telefon, jag trodde jag skulle dö så jävla trött som jag var då. Men vi låg och drog oss i sängen till en kvart i 11 ungefär innan jag och Michaela skulle åka för att plocka upp Nisse och Lillis i sumpan, destinaton unknown? Nej för fan vi skulle till Karlskoga för att få en " tillbaka till dagis" upplevelse. Och jag måste säga att det var helt sjukt jävla roligt, det skrattades, snackades skit, kröps på golv, lekandes tjuvar, fan och hans moster. Jävla roligt!

Vi var la dör en sisådär 5 timmar ungefär och kl 19 bar det av hemåt för att ta till lite förfriskningar i kroppen. Det började hos mig med lite duschning, fixande och förkrök innan det bar av till festen hemma hos Neian. Där satt vi och snackade massa skit, lyssna på ömsom dålig och ömsom sjukt bra musik. Det vart bra musik när jag fick välja det förstår ni ju alla.

Söndagen var en "du mår ju som du förtjänar din idiot" dag. Mådde allt annat än bra och det var inte bakfylla har jag kommit fram till. Mår fortfarande sjukt illa och spyorna flyger som flugor i luften. OJ! Nu vart lite lite äckligt. Men det skiter jag i!

 


night is the new day

Jag hade totalt och helt glömt bort de, jag hade vart så dum att jag glömt de. Men det spelar fan ingen roll nu, Katatonia har ju för fan släppt nytt. Albumet släpptes igår och finns på spotify, fan va glad jag är. Nu sitter jag verkligen och njuter av det här! Så jävla king!!


a little bit of that

Nu har jag vart uppe och vaken i ungefär en timme, och det är ungeför en timme kvar innan jag ska börja röra mig mot jobbet. Ja jag vet det låter udda, men jag ska jobba ikväll/natt. Det är absolut inget jag vill, men bättre det än att förstöra hela jävla helgen.
Men ingenting kan förstöra den här dagen, jag kommer ha ett enda stort leende hela dagen och hela natten, för när jag kommer hem från jobbet kommer Michaela vara hos mig och jag kan bara krypa ner bredvid henne i sängen! Helt jävla underbart!

Har setat den senaste timmen och lyssnat på Kent nya album och jag kan ju säga som så att jag är riktigt besviken, jag trodde det här skulle vara ett bra album. Men nej, det är 3-4 låtar som lyfter sig lite över mängden men den allmänn känslan är bara ljummen.

the one that I love

Som ni kan se nedan har jag en helt underbar flickvän, hon slår allt och alla med världsrekordet i längdhopp längder! She´s the best and she know it!

Har precis landat innanför dörren här hemma och jag känner mig grymt jävla sliten efter en lång dags jobbande. Det ska bli skönt att sätta sit ner och bara ta det jävligt lungt och skönt några timmar för att sedan somna in djupt som faaaan!

We look so good together

Fan vad bra det här känns, nu är det min tur att logga in på din blogg utan din vetskap, precis som du gjorde på min! Saknar dig så fruktansvärt mycket att jag bara skulle vilja lägga mig ner på golvet och gråta - vart är du när jag behöver dig? Saknar din närvaro mer än du anar. Du fick mig på fall, av någon konstig anledning - något charmigt måste du ha gjort mitt i all sliskighet, och nu har du mig fast. En dag kvar ♥


go to hell

DET ÄR FAN INTE OKEJ! Jag säger bara de!
Inget onödigt prat och ingen musik förutom i hörlurar på jobbet, hur i helvete kan man göra så?
Det är ju för fan sannslöst jävla dåligt. Som det inte var illa nog innan, nej nej förstör det ännu mer. Åh jag blir tokig!
Det finns inget som kan göra mig så förbannad som när folk förstör!!!!!!!!

Sen saknar jag Michaela så sjukt jävla mycke att jag inte vet vart jag ska ta vägen, det gör inte saken bättre!
Kom hit med dig!

we have to win

Nu har jag vart hemma i ungefär en timme och jag har inte gjort speciellt mycke med den timmen om man säger så. Eller ja, det har pratats på msn med Michaela och Lillis om vad vi ska göra i helgen och dylikt. Det är ju faktiskt rätt så viktigt!
Egentligen hade jag inte tänkt att uppdatera nått mer idag, men det vart liksom inte riktigt så. Till stor del, för att inte säga till all del pga min kära flickvän som tydligen ville ha något att läsa!

Jag har egengligen bara en riktigt viktig sak att skriva och det är att imorrn är det den första kvalmachen av två mellan mitt älskade Djurgården och Assyriska. Det är det jobbigaste fotbollsåret jag har vart med om. Jag bara hoppas hoppas hoppas hoppas att dom reder ut det här och håller sig kvar i allsvenskan till nästa år!

KOM IGEN DJURGÅR`N! FULL FART FRAMÅT, HÅLL TÄTT BAKÅT!!!!!!


KRIGA FÖR OSS SÅ SOM VI KRIGAR FÖR ER
 

do you know what it´s like

Lunch på jobbet, lite senare än vanligt. Grymt gott med mat var det iaf. Ca 1,5 timme kvar tills jag går hem för den här dagen. Ska bli riktigt skönt! Lite småseg och trött en sån här dag när allt på jobbet bara går och går. Aldrig är jag riktigt nöjd och nej det kan nog fan stämma! Men om allt vore som jag ville, vad skulle jag då klaga på? Det som förgyller här på jobbet just nu är att jag lyssnar igenom 5 nya album. Within Temptation, Red, Weezer, Skillet och Pillar. Har kommit igenom ungefär hälften och det jag hört hitills har jag gillat starkt!

Nej nu ska jag rycka tag i sidfläsket och göra lite nytta!

rockstar in me

Måndag, måndag, måndag igen. Det är inte min favoritdag i veckan om man säger så. Men denna måndag har inte varit som andra måndagar, det har varit en dag som vart helt okej faktiskt. För att inte säga ganska bra!
Det började med att jag vaknade upp med Michaela bredvid mig. Varje dag jag vaknar upp bredvid dig är en underbar dag! Vi låg kvar i sängen och drog oss länge imorse, ända tills jag skulle skjutsa henne till tåget och åka och jobba själv.

Väl på jobbet började det med en 4 timmars lång teorikurs, som jag inte kan påstå att jag var alltför pigg och alert på. Men det var intressant, det var de verkligen. Efter den så skulle jag jobba mina resterande timmar fram till 22 och dom vart riktigt jävla roliga.
Jag orkar inte riktigt förklara, det är jag för trött för men kul som fan var de iaf! Inte ofta man har kul på jobbet!

Nej om man skulle ta och lyssna på Creed- On my sleeve för 5011 gången! Javisst!!!!!

so you think you can dance

Ännu en helg som lider mot the bitter end. Det har dessutom ännu en gång varit en helg sprängfylld med fylla och jag kan ju säga att de märktes imorse när jag öppnade ögonen för första gången och det känndes som att jag hade blivit överkörd av en lastbil. Hurra för fylla, skjut mig för bakfylla!
Men som alltid är det fan värt det, om man har så kul som jag hade igår. Det var dans med och utan kläder på, stildans på högtalare, allsång till Rap das armas och sen nått så ovanligt som rockmusik på en fest. Hail för the rock!

Den här dagen här mest spenderats i sängen och soffan med en massa helt otroligt svårtytt mummel mellan mig och Michaela. På kvällen var Nisse och Lillis här med kebab och Ben & Jerry glass, det blir inte mycke bättre än så!

Jag lyckades dessutom få Michaela att stanna till imorrn, vilket jag är sjukt glad för! Hur glad ska hon få se nu! 
She´s th best a man can get!


RSS 2.0