going out swingin, the party never stops

Festen i lördags, var den kul? OM den var! Det var allt från, ölpimplande, skitsnack, fyllemat, jättevurpa och hela skiten. Ruggigt kul kväll! Ah vi kör igen!
Söndagen bjöd på tidig uppgång för att åka och lira lite boll, det fick dock ett tråkigt slut då matchen avbröts med en halvtimme kvar att spela. Anledning? Jo en kille i Fogdös ben gick så jävla totalt av så det finns inte, höll på att spy när jag såg att det bara hängde och var av på mitten, USCH!
Efter det hade jag och Michaela soffhäng med söndagsprogramen på TV!

Nu sitter jag här efter denna veckas första jobbdag och är helt vidrigt trött. Måste fan gubbvila lite snart känner jag!

blond, bad and beautiful

Lördag är alltid en bra dag!
Den här dagen bjuder på fest alá birthdayparty hos Erik och Neian. Det kan bara bli jävligt roligt!
Ska strax ner på stan för att träffa Lillis & Linda för att inhandla lite presenter till pöjkarna, och kanske äta någ
Sen är det bara hem, fixa sig i ordning och gå på flaskan! Som den här helgen endast består av dom underbart goda Pistonhead.

SKÅL!


armed and dangerous all the time

Va dålig jag har vart på att blogga den här veckan, men jag har inte riktigt orkat med eller haft tid. Man har ju inget större liv när man jobbar kväll måste jag ju säga. Så det har inte hänt så väldigt mycke.
Jag har dock införskaffat mig en ny telefon, en Iphone som jag så länge velat ha är jag nu oxå ägare till. Bättre än så blir det inte.


I turned my face against the sun

Jag sa att jag inte hade något speciellt kul att berätta, men det behövdes inte lång tid framför datorn innan jag har en del kul att berätta! Vi tar det från början, Michaela bad mig lyssna på Taking Dawns album och jag måste säga att det är fan bland de bästa jag har hört. Fy helvete va bra dom va!

Och precis efter jag lyssnat på deras album gör jag upptäckten att en av mina favoriter Nomy ska eller rättare sagt har släppt nytt album vid namn Disconnected. Sitter för tillfället och lyssnar på de för fullt, och det är så JÄVLA bra!


rock n roll will never die

Mer snö? NEJ VA FAN! Jag vill inte ha mer snö, ska det vara så svårt att fatta gudajävel. Ge mig regn en vecka, och sen 30 grader varmt, stekande sol och några kalla bärs! Då kanske jag blir nöjd!
Sådär nu har jag avreagerat mig lite!

Till nått roligare, hmm... Jag har nog inget roligare att säga för tillfället faktiskt. Får bli later!


crash crash burn

Blev en ganska kort dag idag, och det för att Samsung äntligen skulle komma hit och kolla på min TV som byter kanal av sig självt. Blev de nått bättre nu efter dom gått? Nej inte ett dugg! Fan blir så trött, så nu måste Com Hem komma och kolla om det är nått fel på mitt uttag eller abbonemangskort.
Men men, det är la bara bita i det sura äpplen som det så fint heter. Va nu det ska hjälpa till!
Nej fan, nu måste jag snart börja göra mig redo för att bli upphämtad av Markus och fara iväg mot träningen.

all that I´ve been asking for

Tillbaka i den gråa och tråkiga vardagen igen, FY FAN!
Nej jag vill ha helg igen, och jag vill ha det nu!!!!
Lyssnade dock på ett riktigt bra band när jag kom hem (som Michaela hittade åt mig) , Bloodlights nya album. Jag hade aldrig hört dom förut och jag vart vädligt positivt överaskad av det jag hörde!

Ett halvår idag med Michaela, ja vad är det man brukar säga.. Tiden går jävligt fort när man har roligt, och det har den sannerligen gjort oxå! Men mer ska det bli!When you're walking with your fear down on the ground

Ligger hemma hos Michaela i sängen och bara slösurfar lite medans hon är med Natalie och köper presenter till kvällen födelsedagsbarn. Passar på att leta lite ny musik, som för övrigt är en av mina favoritsysselsättningar.

Man kan då inte bli gladare än när man hittar nånting med sin absoluta favorit och stora idol, som jag nästintill haft som den störste sen jag gick runt i sparkbyxa som 4 åring. SLASH är naturligtvis den jag talar om!
Han ska släppa ett soloalbum i år, som egentligen inte är sola för fem öre. Det är Slash på gura och en massa stört bra sångare som är med och gästsjunger. Den första singeln som jag nu tagit del av är By The Sword där Andrew Stockdale från Wolfmother är den som sjunger.
Efter att ha lyssnat på den 5-6 ggr nu så växer den bara mer och mer ut till en grym låt, fan va jag vill att albumet ska släppas!

Listen and enjoy!

Slash - By The Sword (ft. Andrew Stockdale)


it´s time to scream and shout

Så har man helg då, fy sator va skönt! Långhelg slår verkligen ALDRIG fel! Helgen är planerad och klar och jag ser verkligen fram emot lördagen, det ska bli ruskigt kul.
Sitter just för tillfället och lyssnar igenom en massa ny musik jag på nått sätt har kommit över. Har tagit mig igenom två album än så länge och det var två sådär halvbra, Evacuate Chicago - Veracity & Number One Gun - The Secrets And Knowledge. Sitter just med mitt trejde och det är Fireflight och deras nya alster For Those Who Wait. Det albumet är faktiskt rikitgt jävla bra!
Sen blir det Lifehouse album som jag ännu inte hunnit lyssna igenom! Det ni!


this is the rytm of the night

Så var man hemma igen efter en ganska lång jobbdag. Måste säga att jag är helt slut, förstår inte varför men det är mycket nu på jobbet med mitt nya teamledarskap och det tar lite på krafterna. Men samtidigt är det riktigt roligt!
Markus och jag kom verkligen in i ett bra jobbartempo ikväll, allt som behövdes för att pigga upp och få oss att jobba skiten, var lite Björn Rosenström maraton. Alltid lika kul att lyssna!
Nej nu får det vara nog, dags för sängen!

too much I'm gonna drink it up

Årets grymmaste platta har släppts, den kommer lätt att vara på min topp 3 av album när det här året är slut. Det jag talar om är Airbourne och deras nya alster No Guts, No Glory. Har lirat plattan en 5-6 ggr nu och den bara växer och växer. Fan va jag önskar att dom kommer och lirar förbad till AC/DC!


Said, Baby, you're driving me crazy

Sådär då var man vaken och alert, det enda som behövdes var ett brev i brevinkastet så vart jag hur pigg som helst. Det har vart en massa strul med mina AC/DC biljetter som inte har kommit, men så idag så kom dom inrullandes. Jävlar va jag känner mig taggad just nu och bara vill att det ska vara imorrn dom ska ha konsert. Men nej jag får snällt vänta och det gör jag iofs så gärna så gärna, för den som väntar på nått gott den blir aldrig fet!

Hade la snart tänkt att bege mig till jobbet, men först ska jag borsta lite gaddar, och ge mig själv lite mat!

and we can do it on the spot

Första arbetsdagen avklarad och jag tycker att jag klarade den ganska galant faktiskt, inte pjåkigt alls!
Nu är det ju bara det här med att sova oxå, det verkar inte bli det lättaste då jag för tillfället känner mig helt stört jävla pigg. Nej va fan ska jag göra, glo en film kanske? Om jag bara kunde hitta nån bra att kolla på så!

Was there something I missed?

Hejhej bloggen (Kissie uttall)
Sitter och gluttar på den där Melodifestivalen och förundras över varför det är så dålig låtar som går vidare, med ett undantag för Crucified Barabara. Som för övrigt har en sjukt skönt låt!
Har annars vart en ganska lugn och skön lördag, som började med en tripp till Linus apartment för att checka in hur han bor. Efter de blev de Mc Donkan och stadsvandring som slutade med att jag gjorde ett inköp jag är sjukt nöjd med, för ÄNTLIGEN har jag hittat den SKINNJACKAN jag så länge letat efter, att det dessutom var 50% gjorde ju inte direkt valet att köpa den svårare. Fuck yeah!

Hittade en sjukt bra låt idag när jag tubade (in med det ordet i svenska ordlistan ffs) och det var Godsmack jag hittade, dom ska släppa nytt alster i maj och deras första singel Cryin Like A Bitch var ruggigt bra! Den låten ska för övrigt vara pretty damn riktad till Nikki Sixx.

OJ, va långt du skriver fick jag nyss höra av Michaela så det är bäst jag slutar! Och kanske be henne att hämta en öl åt mig. Hon ska läsa det här när jag är klar och jag vet exakt vilken blick jag kommer få efter hon har läst de här.

RSS 2.0