it´s gonna be fuckin awsome

Jaha, då var det måndag igen. Känns dock inte jobbigt för fem öre faktiskt, dels för att solen skiner som fan och jag snart ska börja röra mig ut mot sundby för att steeeeeka lite. MEN mest för att det är en 3 dagars jobbvecka och för att på Torsdag smäller det, AC/DC på Stadion. Ska bli så jävla grymt och dessutom så ser det ut att bli grymt fint väder, håller alla händer och fötter för sol!

Nej nu ska jag packa jag städa undan lite här, sen åka ut till sundby! Laaaater!


spend a little time standin’ on the front lines

Tänkte ta och kickstarta igång den här bloggen igen efter över en månads uppehåll från skrivande, orsaken har vart att jag inte haft nått skrivar lust överhuvud taget. Men nu är jag tillbaka och ska den här gången hålla det uppdaterat här på daglig basis.
Mycke har hänt sen sist, men det orkar jag inte dra igenom här mer än att det har vart en massa Michaela, festande, fotboll och jobb!

Den egentliga och enda anledningen till att jag skriver just nu är att jag har kommit över en så jävla underbar musikupptäckt idag. Det är en av mina mina absoluta favoriter, kanske den främsta som har gått och startat ett soloprojekt. Den jag pratar om är Ed Kowalczyk, sångare i favoritbandet LIVE som den 14 Juli tänker släppa en fulllängdare vid namn Alive. Första singeln från den plattan heter Grace och den spelas nu för 10 gången i mina högtalare, kan absolut inte sluta lyssna på detta mästerverk.RSS 2.0