deliver us from evil

Har precis klivit ut en varm och skön dusch och tagit på mig dagens uotfit som består av mina älskade jeans och min nyinköpta skjorta som för övrigt är grymt snygg ( iaf om man frågar Michaela ), men det tycker fan jag med. Sitter och tar min trejde öl för den här dagen och jag förstår helt ärligt inte hur man klarar sig utan denna underbara dryck en hel jävla vecka. Nån som förstår? Nej jag tänkte la de!

Kvällen bjuder på god mat signerad Grappa och ett grymt sällskap i form av Michaela, Lillis, Nils, Linda, Thörne, Neian och Erik. Kommer bli en kanonkväll av det lite "lugnare" slaget.

Det är nån som står och sminkar sig i min hall och jag tror närmare bestämt att hon vill ha en gammal hederlig tungrullning av sällan skådad art. Sagt och snart gjort!







I wanna do bad things with you

Jag hittade en så jävla skön låt alldeles nyss, eller jag hörde den på reklam för True Blood på tv och så var jag bara tvungen att hitta den och lyssna på den! Nu sitter jag och lyssnar på den om och om igen bara för den är så jävla skön!

Jace Everett - Bad Things

feel the passion in my breath

Jag vet inte hur många ggr jag har lyssnat igenom Creed´s nya album nu, men jag kan ju säga som så att det är inte ensiffrigt och nog fan inte heller tvåsiffrigt. Det går i min dator om och om och om och om igen och jag kan verkligen inte sluta. Det är så fruktansvärt jävla bra så jag smälter ner under jord och bråte!
2009 har gett mig så jävla många sköna lyssnarstunder så det är fan helt osannolikt, timme efter timme sitter jag och bara förvånas över hur bra det ena albumet är efter det andra.

Creed, Thousand Foot Krutch, Three Days Grace, Breaking Benjamin, Mustasch, Killswitch Engage, Paramore, Saosin, Itchy Daze, Rammstein, Dope.... Ja listan kan göras lång, VÄLDIGT LÅNG!

It´s my life and you fucking know it



it´s a pleasure my dear friend

Fan jag känner att jag börjar bli duktig med det här att gå till jobbet tidigt som fan, har ju vart på jobbet senast halv 6 varje dag den här veckan. Och det är grymt bra gjort plus att det för med sig att man får sluta redan 14.15 om dagarna vilket är underbart.
Hemresan idag blev lite rolig kan man minst sagt säga, eller ja på vägen hem hände det la inte så mycke men när vi stannade på OK för att köpa snus så stod visst en vilsen gammal proffsboxare vid namn Paolo Roberto utanför i sin svindyra Armani kostym. Hjälpa? Självklart!
Blev svårt efteråt när ingen av oss visste vem som skulle fråga efter autograf så det slutade med att ingen fick nån. Men så kan det gå ibland!

Nog om de, nog om de. Nu ska jag sätta mig ner och lyssna lite good music och bara ta et lugnt ett tag och vänta på ett sms från Michaela om att det gått bra!

best days of my life

Nu har Michaela åkt hem vilket är så jävla tråkigt. Men men, hon kommer ju tillbaka på fredag igen så det ska nog inte vara några problem att klara. Hon åkte iofs hem redan kl 16 och efter det har jag mest, hmm... Gubbvilat i två timmar, ätit och nu sitter jag och kollar på fotboll. Den helt sjukt rafflande avslutningen på allsvenskan. Usch jag är inte gjord för att klara sånt här!

Jag vill ha helg nu tack, den är dessutom planerad och klar så det kan inte bli bättre. Fredagen ska det ätas mat på Gränden i Västerås med en massa bra folk. På lördag blir det allt annat än god mat, dvs god öl och ett jävla festande all night long.
GE MIG NU TACK!


It´s all about you

Medans jag har slitit på jobbet mellan hopp och förtivlan pga maskiner som inte gör som dom blir tillsagda, eller ska. Så har min underbara flickvän fixat och trixat med min blogg. Slitits mellan hopp och förtvivlan även hon men till slut lyckats med att få till en sjujävla grym design på min blogg! All I can say is, thank you so very fuckin much. You´re the best and you know it!

Vi har precis kollat på Ice Age 3 eller ja, jag kollade 10 min och somna. Men jag har vaknat till liv nu och då var det visst någon annan som hade blivit lite trött och förtillfället ligger och gubbvilar lite bakom mig.

Dessutom, dessutom DESSUTOM. Creed´s nya album är något så fruktansvärt jävla bra. Jag hade helt sjukt höga förhoppningar på de och mina förhoppningar har verkligen uppfyllts till punkt och pricka. Damn it´s good!
Är bara tvungen att lägga in den här låten för det var fan bland det bästa jag någonsin hört!!
Men nu ska jag lägga mig och ge Michaela en stor blöt puss!

Creed - On my sleeve


guess who?

-Ska skaffa hund oxå!
-Fast det kan jag ju inte för jag är allergisk....
-Visserligen mot katter, men ändå!


still making out

Dags för ett nytt blogginlägg kanske?
Ja det är dags nu sa jag och hångla upp Michaela i en såndär konstig brygga vafan det nu heter så för. Ännu ett fruktansvärt konstigt svenskt uttryck.
Om ni tycker att min blogg ser lite konstig/rolig ut så är det för att den är under konstruktion. Det kommer bli så jävla snyggt till slut.
Imorrn släpps Creed´s nya album och jag är så jävla glad för de. Kommer bli en pina för The Ladies at work. Mohahaha.
Nej nu ska jag kramas lite.!

we were winning

Nu så har jag kommit hem igen efter att ha varit på avslutning med Div-grabbarna. Dagen började med att jag och Carl skulle åka till Tuna Park och fixa ite roliga priser till grabbarna och jag måste säga att jag tycker vi lyckades riktigt jävla bra! Många skratt lockades fram iaf. Dessutom bowlade vi, och jag var som vanligt bäst!
Även jag och Carl fick varsitt pris av Jörgen för våran insats med laget i år. Vi fick en varsin fin fin vinare och lite atteraljer till den, fint!

Nu fattas bara en sak och det är att Michaela ska komma med tåget. Sen blir det in i dimman!


I feel it´s gonna rain

Det album jag just nu sitter och räknar dagar till är Creed´s nya Full Circle. Det släpps på tisdag och alldeles precis fick jag en lycklig känsla genom hela kroppen när ja såg att deras andra singel Rain har kommit ut. Sitter just nu och bara njuter för fullt!


Creed - Rain

crazy is what crazy do

Idag var det sagt att det skulle vara rock-tema på idol, och då är det ju bara ett måste att sitta som klistrad och kolla. Oftast brukar det vara samma gamla låtar år efter år, det är Bon Jovi, nån Kisslåt och sånt. Samma samma samma. Men i år var det fan lite annorlunda! Sitter just nu och kollar och det här var fan det bästa jag hört i idol någonsin, Erik som kör en av mina favoriter som jag skrev tidigare. Men även Mariette var riktigt jävla bra!


sweet dreams are made of this

Ojojojoj.. Här har ni en som var så jävla trött i morse kl 8 när han kom hem. Vaken 27 timmar i sträck med två jobbpass inbakade i de, det kan jag lova gör en ganska trött. Har nog aldrig sovit så hårt som jag gjorde idag, haha.
Men nu är jag iaf vaken, dock inte jättepigg för det. Men jag kunde inte se mig själv ligga och sova bort en fredag, nej nej!
Jag sitter och funderar lite smått på vad fan jag ska göra idag, eftersom jag inte får besök av Michaela idag så får jag hitta på nått annat. Men va fan då? Det kan man ju undra!

En sak jag iaf måste se är idol, eftersom det är rocktema och Erik ska köra en av mina avsolut favoritlåtar, Van Halen - Why can´t this be love!

i´m on my way

Den här jobbarnatten fick en ganska konstig början, om man säger så. Första timmen rullade på fint som fan, inga konstigheter alls. Men strax efter 00 står jag och lyssnar på musik i min egen lilla värld när plötsligt inbrottslarmet tjuter av i ett hejdlöst högt ljud. FY FAAAAAAAAAN va rädd jag vart, jag höll seriöst på att avlida.
Det var dock ingen tjuv här så det ljöd ju fan i inödan, jävla pissgrejjer.

Nu är kl snart 3 och jag har bara 4 timmar kvar att jobba. Det här går ju som på räls och det trots att jag snart vart vaken 21 timmar. Jag och sömn vi är inge bra kompisar sen gammalt så varför sluta fred?

choose your fate

Nu börjar det snart bli dags att ta på sig lite kläder och åka iväg till jobbet för en jobbarnatt med "fredagsstämning". Dvs sjukt hög musik och det kommer att komma ifrån min spotifylista.
När kl är 7 imorrn bitti sticker jag som en avlöning från jobbet och checkar in helgen med lite sömn. Sen jävlar kör vi!

every day is gameday

Förutom att jobba har jag tillbringat den här kvällen med kvalitétskäk på Billy Bonken och efter det, lirat ut Linus på fifa efter fuckin noooooter!
Jobba ska jag göra inatt oxå, efter lite om och men bestämde jag mig för att köra i natt ist för att jobba på dagen imorrn. Det för att det var en lucka som behövde fyllas i lite, och om det är natt så kan man ju ställa upp.

I övrigt så vill jag bara att det ska bli HELG, jag orkar inte med vardagslunken. Den suger så jävla hårt!
Helg, festande och framförallt Michaela! Jag saknar dig!


liebe ist fur alle da

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, igen, igen och åter igen. MUSIC IS MY LIFE!
Målmedvetet letande på internet gav resultat i att jag nu sitter och lyssnar på Rammstein´s nya album Liebe ist fur alle da. Har kommit ungefär 4 låtar in på de och jag tycker det är så bra som jag hade hoppats på att det skulle vara. GRYMT SA GRISEN!


put the pedal to the metal

Det blev en lång jobbardag idag och det har sina förklaringar i att det var Service på maskinerna idag och det drog ut en massa på tiden för att det var massa saker som behövde åtgärdas. Kan inte säga att jag för tillfället tar allt på jobbet med ro, jag är inne i en period som jag blir iriiterad för minsta lilla. Och det suger stenhårt! Miljöombyte? Kanske de!
Har iaf precis klivit innanför dörren här hemma och satt mig vid datorn. Har hela dagen gått och längtat på att få åka hem och lyssna på Rammstein album, men nej så vart det inte för dom har inte lagt in den på spottan. Fan jag vill ju höra!

Jag får försöka hitta det på annat håll kanske, men först ska jag slå på en låt som jag totaldiggar och som jag fram till i måndags inte hade hört. Nämligen den här!

Hollywood undead - Undead

the future is mine

Den här dagen bördajde så jävla uselt så det finns fan inte. Var trött som en jag vet inte vad när jag gick upp för att åka till jobbet. När jag väl kom till jobbet och skulle ta på mig mina tofflor så fattades min högertoffla, jag letade och letade och letade men kunde inte hitta den. Det kokade i kroppen på mig, när jag tills lut efter säkert en kvart letande hittade den ihopställd med en strl 38 toffla långt långt bort från min plats!

Resten av dagen var helt okej. Så när jag kom hem var ja iofs fortfarande trött som fan så jag skulle vila lite tänkte jag, det slutar ju som alltid. Det blir inte vila utan jag sov i 3 timmar ist. Haha, lätt hänt!

Nu tänker jag sitta på msn ett tag och samtidigt kolla på Liverpool-Lyon som visas på TV idag.

life´s a party

VILKEN JÄVLA KUKDAG DET HÄR HAR VART FRÅN ATT JAG VAKNADE TILL JAG GICK HEM FRÅN JOBBET!!!!! ÅÅÅÅH HATAAAAAA!

Men jag vägrar dra mig ner i nått dåligt mode bara för allt på jobbet suger hästkuk. Nej jag tänker se allt positivt ist. Som att jag har fått bilderna från i lördags av Michaela. Och nu när jag ändå har dom kan jag ju faktiskt ta och lägga ut några st här. Have fun lookin, för det har jag varenda jävla gång jag kollar på dom.




















you are the best

Jag kunde inte ha bett om än bättre helg än det här! Som jag skrev så kom Michaela i fredags och kvällen spenderades i soffan. Kollade på idol, lyssnade på en jävla massa musik och bara mös ner oss i soffan med varandra.

Lördagen började med att jag var tvungen att gå upp halv 11 för att åka till Sundby och hjälpa min far med dom där jävla djuren. Hölll på i ca 2 timmar och direkt jag var klar så åkte jag för att hämta Linus, in till Stan och hämta Michaela och sedan raka vägen upp till Sala där det bjöds på inflyttningsfest hemma hos Lillis. Vart en helt sjukt jävla rolig kväll. Bilder finns i Michaelas blogg!

SÅ JÄVLA KING!

kings and queens

Jag har sagt det många ggr och jag säger det igen. MUSIK lockar alltid fram en sån sjuk jävla lycka i kroppen!!!!
Det går inte ens beskriva med ord!
Lillis gjorde mig så omåttligt jävla glad nyss när hon sa att 30 seconds to mars hade släppt en ny singel, vid namn Kings and queens , hon sa att den var sjukt bra och jag håller verkligen med. FY FAAAAAAAAN! LYCKA!

TACK!!!

snart är det fredagsmys

ÄNTLIGEN FREDAG!!!! Snart är de fredagsmys, om det så är det sista jag gör.
Har precis diskat lite och slängt undan lite skit här hemma, men nu orkar jag fan inte mer. Det är ju bara tråkigt och så är det fredag.
Har sådär "grannarna kommer bli tokiga snart" hög musik, men jag skiter blanka fan i vad dom säger. Klaga på cause I don´t care!
Om ett par timmar är Michaela här, vet inte riktigt när det är hon kommer men om en 4-5 timmar kanske. Tänkte att jag kunde fortsätta lite på min DJ Karlsson skiva som jag så smått började slänge ihop igår, det vart dock bara en 40-50 låtar igår så jag var gnugga min geniknöl mot datorn och komma fram med lite mer.
Så får det bli, over and out!


it´s forever and ever

Fan va underbart det känns att sitta här vid datorn en torsdag och inte för det minste behöva snegla på klockan. Utan jag kan bara sitta här, lyssna på sån jävla bra musik så öronen nästan trillar av!
Jag har tills på lördag blivit utsedd till Dj Karlsson, det är jag som mixar ihop kvällen på lördag. Det blir med andra ord ett långt jävla party rakt igenom. Varning för känsliga festare, det kommer vara MYCKE rock! Eller vänta nu här det är ju rock som är musik!

Imorrn kommer dessutom Michaela, så det kan fan inte bli bättre. Vi har hållt ihop i en månad nu dessutom, och mer ska det fan bli, cause I like everything about you!


this feeling is the best

Blev 7 timmars jobbande idag, och det var 7 ganska sköna timmar som verkligen bara flög iväg. Men när jag gick hem så deklarerade jag klart och tydligt att jag tar helg nu och kommer absolut inte jobba imorrn! Skönt som fan!!
När jag kom hem så vart det FIFA spelande idag med, Matte som ville få ännu mera pisk tydligen. Sagt och gjort jag var lika överlägsen som igår om inte ännu mer.
Just nu sitter jag och kollar på hockey, Djurgården-Rögle. Det går la sisådär om jag ska vara ärlig, underläge med 0-2 efter första perioden och jag har ju sett bättre matcher måste jag ju säga.
Matte är dessutom kvar här vilket jag är ganska oförstående till med tanke på att han halvligger i en av mina fotöljer och sover, trött kille?
Nej jag ska försöka följa hockeyn nu! LATER!

oh yeah you´r goin down

Har precis kommit hem från en lite kortare dags jobb, det var inte som jobbigt som jag trodde att det skulle vara men det var heller inge kul alls att jobba när man egentligen kunde vara ledig. Det enda positiva är att det blir lite extra i fickan vid månadens slut!
Matte ringde precis oxå och det ser ut att bli fifa ikväll igen, eller ja det bli FIFA ganska snart. Rättare sagt NU!

things I say

Hahahahahaha, dom här två bilarna måste ju jämnt stå bredvid varandra. Allt annat är ju katastrof!


roses for the dead

Det är helt sjukt underbart att vara ledig. Kunna vara uppe hela nätterna och kolla en massa filmer och dan efter sova ut rejält! Kollade på hela 3 filmer inatt, först ut var en gammal klassiker Welcome to the Jungle. Som jag bara var tvungen att kolla på. Efter den blev det Land of the lost vilket var en ganska bra film, sist men inte minst kollade jag på De ä kanon som är Robert Gustavsson senaste mästerverk, hahaha så jävla rolig han är.
Det tråkiga är ju att jag imorrn ska jobba, trots att jag är ledig. Bara för att folk inte kan hålla sig friska.

Har precis dragit igång Funeral for a friends nya album Your history is mine. Ska vi se om det är nått att ha!


come home

Så nu har jag precis vaknat till liv. Eller vart lite lite lite väckt av Michaela som skickade sms och bad mig att vakna.
Det var ruskigt skönt att sova ut, helt sjukt skönt måste jag säga!
Nu ligger jag i hennes säng och väntar på att hon ska sluta skolan. Och när jag ändå låg här tänkte jag att jag kunde skriva lite blogg oxå.
Fast jag märker att jag inte är så idé rik just nu när jag fortfarande är lite trött så nått vidare inlägg blir det inte.

I can see

Det gick som planerat med jobbandet, även om Rinman kom en halvtimme tidigare och skickade hem mig. men jag fick ihop 17 timmars jobbande och nu är jag tillbaka på jobbet igen. Känns sådär, är lite småtrött men det går la över när man vaknat till liv igen. Nu har jag ungfär 7 timmar framför mig här sen kan jag casha in helgen hårt!

what you see is what you get

Nu har det gått ungefär 11,5 timme sen jag började. Det har ändå vart timmar så gått hyffsat snabbt skulle jag vilja säga. Men det är ju inte dom första timmarna som är jobbiga utan dom som kommer nu. Jag är ju inte på tok lika pigg som jag var kl 22 men jag är fortfarande inte trött. Det är ju ett bra tecken. Det är snabbt räknat 5,5 timme kvar tills jag ska gå hem och får lite sömn. Det är ju inte överdrivet mycke!
Har satt mig ner för att ta lite rast, skönt att vila benen lite faktiskt. Ska man kanske ta och få i sig lite kaffe oxå? JA!

walk away me boys

4 timmar har det snart gått här på jobbet, och det känns som att dom 4 timmarna bara flugit förbi i jävla jetplans hastighet. Det är alltid lika skönt när det är så. Det kommer dock inte bli så att jag jobbar 24 timmar, trots att jag vill. Men nått i närheten komer det iaf att bli.
Det känns väldigt surt att vara på jobbet för övrigt, för i vanliga fall hade jag vart med Michaela. Fan som jag saknar henne alltså!


so give it all

Alarmet på mobilen tjöt just iväg ur mobilen högre än det någonsin har gjort. Innan jag somnade igår valde jag AC/DC- Are you ready som alarm på mobilenför att just ställa frågan till mig själv om jag är redo för en lååååååång jobbardag? Om jag är, som jag är, ATT jag är redo. Nu jävlar ska det jobbas, halv 3 kommer jag befinna mig på Westermo och sen är det bara tuta och köra tills mina ben inte bär längre.
Frågan är ju hur många timmar man kan få till, men det visar sig helt enkelt.

Nej nu ska jag duscha och ta nått att äta, sen tänker jag bege mig till jobbet. Trötthetsskala och hur det går för mig ikväll går att följa här i bloggen om man vill. Inte för att någon vill, men jag tänker om inte annat dokumentera det för framtiden! Good shit!


something in your eyes

Det kunde vart så att jag hade haft 5 timmar kvar av arbetsveckan nu, men men men men så är inte fallet. Ist är det 29 timmar kvar av arbetsveckan. 29 fucking jävla timmar, det är ju fruktansvärt för fan!
En positiv sak dock är ju att jag har en hel veckas ledighet att ta igen mig på, och av dom 7 dagarna ska jag spendera så mycket tid jag bara kan med Michaela.

Nej nu ska jag ta och jobba vidare lite här, det kanske händer nått kul? hahahahaha knappast!

one step forward and two steps back

Strömavbrott? Ja det är verkligheten här på Westermo Teleindustri. Eller ja, det är la mer så att det var verkligenheten för strömmen har som ett mirakel hittat tillbaka. Nu sitter jag bara och väntar på att få starta upp maskinerna igen. Får inte göra det direkt eftersom det är ett aggregat som måste stängas av först.
Det är ruskigt skönt att få höra musik igen, efter nästan 2 timmars "Tyst som i graven".

Igår hittade jag CKY nya album på spotify och vart glad som en jag vet inte vad. Glad som fan vart jag iaf och albumet var riktigt bra dessutom!

Hahaha, nu fick jag mig ett gott skratt oxå. Peter på bandit sa nyss " Nu ska jag spela lite NY musik som jag vill att ni ska ha koll på" och vad är det han drar igång? Jo, Therory of a deadman - Not meant to be. Hmm, vänta nu här det kan vara så att jag lyssnade igenom det här albumet för över ett år sen så det är ju fanimej inte nytt. hahaha, ibland är dom roliga.
Men skitsamma om det är nytt eller ej, det är iaf en sjukt bra platta med dom!

aim for heaven

Ännu en gång sitter jag på jobbet och har lite rast, och den är fan motiverad efter den här dagens jobbiga start. Allt kan inte gå bra på jobbet, men något borde la gå bra? Jag förstår inte, mitt humör dras ner djupare och djupare i skiten! Och som grädde på moset så har inte internet fungerat på halva dan heller, så det har vart tyst som i graven här! UCSH!
Jag vill sluta, åka hem och HELST AV ALLT ha Michaela hemma att kramas med!

seven nation army

Lite rast på jobbet äntligen, vart utan rast sen jag kom halv 1. Många timmar utan kaffe och nått att tugga på är bara jobbigt. Haft kurs på jobbet idag. Kan la säga som så att det inte var så väldigt svårt att lära sig det som lärdes ut, det var sjukt jävla simpelt. Men det tar ju sån tid när man har med lite äldre gubbar som inte riktigt hänger med i IT-världen.

Dessutom är jag sådär FIFA besatt som bara jag kan vara, dvs att jag inte gör mycket annat än att sitta och spela match efter match. Det är bara så sjukt jävla kul! Nån dag tänkte jag spöa skiten ur Linus i de!

WORK WORK!


I miss you love

har visst vart lite frånvarande här nu en helg, men det är för att jag har vart med Michaela och då är bloggen det sista jag tänker på. Orkar egentligen inte berätta om helgen, men det har vart en helt sjukt mysig och lugn helg. Det var välbehövligt att få ta det lite lugn, och sen att spendera den med Michaela är ju helt sjukt jävla underbart!

Sitter för tillfället och lirar mitt nyinköpta FIFA10, det är kanonkul! So long suckers!


the night is darkest just before the dawn

Blev ingen vidare lång tråning idag. För det första var det kallare än i en isbjörns rövhål och sen blir det mörkt kl 7, inge vidare alls. Droppen var nog fan när jag märkte att det var frost i gräset :O Va i helvet det är ju snart vinter! Usch usch fy fan!

Imorrn är det dock fredag, och fredag det är den dagen i veckan som man alltid vill ha. Det är hyffsat lugnt att jobba, och sen på kvällen blir det bil till Södertälje och träffa Michaela. Helt underbart!
Blir en hel helg tsm vilket ska bli så jävla grymt så det finns fan inte ord fört.
Dessutom är det sista matchen för den här säsongen, hemmamatch mot Verdandi och det vore så grymt skönt om vi kunde ta och vinna den.


lift me up

Det här är vad jag kallar hemma på blixtvisit och få ut så mycket som möjligt av denna lilla stund. Packa fotbollskläder, lyssna på musik, få i sig nått att äta, ladda telefon, betala en räkning, skicka sms och skriva blogg. Fy fan va jag är bra! Eller snabb rättare sagt.
Blir träning ikväll, efter ett litet uppehåll med sjukdom och ryggproblem som iofs fortfarande är kvar så ska jag göra ett försök att lira lite boll, får se hur de går helt enkelt.
Ajaa, tjarååå!

RSS 2.0