could have been better

Första dagen på jobbet efter min sjuka, den kunde ju ha vart bättre om man säger så. Allt var som vanligt, lika mycke skit som går fel! USCH!
Efter jobbet fick jag ha taxiverksamhet med den Gröne jägarn, snäll som jag är ibland skjutsade jag hem både Linda och Andreas till deras respektive hem.
Det var dessutom helt underbart att komma hem idag och veta att det har släppts ännu ett nytt album som jag kan ägna en massa tid åt att lyssna på, det är Paramore som är i farten med nytt!
Luta sig tillbaka och bara njuuuuuuta!


all because of you

Vet ni vad? Jag fortsätter att lägga in ny bra musik här. Det här är verkligen en grym musikdag!


Royal Republic - All because of you


burn this city

Som ni vet vi det här laget, så verkligen ÄLSKAR jag ny musik. Ny låtar som man verkligen bara lutar sig tillbaka i soffan och låter sig njutas av. Nu har jag hittat nytt och jävligt bra med Sonic Syndicate. Dom har ju gått och skaffat sig en ny sångare och jag måste ju säga att det låter riktigt jävla bra!
Plus att den här videon är ruskigt jävla coooooool! Enjoy!


any day now

Att vakna upp och inse att det faktiskt inte har blivit så mycke bättre med min fruktansvärda magvärk var ju helt jävla hemskt. Ville bara ligga kvar i sängen och dööööööö!
Men jag var duktig och klev upp ur den, satte mig här i soffan med datorn och jag måste ju faktiskt säga att det vart lite bättre faktiskt. Känns ytterst lite bättre!
Känns inge bra att vara hemma, jag vill tror det eller ej faktiskt jobba! Det här är BARA tråkigt!


damn it´s dark

Kl är några minuter över tolv och här sitter jag och har sjukt jävla ont i magen, vilket gör att sova inte är att tänka på. börjar känna mig lite smått dålig för jag inte fått i mig nånting att äta idag, det går bara inte!
Klaga, ja det gör jag ganska ofta. Men det är fan helt okej att klaga om man mår som ett flygplan efter en krasch rakt in i ett stort jävla berg, typ Mount Everest!

Men ja just jävlar ja, nu har ju jag och Michaela namnsdag btw, haha. Det var inte dåligt! Grattis till oss båda om det nu är grattis man säger? ingen aning faktiskt!


give me a sign

I all sjukdomsbedrövelse behövs det nått som piggar upp och vad är då bättre än en ny helt jävla underbar platta som inte ens har släppts än. jag pratar om Breaking Benjamin´s ny alster Dear Agony. Det släpps imorrn, men jag sitter som sagt och lyssnar igenom det nu. Och jag måste säga att jag tycker att albumet är helt jävla fantastiskt bra!

Breaking Benjamin - Crawl


Breaking Benjamin - Give me a sign

Michaela Klemetz

Michaela Klemetz det är namnet på mina läppar dygnet runt, hon som är i mina tankar dagarna i ända, hon som gör mig till den lyckligaste personen som vandrar omkring på denna jord! Du kom in i mitt liv under Peace & Love festivalen och jag hade aldrig nånsin kunnat föreställa mig att det skulle sluta så här, inte i min vildaste fantasi. Men det har hänt, du och jag har blivit VI och det har gjort mig till den lyckligaste!
Ditt skratt, ditt leende, ditt sätt att bara ligga när mig, allt som har med dig att göra är det bästa som finns, det är en Dream come´s true känsla över de.
Varje gång vi är tvungna att säga hejdå, är det som att en sten faller ner i min mage och saknaden tar över min kropp. Jag kan inte förklara den känslan för någon, det är bara en extrem saknad som sätter sig.
JAG TYCKER OM DIG!

Hold your breath, because tonight will be the night that I will fall for you over again!

kill me

FUCK i helvete va jag mår illa! Jag har aldrig nånsin haft så haft så här jävla ont i magen, känns som det är en fet jävla kossa som försöker bulta sig ut genom skinnet på mig. Spyr som en räv varannan kvart och mår bara helt jävla BOTTEN! Åååååh, skjut mig!

the day has come

Sådääääääär. Nu är jag hemma, färdigdushad, tagit på mig mina nya sjukt snygga kläder och är redo! Bara en sak som fattas nu och det är Michaela. Som tur är så glider hon in i den här stan med tåget om ca 20 min. Ska plocka upp henne vid station sen blir det raka spåret mot Sala som gäller. Där blir det först god mat med Mutti, Björta, Lillis och Nisse. Kl 21.00 är en bowlingbana bokad i crazy sällskaps namn så då jävlar ska ja se till att vara på topp och spöa the shit ut everyhoppa!

Knarka, knarka, knarka musik!

 


I´m really fucking proud

Fan va duktig jag var i morse, kl 04.10 drogs Sparzanza-Self medication igång vilket betytte att det var dags att börja kliva upp, ingen tid att ligga och dra sig. Var bara att resa sig upp, gnugga sig i ögonen som ett litet barn och borsta gaddarna. 04.30 var jag ute ur lägenheten. Fan fan fan va stolt jag är över mig själv!
Gått två timmar av de 12 jag ska jobba, vill bara att resterande timmar ska gå lika snabbt som dom två första gjort så finner jag mig snart hemma hos mig med Michaela!

is this real

Det här känns fan inte okej alls, kl är 21.00 på en fredag och jag måste börja fundera på sängen redan nu. Det här suger så jävla hårt! Ska jobba ett tolvtimmarspass imorrn.
Allt känns ändå så jävla bra, för direkt efter jobbet imorrn kommer Michaela hit! Som jag saknar henne alltså, det är sinnesjukt det här!


lost in you

Det blev en jäkla lång vistelse på Tuna Park idag. Fick med mig Carl dit och vi stapplade in där strax eter 17 för att göra lite shopping för min del. Raka vägen till carlings vart det, först för att kolla up vilken Amplifiedtischa jag skulle köpa. Kunde inte riktigt bestämma mig för vilken jag ville ha så kollade upp en annan assnygg som jag naturligtvis var tvungen att köpa. Dessutom fick ett par riktigt schyssta jeans följa med mot kassan. Men det var ju det med Amlified oxå, det blev den nya Mötley Crüe tischan som föll mig i smaken.

Efter det art det inge mer än lite strumpor. Så jag och Carl satte och för att ta lite käk och det slutade med att vi satt där i säkert två timmar och bara snackade en massa skit, det var ruskigt jävla trevligt. 5 av 5 toasters!!

 


she´s the best

Nu kanske ni alla som läser min blogg undrar om det blev nån lyssning på Dead ringer for love? Och det ska jag tala om för er att det vart det, har lyssnat på den exakt 9 ggr nu och den 10:e gången den kommer spelas är 15.11 dvs 4 minuter innan jag sticker som en avlöning från det här stället. Sista jag gör med andra ord!
Jag ska nog som Michaela skrev att jag skulle göra, slå till med en fet jävla Powerslide rakt igenom produktion dessutom.

Direkt jag slutat ska jag styra bilen mot Tuna Park för lite shopping-time. Tänkte jag skulle inhandla en ny Amplified tischa och ett par jeans! Får se om jag kommer hem med nått snyggt.


dead ringer for love

Den här låten kommer att gå minst och jag menar verkligen MINST 10 ggr imorrn. Det är en så jävla bra fredagslåt, och jag skiter i vad alla säger på jobbet för har jag bestämt mig för att lyssna på den 10 ggr på vrålhögt ljud så gör jag det OAVSETT!


you´r all that I´ve ever wanted

Jaha, då var det nån dags sen igen jag bloggade. Dåligt av mig. Men jag har haft andra och mycka viktigare saker för mig! Michaela med andra ord! Du är verkligen helt underbar, varje sekund med dig är det bästa som finns!
Wish you were here by my side.

Just nu sitter jag och kollar på hockey, som för tillfället inte går nå vidare faktiskt. Men det är ju 54 omgångar kvar som tur är och DIF har ju faktiskt lirat rikigt jävla bra mot HV som troligtvis kommer vinna hela skiten!

Annars var den här dagens absolut höjdpunkt när jag på jobbet idag förhandslyssnade på Mustasch nya album. Så jävla grymt det var! Ralf Gyllenhammar for fuckin president!


life starts now

Måste börja med att säga som så att gårdagen var helt fantastiskt jävla mysig, det finns fan inge bättre än att bara ligga och tokmysa ner sig med dig Michaela. Stört underbart är va det är! Sen att hon vart kvar längre än vad som var tänkt från början var ju bara ännu mer fantastiskt.
En till sak med gårdagen som var riktigt bra var att detta avsnitt av Roast på Berns var helt sjukt jävla roligt, särskilt André och Robert G, helvete va det skrattades här hemma!

Har fått det stördaste jävla problemet med ryggen, kan inte ens förklara det, bara helt sjukt konstigt är va det är. Ska iaf och troligtvis fixa till det imorrn, fina fisken!

Den här dagen den 22 september 2009 är oxå den dagen då Three days grace har släppt sitt nya album Life starts now, sitter och lyssnar på det just nu på mitt kära spotify. Det är riktigt jävla bra hitills och det lär fortsätta så! Förbannat bra band det här.


in search of solid ground

Home sweeeet fuckin hooooome! Orkar inte ens skriva om den här dagen, för den har vart så sjukt jävla dålig!
Men jag tar inte med mig jobbet hem så är det bara!
Slår igång mitt underbara Spotify och känner hur humöret som vart så dåligt bara flyger ut genom det öppna fönstret. Nu ska jag ta och lyssna igenom Saosins nya album och se om resten av låtarna utöver den riktigt grymma singeln!

Sooon she´s here, very damn soon she´s in my arms again! Michaela kommer med andra ord snart hit, tåget anländer till station 17.50! Wunderbaaar!

if I only could

Gårdagens match mot Standard gick allt annat än bra, eller ja. Grejjen var ju den att vi efter två riktigt snöpliga baklängesmål efter jag vet inte vad, 7 min eller nått så spelade vi så jävla bra resten av matchen, vi hämtade upp till 2-2 en bit in i andra, sen kommer vi till det som är så förbannat tråkigt att man bara vill DÖ! Vi gör 3-2, bollen är klockrent inne, den förbannade jävla H-an till domare dömer frispark för målvakten trots att jag inte ens rörde honom. Och 5 min efter det gör om 3-2 på ett offside mål där killen står 15 meter på fel sida! man blir så jävla förbannad på den där domaren. Han har förstört för oss 3 jävla ggr i år, nu får det fan vara nog!!!!!!

Kvällen igår tillbringade jag hemma hos Mor & Björn i deras nya stuga i Sala. Riktigt fint vart det ju vafan!

Idag har jag vart hemma i Sundby och slitit med jobb hemma hos far, vilket inte var speciellt kul. Men så är det ibland allt är inte roligt, men det var tvunget att göras!
Och just nu sitter jag och småglor på Chelsea-Tottenham på tv, som kommer följas av att det blir Tv4Sport tittande resten av kvällen.

it´s only you

Det har vart lite dåligt med text i den här bloggen de senaste dagarna kan jag faktiskt tycka. Det har sina föklaringar i att jag inte satt högsta prio på att blogga när jag vart med Michaela. Var där från Onsdag till fredag, och det var erkligen helt sjukligt underbara dagar, timmar, minuter och sekunder. Fy fan så roligt, mysigt och bäst jag har haft det med dig!
Jag saknar dig helt stört mycke!

Just nu har jag inte tid att blogga egentligen, men jag vara bara tvungen att skriva nått. Nej nu tänker jag ta tag i det jag egentligen skulle göra, dvs packa väskan och sen åka till Stora Sundby för match mot Standard! Keep up the good work!


I found it in your arms

Det vart en sån där lång sovdag igen, det var inte riktigt meningen att det skulle bli det. Men för det första hade jag sinsvårt att somna igår och sen när kl var 12 och jag vaknade till liv lite, så kännde jag att NEJ, vafan ska jag gå upp nu för. Så jag somnade om och vaknade vid 15 ist. Har man ledig så har man, det är bara så.
Dessutom blev det mindre timmar att slå iväg innan jag ska åka till Michaela, som nu är officiellt min!



you and me

Nu börjar denna tisdag att gå mot sitt slutskede, det känns så jävla skönt. Har sysslat med fotbollsträning i en oerhört tråkig kyla. Det märks verkligen att det inte är sommar längre och det gör mig så jävla opepp på att gå utanför dörren, jag verkligen hatar hösten!
Men men, imorrn är det onsdag och då är det dags att åka till Södertälje och träffa Michaela. Ska bli helt underbart, för vad jag saknar den söta jäkeln alltså!


we own the night

Då var även det här liket vaket, förstår inte hur jag kan vara vaken och pigg redan nu med tanke på att jag låg och kollade på film till kl 5 imorse. Han igenom två filmer, först såg jag Fired up vilket visade sig vara en halvdålig komedi. Efter den slog jag därför på en film jag visste var bra The butterfly effect, den filmen kommer jag aldrig nånsin att tröttna på. Jag vet inte hur många gånger jag sett den och den blir verkligen aldrig dålig.
Idag är det träning som står på mitt schema och väderguden har ju verkligen lagt till ett underbart väder för fotbollsträning.

Nej nu ska jag sätta mig till rätta och lyssna igenom The 69 eyes nya album!


the brightest star in the sky

Roast på Berns, där har vi det roligaste programmet som någonsin producerats i svensk TV. Det är en enda lång skrattfest rakt igenom. Det slutade precis och jag vill bara ha mer mer mer mer mer mer..... Och sen kanske lite mer ändå!
Men nu tänker jag öppna spotify och dra igång spellistan " När Michaela är här", där vi har en massa lugna och sköna låtar som iofs bara får mig att sakna henne mer, men ändå helt underbart att sitta och lyssna på.

smack down

När ingen säger till mig, ingen tid jag behöver passa utan bara en vanlig tråkig måndag. Det är då man ska passa på att sova ut, och som jag gjorde det oxå. Jag somnade runt 2 kanske och vaknade för en kvart sen kanske. Snacka om att det var skönt och välbehövligt.
Jag ska dessutom bara vara jävligt slö idag och inte flytta mig många meter, varken i sidled eller framåt. Det blir jag, spotify, msn och senare fotboll.

Den här låten kommer gå ett X antal ggr dessutom, den är så jävla skön!

Thousand Foot Krutch - Smack Down

I miss you love

Söndag, en jobbdag var det på schemat. Det var en ruskigt jävla jobbig dag att ta sig igenom, lite småbakis plus att jag inte kännde för att jobba för fem öre. Men nu är det gjort och nu har jag LEDIGT en hel vecka, det är jag så jävla värd just nu.

Starten på min ledighet kunde dessutom inte ha fått en bättre början än det här. Jag känner ett stort måste att berätta det för allt och alla. När jag åkte imorse såg det ut som ett bombnedslag här hemma, ölburkar och grejjer överallt. När jag kom hem så var allting borta, tack vare Michaela! Det som dessutom var helt underbart var att jag i mörkret såg att datorn stod på halvglänt på bordet, så jag gick fram för att kolla om den va på. Det var den, och det första jag ser när jag öppnar datorn är att det är ett långt meddelande skrivet. Sätter mig ner i soffan för att läsa det, och jag lovar det var det sötaste, gulligaste & finaste jag någonsin har läst. HELT UNDERBART!
Vem hade skrivit? Jo Michaela! FAN VA SÖT DU ÄR!

Nu ska jag bara sitta still i den här soffan, lyssna på spellistan Michaela gjorde innan hon åkte och bara ta det riktigt lugnt.


I will share the air I breathe

Waaaaake up, I said WAAAAAAAAAAAKE UP!
Sådärja vaken och alert, pigg och glad, morgonstund har guld i mun, osv osv osv.
Slängde upp ögonen för en kvart sen ungefär, sov nå fruktansvärt jäkla gott tror jag iaf. Men nu är det slut på det, allt är färdigt för färd till Hallstavallen för en heldag med fotboll. Samling 11.30 med Div-Laget, match mot Ärla-Jäder United, vi satsar på Coachseger!
Kl 2 är det samling med A-laget för match mot Gillberga, där det inte behövs nån extra taggning. Det är bara gå in och spela så bra som vi kan göra så ska vi köra över dom totalt, sönder och samman!

Michaela ligger fortfarande och sover, lite tröttmössa på henne. Och man ska ju inte väcka den björn som sover sägs det, men lite väckning ska hon snart få.


never alone, always alone

Mästarnas mästare på att sova ut här ni här just nu, jävlar i havet va jag har sovit, sovit, sovit och sovit igen. Och jävlar i havet va skönt det är att vakna upp och känna att nej nu behöver jag faktiskt inte sova mer.
Har jag precis röjt undan lite här så det inte ska se ut som ett bombnedslag längre, ja menar lite ostökigt kan jag ju ha när jag får besök.
Ikväll blir det nog bara att vi tar det lugnt, om inte Lillis och jag kläcker nån bra idé på vad för lugn aktivitet vi skulle kunna hitta på. Kan ju inte var för livad med tanke på att det är fotboll x2 imorrn. Först divisionsgrabbarna och sen direkt efter DERBY mot Gillberga. Fan va roligt det kommer bli, ska spöa skiten ur dom ännu en gång!

Tiden kan gå lite snabbare tack, så blir det här kanoners!

bring me to life

Då var denna vecka nääääästan till ända då. Det enda som återstår är en lite fjuttig jobbardag sen är jag ledig en hel fucking jävla vecka!!!!! UNDERBART va ordet!
Sitter och lyssnar på ett band Michaela tippsade mig om Thousend foot krutch heter dom och jag måste ju säga att hon hade så jävla rätt när hon sa att det var ett grymt band, för fy helvete va bra dom va! Det här är ju rena rama öronorgasmen rakt igenom!
Nej jag orkar inte skriva mer nu. Får bli mer senare eller så blir de imorrn!

i´m yours

Fan va skönt nu har jag skaffat spotify, det tog sin lilla tid innan jag fick ordning på mig själv och fixade det men nu är jag som alla andra tydligen. Måste erkänna att det är ett helt grymt program, fruktansvärt bra faktiskt. Även om jag kommer fortsätta att sitta och köra lite Tuben, för där hittar man ju all ny musik som inte riktigt kommit ut än. Man vill ju alltid höra låtarna långt innan dom har kommit ut!
Underbart oxå att Sverige lyckades vinna mot Malta och kankse lika underbart att Albanien klarade 1-1 hemma mot Danmark, thing´s are lookin good!

Nej nu ska jag ta och kolla på dagens idolprogram!


how I miss you

Lite lunch på jobbet nu, åt snabbt för att hinna upp och lyssna vidare på fotbollen. Så grymt frustrerande att inte kunna sitta och kolla, man blir ju så fruktansvärt jävla nervös av att lyssna på radion. Usch!
Verkar inte heller som att Sverige spelar nå bra heller, vilket inte är nå vidare alls! Kom igen gör ett jävla mål!
Nej dags att jobba igen, later duuuuudes!

overcome

Glömde ju skriva att jag fick reda på nått riktigt jävla nice idag på jobbet oxå. Allt var inte skit!
Det jag fick höra på min käraste radiostation Bandit var att Creed har återförenats och kommer snart ut med ett nytt album. Skoja inte att jag vart glad när jag hörde det!
Lyssna och njut!


Creed - Overcome

you rock my world

Sådärja, då har jag tatt och kommit home sweeeet home igen. Känns alltid lika skönt att komma hem när man haft en sån sunkig jävla jobbdag som denna har vart. Usch jag vill inte ens tänka på skiten: NEJ!
Nu slår jag på lite gryyyyyyym ny musik och sätter mig och njuter ett tag, för det finns inge bättre än att sätta sig ner och bara låta sig svävas bort till nått väldigt långt bort!

http://www.myspace.com/amaranthemetal Den första låten Leave everything behind är riktigt jäkla bra!

Sen har ju det där idol börjat igen oxå, egentligen HATAR jag den skiten hårt men det är ändå jag som sitter och kollar nästan varenda avsnitt bara för att det är musik det handlar om. Det kanske är min tro på att nån riktigt bra rockröst ska dyka upp och vinna som gör att jag kollar på det. Men det lär ju hända lika ofta som Sverige vinner VM i fotboll. Dvs ALDRIG!

 

keep up the good work

Dagens shitlist :
3.
Har gått två dagar sen jag städade och det är fan redan lika dirty som det var innan städningen.
2. Snudosan är tom och det ligger en ny i bilen, varför?
1. Somnade i soffan igår och varje gång är det samma visa, väcks av att en massa jävla snorungar står nere i lekparken och skriker. Är de nå jävla straff?





have a nice day

Monday morning, inte alltid så kul med dessa måndagar. Eller det är ju aldrig kul föresten!
Nyligen slagit upp ögonen och ser att solen skiner ute, vilket är underbart. Tänk att det snart blir kallt, uschabuscha!
När jag vaknade hade jag 1 jävligt roligt sms och två obeskrivligt fina. Det är trots att det är måndag en väldigt bra start på veckan. Om ungefär en timme måste jag börja röra mig mot jobbet, det är inte ett dugg rogivande.
Det är ändå en ganska bra vecka jag går till mötes, ja menar först jobba kväll 4 dagar, ledig fredag & lördag och jobb 12 timmar söndag. Sen efter de är det en HEL JÄVLA VECKA LEDIGT.

NU KÖR VI!


wierd ass world

Jag undrar en sak, varför i helvete ska tiden gå snabbt när man har roligt för? Kan den inte gå snabbt när man har tråkigt och är på jobbet ist? Måste ha vart en dum jävel som kom på den skiten. Jag menar vem fan vill att tiden ska gå snabbt när man har roligt? Det rimmar inte speciellt bra det där. Nej slopa skiten för fan!

Det värsta uttrycket av dem alla är nog fan ändå," Den som väntar på nått gott, väntar aldrig för länge". Va är det för jävla bullshit, man vill vell för fan inte vänta överhuvud taget heller.


you make me fly high

Vart att sova ut idag igen, fan så skönt det är att få sova så länge man vill och imorrn blir inge undantag eftersom jag jobbar kväll hela den här veckan. Sova is the shieeet!
Annars hade här vart en kanooooooooooondag, Michaela kom med tåget kl 2. Blev att direkt åka ut till Sundby för att hämta min bil som stod hos mormor sen gårdagen. Därifrån blev de in till stan och sen direkt åka och vara vilse i Katrineholmstrakterna, skulle åka till Floda och ha match med Div- grabbarna och det visade sig bli en ganska lång resa eftersom jag hittade så jävla bra där inne i buschen!
Coach seger vart det iaf, 25-0, hahahaha. Skrattmatch rakt igenom.
Efter match direkt hem till E-town och lämnade Michaela på tågstation tråkigt nog!


the finest of them all

Vilken dag det här har varit. Sov ut lite grann då jag vaknade kl 12 pigg och alert. Fast det var ingen tid till att ligga och dra sig en stund för de, utan det var raka vägen in i garderoben för att leta fram min kostym och finbyxorna. På med det hela och bege sig ut till Stora Sundby för att coacha Damlaget. Det var en del förvånade blickar vi möttes av jag och Carl när vi kom där i våran utstyrsel, men ska man vara coach ska man vara det på ett snyggt sätt tänkte vi.
Matchen mot veteranlaget slutade med vinst efter straffar, COACHSEGER med andra ord. Börjar bli en vana det här med coachsegrar.
Efter matchen var det färd ner mot bärsta och årets femkamp, det slutade med en andraplats för mitt lag trots att vi var det bättre och stiligaste av dem alla.
På kvällen sen vart det fotbollstittande och man kunde ju inte ha begärt en bättre avslutning på kvällen än de, Zlatan the king avgör i sista sekunden. SJUKT BRA!


i will not bow

Det här är så jävla gooooooood shit! Ny låt från Breaking Benjamin från deras senaste album Dear Agony.

Breaking Benjamin - I will not bow

 


all that remains

Dagens citat : Han som gav slappröven ett ansikte!
Stiftat av Björn, han med kalsongerna.

pray for us on the wild side

Time for some bloggin aging!
Vart på kick-off med jobbet på stadshotellet i västerås idag, en heldag med en massa massa information som är ömsom bra, ömsom riktigt långtråkigt och inte intressant för fem öre. Dagen får dick godkänt, mycket för att det spelades en bowlingtävling som avslutning på det hela.

Direkt efter tog jag bilen hem till mor min och hade lite kvalitétstid med min kära syster. Massa musikprat som vanligt när det kommer till oss två.
Efter det har det ätits väldigt god mat och nu sitter jag & Lillis och kollar på nån halvbra film på 5:an. Nisse ligger och snarkar här brevid.
Fick vi sällskap av min gammla mamma och hennes boyfriend Bjorn from Sala. Ni vet han som har det där kalsongmärket.

Imorn blir det till att coacha fram Damlaget till en seger mot Veteranerna i vad som kan bli årets match på Hammargärdet -09. Efter det är de femkamp med släkt och bekanta!

Kind of hard when you´r not arund!

end is near

Precis hemkommen från en ganska lång jobbdag och ett väldigt för att inte säga överjävligt regnigt träningspass med Div grabbar och A-lag. Även om det är ganska skönt att träna när det regnar!
Sitter och lyssnar igenom Takida´s nya album, har hunnit igenom nästan hela och jag är vell inte jätteimponerad, några låtar är riktigt bra så som As you die, End is near & The things we owe. Men resten känns just för tillfället lite sådär. Kan bli så att några till låtar bli bättre ju mer man lyssnar men just för tillfället är det bara ett ok på albumet.

Nu vill jag bara att Mustasch och Three days grace ska släppa sina album, för dom vet jag kommer vara helt jävla kanonbra!


break

Det är heeeeeeelt jävla underbaaaaaart det här! Kommer hem och sätter mig för att spela igång nån låt på tuben och tänker att jag kan testa och söka och se om Three Days Grace låt Break har kommit ut. Har ju sökt på den ett x antal ggr men det har aldrig gett resultat. Men nu nu nu nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hittar jag den och jag är som i ett jävla trans, kan inte förklara med ord, SOM JAG LÄNGTAT! ÄNTLIGEEEEEEEN får jag höra den och som inte det vore nog, så är den riktigt jävla bra oxå!



Three days grace - Break


it´s taking over here

Dääärja, vaknade precis. Jävlar va skönt det är att sova ut alltså. Även om jag måste åka till jobbet om mindre än en timme. Ta på sig lite kläder, frukost och så får det bli lite Alexisonfire på de. Det blir nog fan inte så mkt bättre än så faktiskt.
Det börjar föresten kännas riktigt jävla hårt nu att hösten är på väg, varför?
Hur fan tänker han där uppe när han ger oss höst som sedan övergår i vinter och kyla som är värre än i en isbjörns rövhål! NEJ, det är inte okej!


could be anywhere in the world

Fan va seg man är på att ta sig tid till att kolla på filmer ibland alltså, jag skulle ha sett Män som hatar kvinnor för länge sen. Den var hemladdad och klar, men det blev aldrig av. Men idag när jag var hos min mor så skulle dom kolla på den och då var jag ju tvungen att stanna och kolla. Och nu såhär i efterhand så undrar jag varför i helvetet jag inte kollat på den tidigare? Den var ju helt otroligt jävla grym!

Anledningen till att jag var hos min mor idag, var inte bara att kolla på filmen utan den huvudsakliga anledningar var att klippa håret. Det slutade trevligt nog med slingning och sen klippning så nu ser jag ut som en loepard i huvet, fan va jag gillart !

Sovmorgon imorrn, det är en till sak jag gillar stenhårt.


spin that weels

MEN JAAAAAAA! Den här killen är ju dåligt jävla SÄKER!!!!!
Det är ju fan helt jävla sinnesjukt!

 


bag on your head

Nu har det vart sådär stressigt och konstigt igen, jobbat, sovit och inte haft nått liv för fem öre. Denna vecka kommer att vara så helt och fullt ut. Jobba kväll varannan dag, plus träning och sen hinna sova någon eller några timmar på det oxå. That´s my life right now!
Jag känner dock att jag klagar rätt så mycket för tillfället, men vafan det är ju ändå bra roligt att klaga och tycka synd om sig själv. Fattas bara att nån ska komma och säga " Tänk på barnen i afrika" fan jag hatar det uttrycket.
Jag skiter väl blanka fan i barnen i afrika!

I denna stund är det ju tur att det finns nått som gör en glad iaf! Thank you!

RSS 2.0