life´s sweet drug

Så var man vaken och alert inför den sista jobbarkvällen innan jag går på min härligt långa ledighet. Idag ska jag dessutom bli bjuden på himmelskt goda kakor. Det är en inhyrd kille på min avdelning som ska sluta så jag tvingade honom att bjuda mig på nånting när det var hans sista dag och då sa han att jag skulle få dom godaste kakor denna jord har skådat, MUMS!

Jag har föresten blivit en riktig såndär bokmal, fan det bara svischar förbi sidor i The Dirt. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna läsa en bok eftersom jag alltid hatat det, men nu kan jag bara inte sluta läsa. Det är så stört intressant.

Nej nu är det time to åka till jobbet!

might as well be the man on the moon

Idag släpps Royal Republic - We are the royal , jag har så sjukt höfa förväntningar på det albumet efter vad jag hört i låtväg hitills. Hoppas det läggs in å spotify nån gång här under dagen så man kan lyssna ikväll på jobbet.
Annars är det inte mycke som händer, bara jobb och sova. Skönt då att det bara är två kvällar kvar att jobba, för sen är jag ledig i 10 jävla dagar och det ska bli stört skönt!
Nej om man skulle ta och börja röra sig mot jobbet kanske, ve och fasa jag vill egentligen inte.

I'm on the highway to hell

AC/DC jag säger bara de AC FUCKING DC! Jag såg dom förra året på ett utsålt Ullevi jag vet, men nu är det dags att se dom på ett utsålt Stockholm Stadion. På kvällen den 3:e Juni kommer jag vara som ett barn på julafton igen, och stå och sjunga mig så jävla hes till alla gamla och nya sjukt bra låtar!


I don´t like mondays at all

Helgen är över, Michaela har åkt hem och det är dags för ännu en vecka med jobb. Nej jag är inte ett dugg taggad, inte för fem öre. Jag vill ha den här veckan överstökad så snabbt som möjligt så jag kan ägna mig åt att vara ledig i 10 dagar sen. Helgen har annars vart precis lika bra som det alltid brukar vara, fredagsmys, lördagsparty och söndagsbakfylla.

Ska strax ta och bege mig mot jobbet, men innan dess hade jag tänkt att läsa lite till. Är snart klar med Slash boken (andra boken i mitt liv jag läser) och så fort den är klar ska jag ge mig på The Dirt.

a sign from above

Lunch på jobbet, ja då får man passa på att dumsurfa lite och bara lata sig! Finns inge bättre!!
Men ikväll är det slut på laterierna, träning står på schemat och det är inte bara en utan två träningar som ska genomföras. På ett av dom ska jag se hur jävla kass kondition jag fått under uppehållet för vi ska köra Beep-Test, Don´t like it but it´s ok!

Nej nu ska jag jobba vidare, inte för att jag vill utan för att jag måste!

no way but the hard way

Fan vilken bra dag det här har varit musikässigt, för det är inte slut än. Nu när jag kom hem och satte mig vid datorn för att musiksurfa lite som jag alltid gör så ser jag att Airbourne som är ett helt sjukt grymt band ska släppa ny platta och deras första singel sitter jag nu och toklyssnar, dvs att jag lyssnar den en 5-6 ggr. Så jävla bra är den!

Airbourne - No way but the hard way

run to the hills

Som om inte AC/DC var nog så har jag fått reda på två saker till. Två band som ska släppa nya plattor nån gång i år. Och det är inga mindre än Bullet for my valentine och självaste Iron Maiden. Så jävla underbart så det finns fan inte!


rock n roll train

Fick ett sms av Michaela för ett tag sen, ett sms som verkligen gjorde min dag! För i det stod det att AC/DC ska spela på Stockholm Stadion den 3:e Juni i år. Och JA, jag ska bara ha biljetter så är det, även om jag såg dom förra året så ska jag bara se dom igen, så är det! PÅ Tisdags släpps biljetterna och jag ska vara först först först!


fucking funny

Hahahahahahaha säger jag bara! Läs det rödmarkerade! Varför snackar en person på Sveriges bästa radistation om de? Är det en världsmetropol måntro? Nejfan han hade nog haschat!


make my body complete

Den här dagen började verkligen inge bra alls. Nej verkligen inte bra, för på vägen till jobbet så körde jag fast i en jävla snödriva och kom inte loss. Så var tvungen att stå i kylan och vänta på nån som kunde bogsera bort mig, det kom till sluta nån som tur var och jag kom bort och inte jättemycke för sent till jobbet som tur var.

Efter jobbet åkte jag till Simon som är min personliga tatueringsritare, för att kolla på det han ritat åt mig. Måste såga att han är nått så stört bra på att rita och det ser så jävulskt bra ut hitills. Ni ska få en försmak på vad komma skall!




where we belong

Så var det dags då, det som jag väntat på ett bra tag. Lostprophets nya album har kommit ut på spotify och är genomlyssnat. Och jag måste säga att jag tycker det är ett riktigt bra album, så 2010 har börjat kanon!

Nu ska jag lyssna på två andra band som oxå släppt nytt, så får vi se om det är nått att lyssna på.


not without a fight

Jobb idag igen tråkigt nog. Usch det här med att jobba helg hör verkligen inte till mina favorit sysselsättningar, hell no! Men det är nått som måste göras och jag har ju faktiskt inte så jättemånga timmar kvar till kl 13 då jag få ge hem. Hem till Michaela som förhoppningsvis är vaken då (var ganska trött igår) och kramas!
Nej nu får jag ta tag i jobbandet igen, no more dumsufring!

back to the days when we where young

Kan det bli bättre än när man hittar tillbaka till gamla godingar från när man va liten. Låtar som man lyssnat sönder och samman men så här några år senare är precis så bra som dom var den där första gången när man hörde dom på nån i övrigt dålig Absolut Music ( nummer nånting) skiva.
Den här låten är iaf sjukt jävla grym!


Liquido - Narcotic


you mean the world to me

Sitter på jobbet och väntar på att ugnen ska bli varm så jag kan börja skicka in kort i den, och det är verkligen inte kul när man är helt själv här. Dock finns det nått som heter musik och den gör det hela mycke mycke bättre.

Sen måste jag bara säga att jag har en helt underbar flickvän, helt oslagbar! Hon skickade ett så sjukt gulligt sms idag "Fyra månader idag älskling. Och jag vill ha det precis som nu om ytterligare 4 månader, eller fyra år. Eller 40 år. Jag har sagt att jag aldrig vill bli gammal, men jag vet att jag kommer bli det och då vill jag bli det med dig. Jag vill sitta tillsammans med dig, om 40 år och känna precis samma sak som jag gör nu. Jag älskar dig, mer än jag någonsin trodde var möjligt. I can´t wait to se you".
She´s the best!

Många timmars jobb kvar, och jag vill bara sluta och åka hem och kramas!

top 10 greatest songs of 2009

En lista över dom 10 bästa låtarna från 2009 tänkte jag slå till med, och det är sjukt svårt att välja eftersom det kommit så jävla mycke nytt. Men det är några låtar som sticker ut!

1. Creed - On My Sleeve


2. Mustasch - I´m Frustrated


3. Thousand Foot Krutch - The Part That Hurts The Most



4. Three Days Grace - Break


5. Paramore - Brick By Boring Brick


6. Killswitch Engage - Starting Over



7. Dope - My Funeral



8. Aiden - Scavengers Of The Damned


9. Maylene And The Sons Of Disaster - Listen Close


10. Sonic Syndicate - Burn This City


Låtar som var nära men hamnade precis utanför listan : Plan Three - The Collision, Raubtier - Götterdammerung, The Used - Meant To Die & Breaking Benjamin - Give Me A Sign

fighting to the end

ÄNTLIGEN säger jag bara, äntligen har sjukdomen börjat lägga sig. Det var inte en dag för tidigt! Är så trött på at ligga och tycka synd om mig själv nu. Imorrn ska jag tillbaka till jobbet och det ska an bli skönt, för att ligga hemma suger jävla kaninballe.

Funderar nu på om jag kanske ska ta och äta lite frukost för jag börjar bli jävligt hungrig. Men det får fan vänta en stund tills jag orkar ställa mig upp. Först ska jag ta och klara ut en omgång Mahjong!

a little bit more

Ännu en dag bland doktorer och snorigt folk på en klinik som man inte kan annat än bli deprimerad av att vara på. Det är nått i luften som gör att man mår ännu sämre än man faktiskt gör. USCH!
Men men, till det väsentliga nu. Efter en lång stunds sittande i en stol med munnen helt öppen och ett rör ner i halsen så kom dom fram till va det var för fel, det satt en jävla popcornskal-bit i halsen på mig och det är den som har orsakat den här fruktansvärda smärtan. Den är nu borta och halsen känns lite bättre. Nu är det bara det med halsflussen som jag vill få bort så är jag så gott som ny igen. Kom igen, HURRY UP!



keep on fighting I´ve heard

Resultat av mitt besök till vårdcentralen : Talförbud, Ännu mer ont och en biljett tillbaka imorrn. Känns ju för jävla roligt, NEEEEJ!
Får hoppas jag får nå jävla superpiller där imorrn så jag blir av med den här fruktansvärda smärtan för jag står fan inte ut!


bad day

Fuck fuck fuck fuck.. Det var inte det här jag ville skulle hända! Vakna upp med det fetaste och äckligaste halsont jag någonsin haft. Jag orkar inte! Ska snart kila till värdcentralen och kolla vad fan det kan vara för nått, USCH!

forever with you

Helgen har vart riktigt trevlig må jag säga. I fredags var det som ni redan vet fest här hemma för min syster, den vart crazy som vanligt. Och då menar jag på ett bra sätt!
Lördagen spenderas framför TV:n kollandes på OTH till kl 5, för då åkte jag iväg för att träna. Och det var så sjukt jävla roligt att få känna på den där läderkulan igen! Efter det åkte vi till Södertälje och hade en myskväll.
Den här dagen har vi bara tagit det lugnt, kollat på TV, lagat mat, käkat glass och bara haft det riktigt mysigt!

Och nu är jag nyss hemkommen från Södertälje och det är fan inte med en gnutta glädje jag sitter här just nu. Jag vill inte åka hem, NEJ! Allt jag vill är att vara med dig igen Michaela!
Vi har spenderat över 2 veckor tsm och det har vart 2 helt sjukt underbara veckor, ge mig MER!


JAG ÄLSKAR DIG

would you kill to save a life

Har vart sjukt jävla dålig på att uppdatera min blogg den senaste tiden! Fan! Men som alltid har det sina förklaringar, och när Michaela är här vill jag inte sitta och blogga. Då vill jag göra annat!
Har börjat jobba igen dessutom. Började igår och det blev en liten slowstart med två ganska korta dagar. har precis kommit hem från den andra och kan checka in helgen med en ruggigt god och efterlängtad ÖL! MUMMA!

Ikväll ska det hållas "kalas" här i lägenheten. Det är min helt underbara syster som fyller 19. GRATTIS PÅ DIG!


VEMDALEN 09

Jag tänkte att jag skulle plinka ner lite (kommer bli mycke) om resan till vemdalen som jag kom hem från igår kväll.
Vet inte riktigt vart jag ska börja men vi kör!

Tisdag: Var den dagen vi alla skulle packa in oss i bilarna för en lång bilresa upp i dett avlånga land, bilarna var verkligen fyllda till bristningsgränsen av skidor, pjäxor, kläder och en jävla massa öl. Bilresan upp gick dock snabbare än jag kunnat tro. Mat, lite läsning och resten en drös med ölhävandes. Plus att vi höll på att skrämma en tant till livet när vi stannade för att pissa i Mora. Väl uppe så blev det ölspel efter ölspel och alla var lagom runda om fötterna när vi bestämde oss för sängen.

Onsdag: Alarmet gick på omänskligt tidigt och det första man fick höra när vi klev upp var att det var -27. BURRRRRR tänkte man, men det visade sig inte vara så falrigt när vi väl kom tillbacken påpälsade till tusen. Första dagen bjöd på en hel del sköna vurpor och en massa massa skratt åt dom. När vi åkte hem blev det bastu för våran stuga som bestod av Mig själv, Michaela, Nisse, Lillis och Erik. Det sänktes en hel del öl, några shotar och så lite snöänglar i snön på de. Efter bastun käkade vi Billyspizzor och dyl, innan det var dags för onsdagen roligaste upplevelse. Ett ölspel som lockade fram så mycket skratt och fylla att jag inte vet vad jag ska säga. SJUKT KUL!

Torsdag: Eller rättare sagt nyårsafton var den absolut bästa kvällen och dagen av dem alla. Vi började med att gå upp snortidigt och alla äckligt bakfulla. Tog en taxi till backen och började åka, åt mat och åkte sedan några timmar till. Halv 3 var det dags för after-ski och det blev några timmar med mycke dricka, en massa roliga kort och ett ganska bra liveband. Taxi hem igen för att bli bjudna på riktig mat och en grym efterätt. Efter de blev det att göra oss i ordning och jag måste säga att alla verkligen såg toksnygga ut i sina nyårs-outfits. Skumpan som stått på kylning slank ner i magen och alla var nu redo att ta taxin till Skalet för kvällens firande. Vi gled in som värsta VIP i en egen dörr och påbörjade det stora fylleslaget. Allt var helt perfekt, dansades och drack tills kl slog 12. Då blev det kaos i dörrarna och vi han precis ut för firandet. Det sjöngs, röktes cigarr, pussades och kramades och alla var tokglada. Resten av kvällen ble helt crazy, dans med slipsen i pannan, nerdragna från scenen, öl och drinkar över hela skjortan och ett jävla röj. SAAATAN SÅ KUL DE VAR! Sen att vi fick stå och vänta på skjuts hem i -20 typ 3 timmar behöver vi inte prata om!

Fredag: ÅH så jävla bakfull jag var, helt sinnesjukt. Som tur var så skulle Jag, Michaela, Lillis och Dennis inte åka nått mer så vi kunde stanna hemma och försöka bli bättre. Jag vet inte hur många öl jag fick ner den dagen innan dom andra kom hem men det var många. Jag var tvungen för att inte bli allt för dålig, utan direkt gå på det igen. När dom andra kom hem från backen så tog vi det lugnt ett tag innan vi började spela Pictionary. Allas dåliga ritande och stigande fylla gjorde att det blev en enda lång skrattfest hela kvällen.

Lördag: Det var verkligen en pina att gå upp. Skönt då att vi skulle vara hemma denna dag oxå och man kunde ta det lite lugnt. Kvällen innan hade vi bestämt att det skulle ätas tacos så vi som var kvar fick åka och handla allt vi behövde vilket var massor och sen laga maten. När allt var klart så sa det bara svisch så var all mat slut, det finns kort på det och det är en störd syn. När vi hade plockat undan så blev det Pictionary även denna kväll, det var precis lika kul som kvällen innan och man hade ont i magen när man gick och la sig. Har aldrig skrattat så mycke.

Söndag: Upp ungeför kl 10 för att plocka ihop alla grejer, städa och packa in i bilarna för färd hemåt. Inge roligt alls måste jag säga. Hemfärden bjöd på mat 2 ggr vilket var riktigt välbehövligt. Men usch va tråkigt det kände att komma hem igen. Jag vill bara tillbaka NU!
Tack allihoppa för en oförglömlig resa!

RSS 2.0