angel wings gonna carry me away

Fredagar ja dom har en speciell plats i mitt hjärta. Helg, helg och åter helg! Fast denna fredag är inte som de flesta andra fredagar, för att inte säga alla andra. Michaela kommer inte till mig idag utan imorrn, så jag fick dra ihop lite bowling ist. Och det ska inte bli fy skam det heller! Först lite öl hos Markus sen blir det som vanligt, att jag utklassar alla totalt. Det är bara så det är, jag kan inte göra nått åt det helt enkelt!
Nej nu ska jag ta och fixa på mig lite kläder och göra mig klar för avgång.

Later suckers!

sweet drug you rock my world

Hemma igen efter en ganska skön jobbdag. Började lugnt och hade en skön kväll helt utan strul och så fick vi höra på radion när det blev osguld idag igen. Bra skit!
Sitter just för tillfället och laddar inför en helnatt med hockey, hockey och ännu mera hockey. No sleep and a lot of the fucking good shit!
Bara Sverige slår Slovakien så kommer jag kunna hålla mig vaken imorrn, då blir det lyckorus hela dagen och kvällen.


Like a rollin' thunder chasing the wind

Home sweet home, ja det är alltid lika skönt att komma hem efter en dags jobbande och bara slänga ner sig i soffan, slå på lite awsome music och bara lata sig en stund. För tillfället är det Eluveitie och deras senaste alster Everything Remains (As It Nevere Was) som dunkas flera ggr om. Ett ruskigt bra album från ett band som fram till för en månad sen var helt okänt för mig.


You're such a, such a honey

Blev en väldigt tidig uppgång idag trots att jag inte börjar fören halv 2. Det har sin förklaring i att det var Sverige-Finland i OS-Hockeyn och sånt kan man ju bara inte missa. vat en komfortabel seger med 3-0 till slut och jag ser fram emot slutspelat och en final mot Kanada!?

Sen måste jag bara få bli lite arg oxå. Trots att jag inte åker tåg nån gång, så kan man inte annat än bli förbannad på det där jävla SJ. Det är bara inställda tåg, förseningar, inga som kan köra, ont om tåg och fan och hans moster. Och allt detta för att det kommer snö och är lite kallt. Om dom inte vet de, så bor vi i Sverige och normalt sett så snöar det och är kallt här när det är vinter. Not a big surprise!

Nej nu ska jag ta och läsa lite sportblad och sen blir det till att väcka Michaela, som ser ut att sova riktigt gott. Ska väcka henne det snällaste jag bara kan, och det är snällt ska ni veta!


it´s a great plesure all the time

Har just sett en helt sjukt jävla bra film. Det var spännande från början till slut och den slår sig lätt in och lägger sig bland mina favoritfilmer. Filmen jag talar om heter Law Abiding Citizen. Kolla på den, annars missar ni nått ruggigt bra, I Promise!

Men nu är det dags för sängen, väntar bara på att den lite smått trötta Michaela ska släpa sig ut från toan.

po po po poker face

Jag har hittat en ruskigt jävla skön cover på en av de flitigast spelade festlåtarna från 09, det är Poker Face jag snackar om. Och den har gjorts om i en MYCKE bättre rockversion. Alla låtar borde vara i rockversioner!
Jag hittade den när jag letade efter deras nya singel, Teenage rockstar. Som för övrigt var ännu bättre, den var helt sjukt bra!

Blowsight - Poker Face

Blowsight - Teenage Rockstar


I only wanna be with you

Åh.. Jag börjar se en ljusning i sjukdomshelvetet. En aning bättre oh piggare känner jag mig för tillfället, så jag kanske kan få må lite bra nu i helgen iaf. Tur att man får sällskap idag iaf!
Börjar faktiskt fundera på om jag ska städa lite innan Michaela kommer, men varje gång ja tänker att nu ska jag börja, så slutar det i totalt fiasko. Jag ska iaf ta tag i det inom en timme har jag bestämt, Good Luck!

Tune of the day: Story Of The Year - Alive


not so funny

Ni får ha översikt med att jag inte bloggar så flitigt nu, jag mår fortfarande inte bra och det stör mig nått fruktansvärt. För jag hade nästan räknat med att vara frik idag, men ICKE!
Jag orkar inte mer nu!

hold your head up high

Sjukdomsrapport : Precis lika jävla dålig som jag var igår, om inte värre! Dessutom minimalt med sömn.

Eftersom jag inte kunnat sova på hela natten så har datorn vart min vän precis som den brukar vara. Dock så kom jag över en JÄVLIGT tråkig nyhet när jag gick på In Flames site. Jesper Strömblad, gittarist och skapare av bandet har bestämt sig för att lämna bandet.
På hemsidan står det dock att det inte ska påverka deras fortsättning som band, kommande skivor eller turnéer, vilket är skönt att höra.





don´t take this world away from me

Monday and I feel like I´ve been hit by a truck! Mår riktigt kasst, febern har kört över mig och gjort mig totalt död.
Orkar inte vara sjuk mer, det har vart för mycke på senaste tiden, usch!
Bortsett från min sjukdom så har helgen vart helt grym, fredagen var de fest och den var riktigt trevlig. På lördagen blev det tidig uppgång för att åka mot Eskilstuna och sen Näshulta för att spela cup. Vi gjorde riktigt bra ifrån oss och slutade 4 efter straffläggning i sista matchen.
På kvällen så drog vi till Erik och söp på lite, det var som vanligt riktigt jävla kul, dessutom hade det gått ett tag sedan vi var med det gänget. Fun, fun, fun!

Sen finns det nånting som gjort att den här måndagen ändå har vart ganska okej hitills, Michaela och Story Of The Year har gjort den här dagen bra! The Constant som SOTY senaste alster heter var precis så jävla bra som jag trodde att det skulle vara. DAMN!


helloween is the shit

Helloween är ett så fruktansvärt jävla bra band, jag har inte lyssnat på dom så mycket på senaste tiden men så fort man sätter igång en låt med dom så kan man inte låta bli att fortsätta lyssna, så jävla bra dom är! Vill så sjukt jävla gärna se dom Live!

Helloween - I Want Out


Helloween - Future World


Helloween - Keeper Of The Seven Keys

celebrate the weekends

Helg, ja just de helg. Sweeeet fucking helg är va det är just nu! Satan, den har nog aldrig varit såå efterlängtad som nu efter denna skitvecka. Men nu glömmer jag den och ser fram emot en trevlig och skön helg ist! Imorrn blir det party party iaf, och det är ALDRIG fel.
Har egentligen inge mer vettigt än så att skriva för tillfället så jag avslutar här!

the dirt wispered

Läste mig just till någonting som jag inte hade den blekaste aning om, men som gjorde mig stört jävla glad. Mötley Crüe´s självbiografi The Dirt som jag för övrigt snart har läst klart ska tydligen bli film. Den ska komma ut nångång under 2011 och jag längtar fan redan ihjäl mig tills den ska komma. Keep up the work, and get done!


twist and turn wont help me here

Fan fan fan, jag kan inte somna och det är fruktansvärt jävla störande. Klockan börjar bli mycke, iofs ska jag inte upp fören kanske 12 men iaf, jag vill sova!
Försöker med alla dom små trixen man lärde sig som liten, men inget av dom hjälper nå vidare bra.
Får helt enkelt, vänta ut tills jag somnar. Tur då att man har en grym låt att lyssna på för stunden, jag har väntat länge på att få höra den och idag äntligen så lyckades jag få tag på den. Det jag pratar om är Engel!


Engel - To The End


saviour of the dead

Jaha då var det morgon igen och inte mycke mer att göra än att klä på sig, borsta gaddarna och åka till jobbet. Vilket liv man har när man jobbar kväll, helt fantastiskt.
Men en månad jobbar jag såhär, sen får det fan vara nog. Då ska jag ha ett schema som sträcker sig en lång tid framöver plus att jag inte tänken jobba kväll eller helg, trött på skiten!
Nog om de, P&L hade återigen ett bandsläpp som inte gav egentligen någonting, det var ett band jag tycker är bra, resten vill jag inte veta av. Fan dom har bokat så dåligt i år, så jag funderar på att inte åka dit alls!

En sak som dock gläjder en i sånna är stunder är när band släpper helt underbart bra plattor, och det var va HIM gjorde igår, deras Screamworks: Love in theory and practice var riktigt jävla bra!


all I want right now

Alltså fuck i helvete vad jag vill ha dom här skorna! Satt precis och gjorde min egen design på ett par converse och snyggare än så här blir det då fan inte!


tune of the day


Killswitch Engage - Light In A Derkened World

say anything or nothing

FREEEEEDAG!! Skulle jag kunne skrika ut som en sort glädjeyttring för att man jobbat en hel vecka och äntligen får vara ledig, fast nu är det ju inte rikigt så. Jag har ju som ett gammalt program hette haft "fredag hela veckan". Men det tar dock inte bort att det faktiskt är fredag och att det betyder att Michaela snart kommer komma inrullandes med tåget hit. Aaa weeepppa, Faaantaastiiic I say!

Funderar på om jag ska ta och göra nånting innan hon kommer eller om jag ska vara riktigt slö och inte göra nånting alls, hmm... Det lutar åt de sista iaf!

generation wild

Jag bara måste lägga ut den här helt stört jävla bra låten! Den kan fan lätt bli en av årets bästa låtar, och det säger jag redan nu. För den har ett nått enormt skönt sound!
SCREAM IT OUT LOUD!

Crashdïet - Generation Wild


a light in a darkened world

Handbollen igår var riktigt skoj, GUIF vann med 34-20, dvs en fet jävla utklassning. Och när inte matchen bjöd på dramatik så var det nån på läktaren som tog tag i det och svimmade rakt av bara. Matchen fck avbrytas i en halvtimme och ambulanspersonal fick komma och hämta honom. Så kan de gå!

Ikväll så står det fysträning på mitt schema och det ska bli riktigt jävla roligt, ska köra slut totalt på mig själv. Sen har jag tackat ja till att jobba lite extra idag, eller snarare inatt. Blir några kronor extra vilket aldrig är fel.
Sen så har det äntligen blivit så att vårat helgskift har tagits bort, iofs så blir vi inte heller lediga en vecka då. Men fan jag jobbar hellre hela tiden än att jobba helg!

here we go again

Fick just en ganska glad överaskning när jag var inne och kollade på Livenations hemsida. Det som stod var att det inte bara är Mustasch som ska vara förband åt KISS utan även Europe, fan va najs säger jag!


the quiet place

Fan va underbart det är att få sova ut om dagarna, inte känna nån jävla press att komma up på morgonen. det är så här jag alltid vill ha det, så stört skönt. Gick upp ur sängen för typ 2 timmar sen ändå, så tiden har gått snabbt sen dess. Ska la sitta vid datorn nån timme eller nått innan jag hade tänkt ta mig ut och springa idag igen. Måste ju hålla i träningen när man väl är igång.
Ikväll så blir det kanske handboll, jag har inte riktigt bestämt mig än om jag ska gå. Men det lutar åt att jag tar mitt pick & pack och drar dit. Ska isf gå med Linslus och hans papa Kryddan!


gotta do something to have control

Så har andra dagen på min ledighet gått och jag måste säga att jag fått ut en hel del av den här dagen. Har städat, diskat, lagat mat och sen tränade jag i två timmar. Ja ni hörde rätt, jag tränade på eget bevåg i två timmar, började med att gå ut och springa i exakt 58 minuter och sen körde jag lite hantlat och skit hemma, I`M FUCKING PROUD!

Har precis klivit ut ur en riktigt varm och skön dusch och nu tänkte jag att jag skulle förgylla min kväll med att bara ta det riktigt lugnt! Sitter och spöar skiten ur Lillis på Betapet just nu, eller ja jag vinner iaf! Jävla roligt tidsfördriv det här spelat måste jag säga.

I fucking hate the cold

Jaha, då var det vardag igen. Efter en helt sjukt najs helg måste jag säga. I fredags så tog jag och Michaela det lugnt, satt och snackade med Natalie några timmar, kollade TV, och sen en riktigt bra film.

Lördagen bestod av en långsovning och lite lugna aktiviteter på dagen innan det var dags att göra sig i ordning för avgång till en fest. Det var Michaelas kompis som fyllde år och det betydde att jag skulle få träffa hennes kompisar på skolsidan för första gången, Funny!
Det började dock duktigt jävla tråkigt med en jävla massa tågstrul så vi kom inte fram dit fören vid 22 ungefär, men väl där hade jag hur kul som helst och det var stört roligt att träffa alla som man bara hade hört talas om. 5 av 5 toasters!

Söndagen var en lång pina i kyla på hemvägen, höll förr andra gången på en månad på att frysa ihjäl. JAG HATAR VINTERN! Annars tog vi bara en bakisdag med mycka sova.

Och så har vi den här dagen oxå, som jag tillbringat mestadels i bilen och på jobbet! Nu är det dags för mig att ta en lugn fucking kväll och inte göra nånting av värde!
Föresten så är jag ju ledig hela veckan om nån vill veta de!


RSS 2.0