celebrate the summer

Satte kl på 10 för att hinna få på mig lite sol och få nån form utav bränna på kroppen. Så jag tog mitt pick och pack och drog ut till Far i sundby och la mig för att sola. Efter en timme vart jag dessutom bjuden på mat av farmor och farfar, snällt värre till en hungrig själ. Gick sedan ut och solade ytterligare 2,5 timme ungefär, så nu är jag lagom röd å gooo. FLUCKERT!

Kom hem för en stund sen och sitter och funderar på om man ska ta sig ut till Gröndal och Smedstadion för att kolla på lite Speedway. Skulle vara trevligt som fan, var ruggigt länge sen jag var på nån match nu. Och varför inte ta tillfället i akt att åka och kolla nu när man har semester, ledig från alla fotboll och solen står som spön i backen.

Jag längtar tillbaka som fan till P&L, saknar allt som var där. Helt underbart.

Imorrn blir det sol och bad med Lillis i Västerås Town nån stans. Gotta love the summer!


Peace and Love 09

PEACE & LOVE 09!!!

Fy fan va kul jag har haft, det är helt obeskrivligt vilken vecka man har vart med om. Ska ändå försöka mig på en lite sammanfattning av veckan.

Tisdag: Bilen började rulla vid kl 3 ungefär, snabbt stopp i Hallsta för att hämta lite grejer. Sen raka vägen upp till Borlänge. Var vell framme runt en 6 om jag inte minns helt fel ( och det finns stor risk för minnesluckor ). Parkerade på nån kleggig gräsplätt, gick och hämta festivalbanden och satte sedan upp tältet. Festade sedan hela natten lång.

Onsdag: Vakna av att det var nått så sjukt varmt i tältet så andas var inget man hade lätt med. Ändå så hade vi tältet i skuggan. Denna dag vart oxå den en supardag med massa snackande och annat kul.

Torsdag: Dagen då själva festivaln skulle börja på riktigt med alla band. Det söps en hel del på dagen, han även med att bada på badhuset som låg precis bredvid. På kvällen gick vi för första gången mig festivalområdet för att kolla på lite band. Det vart Volbet som var hur jävla grymma som helst, sen toppen på hela festivalen, anledningen till man åkte dit MÖTLEY CRÜE . Det var en sån sjukt bra konsert så jag höll på att avlida av glädje. Fy faaaan säger jag bara. Kunde inte sova så jag satte uppe hela natten med grannarna och hade askul.

Fredag: Denna dag vart en supardag som vanligt, på kvällen hade vi tänkt att vi skulle se Alice in Videoland men det vart inget av det eftersom att dom spelade på nån inomhusscen och det var totalt fullknökat. Det vart käk, kolla lite på Mando Diao och sen tillbaka och supa.

Lördag: Precis som alla andra dagar, plus att vi på dagen tog en lång promenad för att handla nånting att käka på willys. Helt sjukt varmt var det. På kvällen vart det till att se Sonic Syndicate sen springa omkring en stund, ta en öl i öltältet och sen tillbaka till tältet. Plockade ihop allting och begav oss till bilen för att åka hem tänkte vi, men Nils vågade inte chansa på om han var tillräckligt nykter, så det vart till att sova i bilen en stund.

Söndag: Vaknade upp efter en timmes sovande i bilen törstig som en jag vet inte vad, så jag bestämde mig för att gå till Mc Donalds och köpa nått att dricka. Sen tillbaka till bilen, satt och nyktrade till och sen vart det färd hem.

Summeringen på allt: Hur kul som helst, men fy fan va illa man mår fortfarande efter all skräpmat och öl som har glidit ner i magen.
Nu tänker jag njuta av solen så länge den håller sig och bli riktigt brun. 3 veckor kvar på semestern. UNDERBART!

Peace out!


AC/DC

AC/DC igår ja, var det bra? Lika bra som jag hade tänkt mig?
Kan väl säga som så att det var....2 TIMMARS TOTAL ÖRON & ÖGONORGASM!
Alltting var verkligen så sjukt jäkla bra, allt från bilresan ner på nästan 5 timmar till bilresan hem på kanske lika lång tid då?
Har fortfarande svårt att hitta ord för hur jäkla grymt det var igår, men jag är ganska säker på att alla de 57205 som var där gick hem och tänkte " Shit fuck skit va bra det va" kanske inte just dom orden men ja ni förstår nog vad jag försöker komma fram till.

ROCK´N ROLL DREAM!

Lite bilder från kvällen i inte alltför bra mobilkamera kvalité.












rock´n roll train

Jaha, nu sitter man i bilen på väg ner mot Göteebooorg och som alla vet vid det här laget, AC/DC. Känner mig en aning trött just nu faktiskt. Sov kanske 3 timmar inatt, som tur var hade jag sms sällskap så det var rätt lugnt, Men det ska man ju palla med ändå tycker man ju. Inga konstigheter alls. Förjävla nice att ha med sig datorn även om det känns en aning nördigt kanske.

Midsommar har jag inte skrivit nått om än. Det var en trevlig och festlig tillställning som börjades hemma hos Carl vid 3 tiden ungefär. Där satt jag, Carl, Mange, Tim, Elin & Karin och drack några kalla och snackade en stund, tills det var dax att kolla på en fotbollsmatch som inte var nån höjdare alls. Vart visst bastu ist, ruggit skönt.
Senare på kvällen drog vi vidare till nästa förfest hemma hos Lillit där det vart en hel del Koskenkorva snapps! INGEN HÖJDARE! Men är det midsommar så är de. Bärsen försvann ur påsen ganska snabbt av nån konstig anledning.
Ännu senare på kvälle/natten drog vi vidare till Kricken för fest? ja det kanske det var.
Summa kardemumma en riktigt bra midsommar.

Men som sagt nu är vi på väg ner till Göteborg, ganska långt kvar. Åkte just igenom Katrineholm.

Dags att avsluta här. Morgondagens blogg kan bli nått bra kanske!

can´t touch this

Imorrn ska det vara sån är midsommarafton. Dvs ännu ett tillfälle för att få trycka i sig massa bärs, bli äckligt full och springa runt i regn och rusk i bar överkropp och spela indian.
Alltid lika roligt med festligheter, om det ändå kunde vara så att man hade nått planerat och klart till imorrn.
Men det blir vell att dra ut till sundby vid 12 tiden och sätta sig nån stans och kröka lite, sen får man helt enkelt se vart det bär av mot småtimmarna.

AC/DC konserten närmar sig med STORMSTEG det går i princip inte att längta efter nått så mycket som man längtar efter att få gå in på ullevi och skrika sig hes.

Börjar kännas lite bättre i kroppen nu när jag fått vila två dagar, hoppas det fortsätter så. Kanske jag kan vara frisk imorrn till och med?

Peace & Love då tänker Lillis med öppen mun och hakan ner till knäna, jo jag längtar som en törstig elefant på Savannen efter det med, men AC/DC först.

Puss & Knull hjärtegull!

I guess it´s gettin closer

Det är lite för mycket just nu, lite för mycket av det "goda" som man brukar säga. I detta fall är det dock kanske inte alltid det goda som det blir för mycket av. För er som undrar och inte har förstått det än så består mitt liv av jobb, fotboll och ytterst lite sömn för tillfället. Det tror inte jag är världens bästa kombination om man ska orka med allt. Sömnen menar jag då.
De senaste veckorna har det varit mycke skiftbyten på jobbet, dvs jag har jobbat kväll vissa dagar, natt vissa veckor, övertid, osv osv. En massa fotboll pga av inställda matcher och för att det just nu ligger mycket matcher innan uppehållet. Kanske är det därför min kropp säger ifrån?
Har börjat fundera i dom banorna att jag kanske inte ska ha så här många bollar i luften samtidigt. Men det är ju som alltid lätt att vara efterklok.
Kroppens sätt att säga ifrån är tydligen att man blir sjuk och det passar ju PERFEKT nu! Eller inte!
Midsommar, AC/DC och P&L. Nej jag vill fan inte vara sjuk nu.

Allways look on the bright side of life? NO WAY IN HELL!!!!

find me the answer

Ibland har man kväller som denna, då det är svintråkigt och man ska vara fylletaxi. Då får man roa sig med sånt här:

Om superlim nu fäster på allting. Varför fastnar det då inte på insidan av tuben?


Varför heter det rusningstrafik när bilarna kör som långsammast?


Varför trycker man hårdare på fjärrkontrollen när batterierna håller på att ta slut?


Varför köper vi hotdogs i 10 pack och korvbröd i 8- pack?


Varför målar kvinnor sig med öppen mun?


Varför är inte ordet förkortning, kortare?


Varför trycker vi på start när vi vill stänga av datorn?


Vems idé var det att stoppa in ett "S" i läspa?"


Hur kom " gå ej på gräset- skylten" till gräsmattan?


Kan man kalla en grupp vackra negresser för : bruna bönor?


Journalister som rapporterar från svältområden, vad äter dom?


Om man limmar fast en smörgås på ryggen på en katt, och släpper den från tre meters höjd, kommer katten då att landa på fötterna eller mackan med smöret neråt?


Varför steriliserar man nålen när en dödsdömd ska få sin spruta?


Om man kväver en smurf, vad får den då för färg i ansiktet?


Var tar den vita färgen vägen när snö smälter?


Varför är det aldrig upptaget när man ringer fel?


Varför måste man boka tid hos en synsk?

Finns det ett annat ord för synonym?

Varför finns det inte kattmat med smak av möss?


Varför krymper inte får när det regnar?


Varför heter det extrapris när det inte alls kostar extra mycket?


Om nu spöken kan gå igenom allt, dörrar, väggar etc, hur kommer det sig då att de inte faller igenom golvet?


Hur vet en Treo om man har feber eller ont i huvudet?

SMAKA PÅ DEN NI, OCH LYCKA TILL MED ATT HITTA SVAREN!

it´s real, it´s true, I will watch over you

Jag känner känslan av Live-musik på absolut högsta nivå sakta komma krypande ungefär som när det första höstlövet lämnar sitt träd efter en alldeles underbar SVENSK sommar.
Imorrn är det exakt en vecka kvar tills jag kliver in på ett till bristningsgränsen fyllt Ullevi och har den känslan så nära mig att jag kan ta på den. Någon/Några timmar senare kommer Brian, Angus och resten av gänget i AC/DC in och spelar skjortot, tröjor, slipsar och hattar av oss alla.

Vila hjärna och kropp två dagar innan det bär av mot Borlänge och P&L, för att se på ännu ett gigantiskt stort band. MÖTLEY CRÜE!

Det är inte bara det heller, alla andra bra band. All annan bra musik och en hel veckas vilt festande utan gränser.

PLUS PLUS PLUS PLUS SEMEEEEEEEEEEEESTER!!!!!!

painting shadows

Matchen mot Serieledande Hällby slutade 2-2. Surt att det vart lika, med tanke på att vi alla i laget gjorde en kanonmatch och för att dom kvitterade i slutminuterna. Andra matchen i rad det händer, måste lära oss att stänga matcherna.
Vart inga mål för min del idag, men två ass får jag vara nöjd med.
Ny match på tisdag mot Eskilstuna Kurdiska, måste bli vinst.

Vart en lugn kväll trots att jag var lite suparsugen, och fortfarande är iofs.
Blir la att kolla Stanley Cup finalen inatt vid 2 ist.

Föresten så trot jag att det har vart ett mord på jobbet, CSI är inkopplade iaf :O


Remove my brain

Torsdag morgon kl 7 åker jag från jobbet för att svintrött som jag var åka hem och sova. hade haft lite problem med bilen kvällen innan jag åkte till jobbet, men inte visste jag att det skulle bli ännu värre på vägen hem. Han in till stan och stenbyrondellen, sen började det "roliga". Ingenting på bilen fungerade som det ska, gcik inte att gasa eller nått. Ringde till Markus och frågade vad det kunde vara, han sa " gasspjället kanske?, försök att ta dig hit så ska jag kolla på de".
En fucking timme senare var jag äntligen vid arver och Markus kunde kolla vad det var och fixa det. SKÖNT!

Kom vell hem vid en halv 10 nån gång. SÅ JÄVLA TRÖTT!

Han inte sova många timmar innan jag skulle upp och iväg och träna Div grabbarna. Sen träning själv på de. Tröttare får man fan leta efter.
Har iaf kommit till jobbet, eller ja har la vart här en timme ungefär redan, men iaf.
Nu vill jag sluta och ha helg.

Så nu har jag klagat klart för idag. Imorrn är det A-lags match äntligen, mot Hällby. Vinst? Hattrick?
Svaren kommer i morgondagens blogg.

Peace out!


shades of grey

Nattjobbande är inte en väg till mycke fritid i veckorna, men det gör inte ett någe. Det är ändå så damn mycke skönare att jobba natt än dag.
I måndags var det match i B-Gäddan mot Ärla/Stenkvista. Det var riktigt roligt att vara med och spela, det är lite annorlunda jämnfört med A-laget. Man kan spela utan att känna några måsten att vinna. Kanske var det de som gjorde att vi vann matchen till slut. Vinst med 4-3 vart det, GRYMT!
Nått som är minst lika grymt är att mitt målskytte verkligen har släppt, 3 mål och hattrick igen. SÅ JÄKLA SKÖNT!!

Igår var det träning, det var riktigt jobbigt. Man var ruggigt tung i påkarna, och kan ju inte säga att man är lättare i dom nu. VILA VILA!

Fotboll snart, Sweden-Malta. Borde bli vinst, annars är det fan illa. Jag tippar 6-0 och Zlatan gör 3. (Y)

Dagens musiktips: Saving Abel-Addicted


beg for it

YEEEEES! Hardcore Superstars nya album klart och betart :D
Satan i gatan va bra det är.

"Don´t care about your bad behaviour" där snackar vi grym låt! Kommer lätt bli nästa singelsläpp.


shed my skin

Dags att berätta vad som hände resten av helgen kanske? JAPP!
Lördagen var ju som sagt en bakisdag, men det tog man lätt bort med 5 stadiga bärs som frukost. Runt kl 14 drog vi oss ner till Rinman för att kolla när studenterna sprang ut, träffade en hel del folk man kännde där. Sen drog vi vidare till St: Eskil för att kolla på när dom sprang ut där, vädret var ju inte på topp men det var fan så kul iaf. Vi hittade Limpan och Emil där, så vi drog ner mot stan och kollade på alla fulla och glada studenter som åkte flak.


Top 3 studentflak:
3: Grå kavaj killen.
2: Ronny och Fredrik på deras miniflak med Security längst fram. Hahaha.
1: När flaket Email åkte på helt plötsligt panikbromsade och Email som stod uppe på en stol eller nå flög ibäg som en vante över flaket. Hahahahahaha.


Riktigt kul dag som slutade på corner för lite käk, sen hem till mig igen och supa vidare. Bulten, Micke G, Ante och Patric kom förbi runt 18 och förfesten fick även denna dag in i fas två. Lite fullare drog vi ner för att kolla på fotbollen, som inte var någon höjdare alls i snålblåst och regn.
När matchen var slut drog vi till harrys för att få lite värme och supa vidare. Och några Redbulljäger senare så var det jag och Emil som hade egen show uppe på ett "bord" på schlagergolvet. SAAAATAN va kul det var. Svettigt som fan var det oxå. Men det får man ta när man har så roligt.

Igår var det en lugn dag för mig som behövdes helt död efter två dagars intensivt partande. Det enda jag gjorde var att åka på match med Div grabbarna, tyvärr vart det förlust trots även denna gång, bra spel.

Och är jag inte duktig sen då? Jo för faaaan, jag började jobba kl 00 och körde till 7 fast jag var trött som en gris på hasch.

Nu har jag precis vaknat och ska snart åka iväg och lira boll med B-Gäddan, ska bli kul. Var länge sen man var med där och lira.

Cya


ifrån mig själv

Blev en riktigt lyckad kväll igår. Jag, Carl och Nils satt hemma hos mig och började förkröka lite.
Vart en del öl, och en del vin oxå. Aurora svartvinbärsvin är ruggigt gott måste jag säga. OM man ändå inte fick sån baksmälla av skiten.
Senare på kvällen vid 9 kom Jonas, Elin, Lillis, Linus, Tom, Emil och Jimmie och supandet gick in i fas 2.
Snackades skit och dracks i en time ungefär, sen drog vi ner på stan för att se Dundertåget, ruggigt bra var det.
När det ar slut tänkte vi dra till strömsholmen och dricka en bärs men nej det var visst "stängt". Så jag och Carl drog till Harisch ist.
Och vilka stjärnor man fick se där, Danskungen och var det inte Lars-Åke Lagrell som stod och dansa sönder golvet?

Runt 2 drog vi till Kebebhuset sen hem. Hemfärden måste jag ta och berätta om.
Först så träffade vi Köttgösta en gammal alkis med skägg, han var en rolig prick. Han berättade om sitt burksamlande.
Förra året hade han samlat och pantat burkar för 12 000 svenska kronor. Första gången hade han samlat ihop 884 spänn på en konsert med Imperiet. Fan va skön han var. Kände Rödskägg gjorde han oxå, han kallades tydligen Slangen i Alkiskretsar. Så nu vet ni de!

Carl skaffade guldstjärna på kragen när han hjälpte mina grannar under mig att låsa en cykel. BRA DÄR! 5 av 5 toasters!

Den här dagen har precis börjat med öldrickande och partymusik. Student, Fotboll och Timbuktu ikväll. Kan bli en bra kväll.

Seeeeee ya !


well, it´s not a sensation

Lite duktig är jag allt ibland, städat lite här hemma så det ser sånär som på bra ut. Det är ju inte roligt, men ack så viktigt om man inte vill leva i en svinstia.
Känns som att jag verkligen behöver semester att vila ut på, alldeles för mycke jobb just nu. Jag känner mig dödad, orkar inte med annat än jobb och fotboll, alltid när jag kommer hem så är jag så trött att jag inte orokar röra på mig.
Men det är bara att hänga i dom sista 12 dagarn innan semestern börjar.

Snart så är det dags att åka mot Big Sundby för träning med Div grabbarna och sen A-laget.
Men vänta nu vad är det här, jag ska ju börja jobba direkt efter träningen slutat. Det betyder ju att jag behöver skynda mig med att duscha. hahahaha, nej det går ju inte. Jag är ju fan född långsam. DOH!

Är inte kavel ett jävligt fult ord föresten?
- Kavel, Kavel, Kavel, Kavel
- JO skrattretande fult!




I want you messed up

Jobbig dag det här, som vanligt kanske. Har inte hänt så mycke matnyttigt alls, mest jobbat och inte gjort någongting alls nu på kväll/natten. Är verkligen hur trött som helst, måste dock hålla mig vaken ett tag till så jag kommer in i en nattrutin eftersom jag ska jobba natt helt huxflux imorrn. Det gör mig dock ingenting, jobba 12 h och få betalt för 16 är inge fel, plus att jag nästa vecka ska köra nattjobbande hela veckan lång/kort.

Just nu fördriver jag tiden med att kolla på en 30 min lång intervju med Sherlock Brothers som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Just nu spelar dom Sleeping Silence live i studion, den låten är ju bara FÖR JÄVLA BRA!
Jag vill ha deras album, men det finns inte att hitta nån stans, så jag får nöja mig med att lyssna plattan från deras hemsida.

Läste om In Flames i folket häromdagen, att dom skulle lira på Sweden Rock. JAG VILL DIT OCH SE!! It´s a drug I can´t bare to loose.

17 respektive 21 dagar kvar nu bara !

Peace, Love and ROCK!


what you see isn´t always what you get

Tisdag kommer efter måndag och efter tisdag kommer onsdag. Tänkte bara berätta att det är så det ligger till med veckodagarna och inget annat om någon nu skulle få för sig de.
Rätt trist dag det här faktiskt, jobbade från 8-18 sen direkt till träningen som inte vart någon höjdare direkt, hade ingen tränare där så tempot var uruselt. Men men, nya tag på torsdag.

För er som inte riktigt hänger med i svängarna så kan jag berätta för er att Dead By April´s album är ruggigt bra!

Gud som haver barnen kär, GE MIG MIN SOL TILLBAKA FÖR I HELVETE!!!!!

goin out swinging

Jaha detta var tydligen den sista grymt härliga soldagen på länge. Ska bli helvete i en påse dåligt väder resten av veckan. Fan va sämst. Jag vill ha sol, sol, sol, sol sol och värme.
Idag hann jag dock inte med någon stekning, jobbade kväll så missade nästan all sol tråkigt nog.
Fast det kanske var bra med tanke på att jag är lite röd.

Just nu sitter jag och glor på gamla avsnitt av C/O Segemyhr, det är bara för kul.
"Jag vill knåda dina svällande skinkor" hahaha.
Säg det snuskigaste du kan Fredrik " Ehhmm hmmm. Kroppsvätska". hahaha

Peace out

RSS 2.0