the story has just begun

Hittat nytt med båda Stone Sour och Shinedown, så jävla grymt! Två låter som är helt fruktansvärt bra båda två!


Shinedown - Diamond Eyes

Stone Sour - Mission Statement

it´s gonna be the best the day of you´r life

GRAAAAAAAATTTTTIIIIIS PÅ STUDENTEN ÄLSKADE SYSTER!!!!!


beer drinkers and hell raisers

Äntligen har jag helg, en dag tidigare än vanligt men det känns som det har vat en riktigt jobbig vecka på jobbet, stressigt som fan. Men nu kan jag stressa ner och bara låta musiken flöda ur högtalarna. Iaf tills det är dags för träningen iaf. På tal om musik föresten så har Hammerfall släppt en ny singel med en cover på låten My Sharona och jag måste säga att jag diggar den stenhårt!

Efter träningen ikväll kommer dessutom Michaela, som jag längtar tills dess!!!!!
girls don´t go away mad

Höjden av trötthet måste då fan vara när man kommer på sig själv somnat mitt i en mening man skulle skriva. Ja jag tror då fan de. Nej den här så kallade tröttheten har gjort mig tll en Zombie!
Känns som att det inte kommer bli så mycke till sömn dom kommande dagarna heller, det gör mig dock ingenting för schemat framöver går verkligen inte fär hackor.

Det kickstartar på fredag med min kära och helt underbara systers student. STORT JÄVLA GRATTIS TILL DIG!
Kan då iaf bli en lång natt med en hel jävla del öl.
Lördagen är det up tidigt och ta en återställare innan vi sätter oss på tåget mot Stockholm för att kolla in KISS på Stadion, det kommer oxå det bli helt jäva awsome.
Söndag kommer man vakna bakis så in åt helvete, men det är ingen tid för vila då utan det är bara kliva upp och åka till Baggetorp för att lira match!
JAG ÄLSKAR FULLSPÄCKADE HELGER!


give me a rock n roll train

AC/DC igår, Var de bra? OM DE VA, SOM DE VA, ATT DE VA! Det var en så sjukt grym konsert så det finns inte ord för de. Vi stod längst fram och då menar jag verkligen längst fram, för man kunde se svetten rinna från Angus när han sprang omkring och spela skiten av alla med sin gura. Jag vill bara ha mer mer mer och MEEEEEER!
Bilder kommer kanske senare i helgen när jag får tid för de. Tog iaf några som vart bra!
FOR THOSE ABOUT TO ROCK, WE SALUTE YOU!

Det är 8 dagar kvar tills nästa gång jag sätter mina fötter på stadion för att lyssna in KISS, hoppas och tror att det kommer bli så jävla grymt de med.

Nej nu ska det laddas inför toppmatcj ikväll, 2:an mot 3:an i tabellen, sa jag viktigt med seger?

You've been thunderstruck

Nu är det ÄNTLIGEN dags, ikväll ska jag sjunga mig hes till låtar som denna! AAAAAWSOME!

looking good huh?

Har äntligen tagit mig i kragen och gått till frisören och skaffat en riktig frisyr. En tuppkamm va vad de blev efter noga övervägande. Måste säga att jag faktiskt är riktigt nöjd, även om det är en jäkla omställning och det är ganska kort för tillfället. Men jag undrar så här i efterhand varför jag inte gjorde det här tidigare, nu ser jag ju för fan till och med respektabel ut. Bild kanske jag kastar in senare när jag kommer hem från jobbet!

2 dagar kvar till AC/DC nu, FUCK I HELVETE va jag börjar bli taggad nu! OI OI!

RSS 2.0