SHINEDOWN

MEN JAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Den 22 november vet jag vad jag ska göra, jag ska gå på Tyrol och kolla Shinedown!! FY FAN I HELVETE VA GRYMT!!!

ALLT ÄR KLART OCH BETART, BILJETTERNA ÄR UTSKRIVNA OCH LIGGER BREDVID MIG. DET GÅR INTE AT VARA GLADARE ÄN MIG JUST NU !!!!

save all your prayers

Tell me why? I like Fridays.
Tell me why? I like Saturdays.
Tell me why? I like Sundays.
I want to celebrate it, all weekend long.

Tyckte att man kunde göra om Bob Geldof låten "I don´t like mondays" lite till en lite mer gladare och trevlig låt.
Måste säga att jag är ganska nöjd med resultatet, nån Rock sångare som vill köpa och spela in låten? det kommer garanterat bli en dunderhit. Vi splittar vinsten 50/50.

Just nu sitter jag på jobbet och tar en liten paus, jobbat hårt som fan i 3 timmar så det är jag värd. Och vad passar bättre då än att skriva lite skit här. nej just de ingenting!
Bandit går på nästan så hög volym som man kan ha, det är fredagsstämning här, iofs är det typ bara jag här men iaf.
Precis i denna sekund är det Ångebandet Corroded med deras grymma låt Time and again.

Work Work!


what can I say

Detta inlägg skriver jag endast för att jag vart tvingad av min kära syster. Hon sa att om jag inte skrev ett inlägg så skulle hon hugga mig med sniven :O
Så det är vell bäst att skriva nått om dagen då.
Haft en ganska hektisk dag må jag säga, började 8 i morse och direkt när jag kom till jobbet kom en kille från Mydata för han skulle hjälpa till och fixa en maskin som var trasig (tog 6 fucking timmar) lite småsegt.
Jobbade till 5 ungefär och direkt åkte jag ner för att dra igång träning med grabbarna. Efter de var det dags för egen träning, i ett ruggigt regn. Men det var skoj, som alltid.

Och på lördag är det cup i Gillberga, ska bli riktigt jävla roligt. En till sak som kommer bli kul är lagfesten på kvällen. (Y)

Fredag imorrn, några timmars jobb sen är de HELG fy satan i helvete va skönt. En fredag som kan bli riktigt trevlig må jag säga. Ge mig!

Men hahaha, undra va dom snackar om på tv " man kan alltid föra in stavarna, men det kan bli fel och då kan man smörja lite". Hmmmm?


dead end

Lite till jag jag få in i bloggen idag. Yeepp yeepp.
Satt och sökte lite på tuben och hittade In Flames - Dead End (ft Lisa Miskovsky) LIVE. Första gången som hon vart med och sjungit den live. Sjukt bra är de!
Nu vill jag fan och se IN FLAMES


seek your trust inside within

Onsdag is the day, känner mig lite småtrött och seg efter lite dåligt med sömn som senaste dagarna. Men wtf det är det ju lätt värt. Har lite småont i påkarna idag efter gårdagens träning, men det är ju så det ska vara efter en träning.
Ikväll blir det sova tidigt skulle jag tro.

Satt nyss och kollade på programmet till Å-festen som börjar nästa helg. Och jag fattar inte hur dom planerar i den här jävla stan, Hur kan Rosenström spela på en tisdag? Varför är Stand-Up grejjen på en onsdag? Dumt att ta allt bra på helgen när alla är lediga, jävla nötter!
Men det är vell som med allt annat i den här stan, hult fuckat!!

En annan sak jag undrar det är varför inte Dead By April har med låten Unhateable på sin skiva? Det finns ju lätt plats för den bästa låtan dom gjort. Tycker iaf jag!
Och på tal om dom, så har jag nog nästan bestämt mig för att åka på Stagedive Dayout. Det går bara inte att missa det, de är alldeles för mycke bra band som lirar.

Over and out!


carry me

Träning idag, fy fan va kul det var. var ju som ett litet barn på julafton när man fick snöra på sig dom snorgröna skorna och springa ut på en helt gudumlig fotbollsplan och lattja med en boll. Grymt sa grisen!
Blev en lugn träning oxå, körde fotbollsgolf, sprang lite, tvåmål och sen avsluta vi med 21.

Nu blir det att ta det lugnt en stund, kolla lite tv och sen sängen!

Btw så har jag snygg händer, hahaha. Visste inte att man kunde ha det, men så var fallet iaf!
Känn på den ni!


I see the smoke from the eden fire

ÄÄÄÄNTLIGEEEEEEN! Nu funkar min mobil som vanligt igen, det tog sin lilla tid men i morse kom det glada sms:et att den nu var igång till 100%. Det är ett happy moment, men fan inget kodak moment!
Är nyss hemkommer från jobbet, var totalt sämst att jobba idag. Internet funkade inte på jobbet, vilket betyder att det inte gik att lyssna på musik och att jobba utan musik det är för mig som att äta mat utan att ha en mun att stoppa maten i, eller rättare sagt DÖDEN!

Men men, nu är jag hemma iaf, och nu ska det slappas så det sjunger om de. Lite cola ska det drickas oxå, för det hade jag visst hemma utan min vetskap.

Imorrn är det äntligen dags igen, fotbollsträning. OM jag längtat? SOM jag längtat!

Söt kan du va själv vafan!

Music Maestro!


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den här jävla stan kan DRA ÅT HELVETE!!!!
Jag är så jävla trött på allt jävla bullshit snack, skaffa er ett liv för fan. Har ni inget bättre för er än att sprida en massa jävla dynga???
Man kan inte längta mer att få flytta ifrån den här hålan än vad jag gör just nu!
Det är fan skottpengar på er!!

FUCK OFF AND DIIIIIIEEEEEE!!!!

shit out of luck

Riktigt riktigt lyckad lördag vart de.
Åkte med tåget från stan kl 12 för färd upp mot storstockholm och gröna lund. Vart till att sänka några kalla på vägen upp vilket aldrig slår fel. Sen raka vägen till grönan.
Väl där så det första vi gjorde var att åka Kvasten och vad gör jag? Jo jag tappar min mobil nån stans och hittar den inte, vet fortfarande inte vart jag tappa den. Bad personalen leta på gräset och överallt men dom hitta den inte. Så jag sket i det, ringde och spärrade telefonfan som ändå inte funkade, eftersom det hade blivit nått fel med 3 jävlarna!
Åkte karuseller typ till en 9 på kvällen och när vi skulle dra tänkte jag att jag skule gå till Service Center och kolla om dom hade fått in min mobil där och gissa där var den, haha. Helt sjukt tur man kan ha, inte en skavank på den eller nått.
Det tråkiga var ju bara att jag spärrade skiten, så nu går den ju inte att använda iaf. SKIT!
Men får vell bli att gå ner på stan och fixa det idag!

Oj det var långt inlägg för ingenting känns det som.
Nej om man skulle städa lite här hemma kanske, har ju fått upp min hylla äntligen iaf så det kanske skulle bli lite bättre om jag städade och fick lite fint här.

rusted from the rain

Så vart det helg, sug och svälj!
Fan så snabbt veckan gått, grymt som fan att vissa veckor kan vara så.
Nyligen hemkommen till lägenheten igen, efter 5 dagars vistelse i Stora Sundby, med sunkigt internet som bara läggar av hela tiden och inte funkar som det ska.
Slutade rätt tidigt idag, kl 12.30 närmare bestämt, det var underbart!
Min mobil har det blivit nå cp med så det går inte att skicka eller ta emot sms, hoppas dock att det bli fixat under dagen. Har iaf pratat med 3 om de.

Löning idag ja, fina firren på de!

Det är helg ja, undra just vad man ska hitta på ikväll. Tror iaf att jag ska åka upp till Hallsta och få mitt hår avkapat. Det börjar bli långt och det pallar jag inte med. Ja nej ja så får de fan bli!
Ska iaf börja nöta den här helt grymma låten med Billy Talent! Från nya skivan "Billy talent III"



maybe this life is overrated

Fan va 4 dagar kan gå fort, känns som det var igår jag kom hit och skulle börja jobba. Men det är skönt att det går fort oxå, trodde att första jobbveckan skulle bli riktigt seg, men den har ist varit hellugn och skön.
Dessutom har det gått bra och allt har flytit på.

Nu är dom hemma här i huset, kom la hem för nån timme sen kanske. Funderade ett tag på att ka hem till mig och sova inatt, men sen kom jag på att det känns ganska onödigt. Får bli en natt till här, sen åker jag hem imorrn efter jobbet ist.
LÖNING IMORRN! YEAAAAAH!!!!

Jag smålängtar till hösten men ändå vill jag ha sommaren kvar. Det som gör att jag längtar är att det kommer släppas grymt mycke bra album då. Fattar inte varför man ska hållas på halster ända tills hösten när plattan ändå är klar. Aja!

still I`m glad

Skön dag det här på många sätt, solen skiner, Slutade kl 2, nyss fikat och nu är det datorn och Rockklassiker på radion som gäller.
Ikväll blir det nog att ta en sväng till Olle och träffa Joppe och gänget, vart iaf inbjuden så jag ska försöka orka ta mig dit, för det är ju så jävla långt. Minst 500 m.

Nått jag är extremt sugen på det är att dra på Stagedive Dayout i Nykvarn den 22 aug, det är inte så fasligt dyrt och svin bra band som lirar, eller va sägs om Millencollin, Dead By April, Union Square, Sonic Syndicate och det bandet som lockar absolut mest Plan Three.
Kan inte bli annat än grymt som fan!
Men vi får se hur det blir med det som sagt

Så mycket bra musik jag har hittat dom senaste dagarna då, denna låt är oxå riktigt bra!

I´m still alive

Däääääärja! Två dagars jobb avklarade, nu börjar det ju till och med närma sig helg och löning. Det är ju aldrig fel!
Dom här två dagarna har faktiskt inte varit så farliga, det har vart  sjukt skönt att kunna jobba i ett lugnt tempo och med nått som är lite småkul, då går dagarna snabbt.
När jag kom hem från jobbet vart jag bjuden på Kaffe och kakor av Farmor & Farfar, snällt värre.

Just nu sitter jag och lyssnar på Rockklassiker så högt att rutorna skallrar och glasen i skåpen hoppar omkring, men vad gör de om hundra år? Nej just ingenting. Musik på högsta möjliga volym och allsång till alla klassiker är en helt underbar sysselsättning.
På tal om musik, så hade dom premiär på bandit idag för Pearl Jam´s nya singel, den var helt okej faktiskt, tycker dock att det inte riktigt var samma sound som tidigare. Men helt klart godkänd!

Jag börjar längta grymt mycket tills att fotbollen ska sätta igång igen, måste få leka med en boll och springa mig helt slut. Klarar inte av att inte träna!

still broken

Den här låten är oxå helt sjukt bra. Plan Three som band är helt sjukt bra, det är ett band jag vill se nån gång!

on my own

Då har man jobbet den första dagen efter semestern då. Det var inte så farligt som jag trodde, skönt med en slowstart.
Har nyss vart inne hos Farmor & Farfar och fått mat i magen, snällt av dom att mata en hungrig jäkel. Det är tur man får lite service nu när man är snäll och bor hemma hos Far för han är bortrest. Det är dagar som den här, när det är sol och ganska skönt väder som man saknar Stora Sundby. Aja, nu ska jag inte bli för sentimental.

En sak till. Jag har äntligen hittat en låt som jag letat efter i över en vecka. Hörde den på en radiokanal på TV:n för ett tag sen och det är en sån radiokanal man inte kan kolla spellistor på, Fuck för sånt!
Men iaf så hörde jag den på bandit idag och nu har jag som sagt äntligen hittat den. Ruggigt bra låt enligt mitt tycke!


I think it´s all because of you

Då var semestern slut och det är bara börja vänja sig vid att jobba igen. Det var verkligen inte lätt att ta sig upp i morse, även om jag lyckades med att ta mig upp halv 6. Det kanske mest berodde på att min far väckte mig innan dom skule åka iväg. Åt mig en stadig frukost och tog mig sedan till jobbet. Har nu vart här ett tagoch det är inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara, en anledning till det kan ju vara att jag bara gör service dom två första veckorna och kan ju inte direkt påstå att det är världen mest ansträngande uppgift.
Keep up the good work!

Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg i denna smått fantastiska blogg. Kan ju berätta lite om helgen.
I fredags hade jag som jag skrev i tidigare inlägg förfest, det var en mycket trevlig tillställning. Vi var la en 10-15 st till slut och det vart mycke musik, snack, pissande från balkong (Rasse) och sedan en utgång på de. Det vart Harrisch som det vanligt. Ganska mycke folk ute för en gångs skull och det vart en lyckad kväll.

På lördagen vaknade jag kl 9 och fick nått cpryck och började städa redan då, det var så in åt helvete stökigt hemma. Tog mig säkert 2 timmar att få undan alla burkar och glas, plus att jag fick skrubba varenda golv från öl. På kvällen vart det filmtittande och sen sova.

Nej nu ska jag fan jobba lite.
Good bye!


don´t tell me it hurts cause I really don´t care

Var upp ändå till kl 6 imorse och kollade film för jag kunde fan inte somna, var inte trött för fem öre. Somnade väl iaf som sagt 6 och gick upp kl 14 för att städa och fixa i ordning lite här hemma, så det inte skulle se ut som ett bombnedslag när folket kommer ikväll. Nu har jag vell precis blivit klart med allting, inklusive duschning och fixat till mig lite. Om nu det går.

Så nu sitter jag och kollar på Tennisen som är grymt spännande och dricker ett par kalla och väldigt goda öl, som kan bli som sista jag dricker innan semestern tar slut. FUCK!!!!!!!

Det får vell bli som jag sa till Carl, jag får supa med redlöst full och inte veta vad jag gör. För att sörja att semestern snart är slut.

Over and out!

later she said with a smile on her face

Jahaaaa, då får man sitta uppe hela natten antar jag, och vänta på att min far ska ringa och säga att han är färdig på sjukan och vill hem. Han har nämligen vart lite smått klantig och sågat sig med en cirkelsåg i knät, hur man nu lyckas med det :O
Han borde lära sig att vara lite mer försiktigt tycker jag!

När vi ändå är inne på lite halväckliga saker, så kan jag ju ta och berätta om killen jag såg på UFC nyss. Han hade bara en halv bröstkorg såg det ut som, eller ja han måste ha haft det, för det var som ett stort hål på högra sidan :S Såg skapligt skumt och vidrigt ut!

Lite kaffe kanske?
Eller kanske kanel te?
hmmm....? TE får de bli.

Vet ni föresten vad man får om man slänger en fläskfile i vattnet?
Svar: ROSTBIFF

all the thing´s I hate

Fan va underbart det är att bara slappa, finns fan inget bättre. Kommer ju vara riktigt utvilad när jag börjar jobba nästa vecka. Goodie goodie!
Ska vara husvakt hos far mån-tors nästa vecka dessutom, så då får jag nära till jobbet vilket kan vara skönt första veckan.
Idag har jag plöjt igenom nästa hela säsongen av Full Frys, det är så sjukt jävla bra alltså "Lyd i fortsättningen kärring, så kommer detta aldrig hända igen. Puss på dig min lilla meskdonk"

Imorrn är det tydligen fest at my place, eller ja fest vet jag vell inte än men förfest är det iaf har jag fått förklarat för mig. Det är bara öppna dörren och se glad ut!


the dirt whispered

Tiden bara går och nu är min semester snart slut, helt sjukt va 4 veckor kan rusa iväg. Känner mig dock väldigt utvilad och kry, så det har vell fört nått gott med sig all ledighet oh öldrickande. Det som dessutom är skönt är att dom två första veckorna på jobbet kommer vara lite lugnare, då jag bara ska göra Servie på maskinerna tsm med Leffe och det brukar betyda ett inte alltför hetsigt tempo.

Nåja, idag har min far vart här och hjälpt mig att sätta upp lite saker i lägenheten. Eller ja, det vart bara ett duschdrapperi till slut, för han hann inte med mer innan han skulle åka.

Fan jag börjar bli ruggigt hungrig, undra om man ska ta och äta lite tjockmat kanske, det vore gott som fan. Ja det får det fan bli! En öl till JA!
Undra vad man ska göra ikväll sen, kanske skulle ta och kolla på CL-Kval fotbollen eller kanske finns bättre förslag?

Over and out!

vad vore livet utan öl

Kan ju lägga in den snygga vimmelbilden på mig, Swissken och Olle från i fredags oxå när jag ändå håller på!

ROCK THE WORLD!


I don´t care ´bout your bad behaviour

Va duktig jag är, har haft sönder högtalarna på datorn :S s det går bara spela om man sätter dit exerna högtalare, fast jag tror dom oxå gick sönder på kuppen, för det är bara basen och ena högtalaren som funkar. Ibland blir man bra stolt över sig själv!
Idag har det vart en riktigt lugn och skön dag, åkte ut till Sundby och fikade med Farmor, Farfar, Far, Matte och Denise. Det var trevligt, satt där många timmar och bara drack kaffe, käka kakor, bullar och snackade skit.
Kl var vell runt 5 när jag drog därifrån, hem till mig där det vart ett kort stopp på 2 timmar innan jag styrde kosan mot Hallsta för att umgås lite. Alla har dock gått och lagt sig nu, för dom har inte som jag SEMESTER!
En vecka kvar BUHU.

Imorrn ska jag och min kära syster åka till IKEA och shoppa lite grejjer till lägenheten, så den blir lite mer möblerad och fin, har lite planer på vad som ska köpas in. Blir nog kanoners!

Kollade på PS I Love you igår, åh satan det var en riktigt bra film. Inte ett öga tort, haha. Tack Michaela för tipset :D

Peace out motherfuckers!

kickstart my heart

Fest igår, tycker jag klarade mig rätt bra. Satt här hemma och tog några kalla på kvällen och tjäta lite msn, sen vid 23 så drog jag ner på stan och mötte upp Linus, Tom, Emil och Jimmie. Vi drog till Harrisch där det var toklite folk, hur tråkigt som helst. Så jag gick till Nybron ist och träffade lite gamla kompisar. Var riktigt trevligt.
Nice day out swingin!

Man ÅÅÅÅÅH va jobbigt det är med P&L längtan, det går vekligen inte sluta tänka på hur jävla kul det var. Särskilt inte när man hittar sånna här klipp på tuben! Eller ja Michaela hittar då. haha.



Den här konserten är fan det bästa som hänt mig någonsin, FYFAN så bra!

more than a feeling

Imorrn är det helg, eller det är väl egentligen helg redan nu eftersom klockan är över 00.00. Men ja iaf. Det är helg och det betyder att folk som inte har semester oxå kan supa och ha roligt. Så som jag har det hela dagarna. NOT!
Men det är så himla skönt att bara göra ingenting, det är vad jag kallar att vila ut sig på riktigt.
Fan vad jag svamlar massa skit nu, det jag ville säga var att det är helg och det ska supas!

Jag tänkte att jag skulle slänga ihop ett fredags-scenario för er.

Åka och köpa öl på Gröna Skylten, dricka dom och bli äckligt full, dra på massa gamla hits som man sjunger sig hes till bara för att man är full, kissa i handfatet bara för nån annan redan pissar i toaletten, samla sig för att gå ner till krogen, på vägen dit genar man över tågrälsen bara för att det är jobbigt att gå till tunneln och gå under, stå i kön och låtsas vara nykter för att få komma in, gå direkt till baren och beställa 3 shots som man dricker samtidigt som man tar av sig byxorna, blir utslängd och går hem igen, tar alla slattar som finns och blandar den äckligaste groggen man kan, dricker den och spyr från balkongen och somnar hängandes över balkongen.
PERFEKT KVÄLL!

Alltså denna låt är bara så jävla grym!


radio girl

Det har gått snart 2 veckor sen vi kom hem från Peace & Love och jag måste säga att för varje dag som går så längtar man fan bara mer och mer tillbaka dit, det var så jävla roligt så det är sinnesjukt. Önskar man kunde vrida fram tiden tills nästa års P&L!

Jag vill få ordning på bilen så den ska funka som vanligt igen, det är frustrerande att den inte funkar till 100%, och så kostar det så damn mycke pengar att fixa skiten oxå, varför kan inte bara skiten hålla och vara utan problem för.
Allt skulle vara så mycke lättare då.
Och detta regn sen då? det är inte mycke bättre de, fan det kommer ju snart simma förbi en lax utanför och skrika utrym lägenheten innan du dör i översvämmning. PISS PISS PISS!

So long fuckers.


I feel so invisible

Semester var det ja, och det är tiden på året man ska göra roliga saker som man inte annars hinner med att göra, och det kan man lugnt säga att jag har gjort. Trots att jag bara hade en vecka planerad av 4 så har det visat sig bli en massa oplanerade och väldigt roliga saker som jag gjort och ska göra. Det här är verkligen livet!

Idag har jag vart ute i Stora Sundby hos far och hjälpt honom att få datorn att fungera som han vill, och dessutom har jag hunnit med att städa ur mitt gamla rum där, så nu är det bara uppeldning av överblivna saker som är kvar att göra. HÄRLIGT!

Dagens låt är utan tvekan Hardcore Superstars - Innocent Boy. Kan verkligen inte sluta lyssna på den, grym!

Det har dykt upp ett till sånt där fult ord som man undrar hur dom som kom på det tänkte. Eller va sägs om Kissimurra?
Va fan är det för jävla ord? Hur kan man komma på nått så dumt, hahahahaha.

two weeks

Att ta en riktig fet/seg dag är verkligen underskattat. Jag kände redan när jag vaknade imorse att jag vill ha en riktigt seg, lugn och skön dag. Och det är precis vad det artat sig till. Har bara setat/legat i soffan hela dagen.
Kollat på film ( Balls out Gary the tennis coach ) den var helt okej, lite smårolig då och då, trodde de skulle vara roligare dock eftersom Sean William Scott alias Stiffler hade huvudrollen i filmen. Men men, så är det ibland. Efter filmen åkte jag till OK och köpte lite chips och cola, sen la jag mig i soffan och kollade på matchen från igår.
Sen vart det att kolla på Yes man, riktigt bra film faktiskt.

Resten av dagen har jag bara legat med datorn i knät och dumsurfat och pratat med folk på msn. SCHÖÖÖNT!!!!!

Nu sitter jag och halvglor på Paradise Hotell danmark, vilket jävla skitprogram det är, haha.

Däääärja.

mr happy feet

Vilken utomordentligt underbar jäkla gårdag det var. Som jag skrev igår så tog jag och Martin tåget upp till El Stockholmo, det dracks en hel del öl från min sida, då jag av nån anledning var väldigt törstig. Inga konstigheter!
Kom fram runt en 3 och då var det Mc Donalds som gällde, att bara dricka öl och ingen frukost går ju inte, så det vart en fet Tasty. Sen tog vi tunnelbanan till Stadion och satte oss utanför och drack upp den sista ölen.
In på stadion, in i klacken och se när alla spelare kliver ut på planen, bättre finns inte.
Spelet var helt annorlunda jämnfört med vårsäsongen, allt såg bättre ut och så var Mattias "Ångloket" Jonsson tillbaka.
Slutade med 2-1 seger och man kunde glatt åka hem igen.
Alltid oavset, för evigt Djurgården!

När vi kom till Cenralen efter matchen visade det sig att tåget precis hade gått och nästa inte gick fören typ 2 timmar, så vi satte oss på ett ställe där inne och drack bärs.
23 nånting var vi framme i stan och vi gick till Time Out och tog några segeröl, där satt Kari (aikare) med några polare och drack öl, det vart jävligt mycket skratt. Har fan ont i magen efter allt skrattande. Haha.

LYCKA!

it´s my life

En fana vajjar högt i skyn, i gult rött blått en sån härlig syn, den strömmar folk från gator torg, på väg till stadion VÅRAN BORG. Hör rösterna som sjunger klart, till djurgårns ära så underbart, se spelarna gå in på plan. STOCKHOLMS STOLTHET BÄST I STAN!

Nu börjar jag tagga igång riktigt på det här, ska bli grymt jäkla kul att åka på match igen. Det är allsvenska och som många säger värdelös fotbollskvalité. Men det är inte för att se världens mest färgsprakande tillställning med snygga dribblingar, bissamål och dyl, nej det är känslan att stå i en klack på ett blårandigt stadion, att känna en nervositet av sällan skådad art och bara uppfyllas av glädje och kärlek till ett lag som är poängen.
DJURGÅRDEN!

Poetiskt skulle man nästan kunna kalla det där. Sitter iaf hemma i soffan, lyssnar på djurgårdsmusik och tar första ölen för dagen. Ska strax ta mig till tågstation och möta upp min kusin, sen blir det raka spåret till Stockholm, förfest på Östra med alla gårdare och sen marsch till matchen.

Hope

the last kiss goodbye

Gårdagen började med att jag hämtade Linus vid en halv 4 för att sedan ta vägen förbi Gröna Skylten, beställa och hämta Kebab och sen hem till mor. Där vart det käka som fan, och sänka ner det med några kalla. Senare kom Zara och vi spelade lite Mario Cart ( kommer fan aldrig tröttna ) och lyssna på partymusik.
Kl 8 tror jag det var, tog vi på oss och började knata iväg till bussen. Bussresan in vart riktigt roligt, med massa skratt och roligheter. Väl framme fick jag och Linus inte hänga med Lillis och Zara för dom skulle träffa nån kompis så vi gick och satte oss i en park och ringde lite fyllesamtal.
Sen vart det att gå runt en hel del på stan tills det runt 12 började SPÖREGNA! Aldrig blivit så blöt nån gång.
Jag och Linslus drog till Rönnby, världens ende skulle jag säga. Var där till en 7 på morgonen och tog sen bussen hem till Hallsta och hade en riktig segdag, skönt som fan.

Nu sitter jag och har lite sådär småtråkigt för att vara en lördagkväll, men det kan jag ta, har vart mycke festande på senare tid och imorrn ska jag och Martin åka upp till El Stockholmo och kolla på Djurgårn-Helsingborg. Blir ett ex antal bärs på vägen dit skulle jag tro. Trevligt!

Nej nu får det vara nog!


spin that shit

Blev ganska sent igår, eller tidigt i morse kan man ju oxå säga. Låg upp och kollade på Knowing, en ny rulle med Nicholas Cage, som jag måste säga var hur bra som helst. Man satt verligen som klistrad ramför datorn, spänning spänning. Helt klart en top 20 film.

Vaknade för kanske 1,5 timme sen, och har spenderat den tiden vid datorn. Sitter och väntar på att linslus ska vakna nån jäkla gång, så vi kan åka till hallsta och SUPA!!!!!!
Hoppas för allt i världen att det inte blir regn, det skulle vara så grymt om man slapp de.

Just ja, jag gjorde en upptäckt igår kväll när jag satt och åt chokladglass. Man blir brunare av att äta de, hur kan det komma sig? :O


keep on shining

Sommar sommar sommar, alla älskar sommar. Sommar älskar sommar, sommar sommar.
Jag njuter varje dag jag får se denna strålande och fina sol skina upp mina semesterdagar.
Idag var en sån riktigt njutningsdag, jag, Lillis, Linus och Zara var och bada vid brygga Albert i Hallsta. Stekning i solen, bad, simning runt båt, chipsätning och lyssna på musik ut ipodhögtalare, vad mer kan man begära? INGENTING!
Det var helt underbart.
Tråkigt nog så ser detta vackra väder ut att försvinna all världens väg imorrn, fuck fuck fuck. Jag har inte fått nog, jag vill ha mer.
Aja, imorrn blir det troligtvis Powermeet för slantarna. Måste säga att jag är lite törstig redan nu, eller ganska mycke törstigt. "Jag är törstig, jag vill ha öl " som Dynamit-Harry skulle ha sagt.

Glömde skriva att jag blivit bruuuuuuuuuuuuuuuun oxå. haha.

Peace out

Life is good

Vart speedway igår med Martin, riktigt trevlig kväll blev de. Härlig kvällssol, mycke folk och äntligen seger för stadens lag. Kanske för att jag var där? skulle tro det ja !
Direkt efter speedwayeen åkte jag upp till Hallsta och umgicks lite med min syster, vart en hel del Mario Kart spelande. Vi klarade ut spelet duktiga som vi är.

Idag gick vi upp kl 9 för att inte missa den minst gnutta av solen. Åt en stadig frukost ( 4 rostade med ost och oboy ).
Runt kl 10.30 kom Nisse hit och vi kunde åka till beachen på Sundängens camping utanför västerås. Grymt skönt att bara ligga i solen och glassa en hel dag, plus att jag idag tog mitt första dopp. STOLT!
Vid 3 så drog vi in mot stan för att äta på Gränden ( Fläskfilé med bea och pommes ) fan va gött det är.
Köpte två snygga vita t-shirts oxå, sen vart det ungefär 2 timmars väntan innan vi skulle gå på premiären av Ice Age 3.
Vilken jäkla bra film det var alltså, nästan så jag tycker att det är den bästa av dom alla faktiskt.

Nu sitter jag och glor lite på tv. Snart sängdags kanske?
Ska ju bli kanonväder imorrn med, så det blir ännu en dags härligt stekande på någon strand i detta land.

Later duuuudes.


RSS 2.0